Τα ζώδια σήμερα 7/11/2015

efrapedia
0

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/11


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να θέσεις όρια στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που μάλλον ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Επιπλέον, ίσως αναβάλεις ένα ταξίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά αν... επιμένεις να ταξιδέψεις, καλό είναι να το συνδυάσεις με μια δουλειά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσεις να το απολαύσεις όπως θα ήθελες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου αλλά μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπεις σε μια κατάσταση που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη αλλά και ασύμφορη επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Έγνοιες και προβλήματα που αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, μπορεί να σε αγχώσουν ή να σε «καθηλώσουν», ακυρώνοντας ένα μέρος των σχεδίων σου για ένα ανέμελο Σ/Κ. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να μην αγοράσεις κάτι σημαντικό και γενικότερα να είσαι αρκετά φειδωλός στα έξοδα σου, αφού ίσως χρειαστεί να ανταποκριθείς σε μια επείγουσα υποχρέωση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη αυξάνει τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου, ατυχώς όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει περισσότερο «κωλύεται» να ενδώσει στις επιθυμίες σου. Μπορείς πάντως να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να... ξεχάσεις για την ώρα οτιδήποτε έχει να κάνει με την ευχαρίστηση ή την διασκέδαση σου και να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, ξεκινώντας από το σπίτι και την οικογένεια σου, όπου ένα οικείο σου πρόσωπο περνάει δύσκολα και χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις τις συνεργασίες.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να σε φορτώσει με περισσότερους μπελάδες. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «τελειώσεις» μια υπόθεση που είναι φανερό ότι δεν έχει μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με τον Κρόνο να επηρεάζει άμεσα τον τομέα της υγείας σου, το σωστό θα ήταν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή να κόψεις μια βλαβερή συνήθεια. Το... πιθανότερο όμως είναι να εξαντλήσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να ευχαριστήσεις γνωστούς και συγγενείς ή να καλύψεις ποικίλες υποχρεώσεις, χωρίς όμως τελικά να αναγνωρίζονται οι κόποι σου..

Ερωτικά
Αν σου αρέσει ο ρόλος της «νοσοκόμας» σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να τον... απολαύσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δοκιμάζεται. Ίσως πάλι σου τύχει κάτι... έκτακτο στον χώρο της εργασίας σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Αντίθετα όμως μπορείς να «τρέξεις» μια σημαντική πώληση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις κάποιες «τρύπες» στον ισολογισμό σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ίσως μάλιστα βρεθείς σε δύσκολη θέση εξ αιτίας μιας δυσάρεστης εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή. Τελικά σε αυτήν την φάση μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα η... μοναξιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου ασκεί ισχυρές πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Παράλληλα καλείσαι να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που δεν έχουν πια χώρο στην ζωή σου.

Ερωτικά
Ο ενθουσιασμός για την προτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο σου, μπορεί σύντομα να «γυρίσει» σε απογοήτευση, αφού στην παρούσα φάση έλκεις μάλλον τους πιο... προβληματικούς τύπους. Ίσως όμως να έχεις καλύτερη τύχη με ένα άτομο πολύ μικρότερο ή μεγαλύτερο σου.





ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για εξωστρεφείς δραστηριότητες κι ίσως ταλαιπωρηθείς αρκετά αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή απλά να «σκοτώσεις» την ώρα σου με φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού όλο και κάποιο πρόβλημα θα προκύψει. Αντίθετα, ο ενεργός Κρόνος σου συστήνει να μελετήσεις ή να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μια ιστορία, που αργά ή γρήγορα θα φτάσει σε αδιέξοδο. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα του/της συντρόφου σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να ανταποκριθείς θετικά σε μια έκτακτη οικονομική εισφορά, στην οποία είναι πιθανό να εμπλέκεται ένα πολύ φιλικό σου άτομο, να ξέρεις όμως πως ότι δώσεις θα πρέπει να το θεωρήσεις εκ προοιμίου χαμένο. Είναι λοιπόν πιο ασφαλές αλλά και πιο σωστό να του/της δείξεις κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βγει από την δύσκολη θέση.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως ασχοληθείς με αισθηματικά προβλήματα των άλλων, καλό είναι όμως να μην μπεις στον πειρασμό να παίξεις τον ρόλο του «παρηγορητή», εκμεταλλευόμενος/η την ευαίσθητη θέση στην οποία βρίσκεται κάποιος/α.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στο ζώδιο σου περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σου, αναγκάζοντας σε να ασχοληθείς με υποθέσεις και δραστηριότητες που ίσως να τις βρίσκεις πληκτικές αλλά πρέπει να προχωρήσουν. Αν μάλιστα, αρνηθείς να «υπακούσεις», μπορεί να γίνεις αντικείμενο σφοδρής κριτικής από τον κοινωνικό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην καριέρα σου.

Ερωτικά
Η ημέρα είναι «αφιερωμένη» στις δημόσιες σχέσεις σου κι όχι τόσο σε επαφές ερωτικού χαρακτήρα. Αν όμως... επιμένεις, ίσως κληθείς να διαχειριστείς την έλξη που νιώθει για σένα ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν πολλά χρόνια.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Παρότι η μέρα μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες, τελικά οι κόποι σου θα «πιάσουν τόπο», μάλιστα ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε δικαιώσει σε πολλά. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να διεκδικήσεις περισσότερα πράγματα για σένα. Παράλληλα όμως ίσως κληθείς να διαχειριστείς κι ένα δύσκολο θέμα που αφορά σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο που εκπληρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου. Ακόμα λοιπόν κι αν σε πρώτη φάση κληθείς να διαχειριστείς μια περίπλοκη κατάσταση, προχώρα και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη «δοκιμάζει» τις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι ότι αν δώσεις «χώρο», απλά σου ζητάνε κι άλλο! Επιπλέον είναι φανερό ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι άτομα που εξ αρχής δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου.

Ερωτικά
Ίσως υπάρξει μια «εμπλοκή» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα. Όσο κι αν κολακεύεσαι λοιπόν, είναι πολύ πιο σοφό να... απέχεις!



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να βάλεις στην άκρη τα... ευχολόγια σου και να δεις με ποιόν τρόπο μπορείς να ανταποκριθείς πληρέστερα στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, πολύ περισσότερο που άμεσα δεν μπορείς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια παρά μόνον στις δικές σου προσπάθειες. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα σοβαρό θέμα με μια συνεργασία.

Ερωτικά
Δεν αποκλείεται να προκύψει μια σοβαρή κρίση στην σχέση σου, ίσως όμως να μην θα μπορέσεις να βρεθείς κοντά στον άνθρωπο σου εξ αιτίας μιας έκτακτης ανάγκης. Αν πάλι κάνεις μια νέα γνωριμία, είναι προτιμότερο να... μην προχωρήσεις.

.astrology.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top