Pi - Το νέο Bitcoin?? Πως να κερδίσεις κρυπτονομίσματα από το κινητό σου εντελώς δωρεάν!!!

efrapedia
0
Όπως καυχιούνται και οι δημιουργοί του αποτελεί το πρώτο κρυπτονόμισμα που μπορείς να "εξορύξεις" στο κινητό σου. Είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που αρκεί είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου, η οποία είναι διαθέσιμη για android και για ios.

Η νέα πλατφόρμα είναι υπερβολικά απλή στη χρήση της, καθώς μετά την εγγραφή του χρήστη απαιτείται απλά να μπαίνει μία φορά κάθε 24 ώρες για να συλλέγει τα "κέρδη" του.

Η εφαρμογή δεν καταναλώνει μπαταρία και δεν απαιτεί από τον χρήστη να επενδύσει σε πανάκριβο εξοπλισμό για να ξεκινήσει όπως τα παραδοσιακά κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin.
Δημιουργός του pi ο συμπατριώτης μας καθηγητής του Stanford University Δρ. Νικόλαος Κόκκαλης, το οποίο αποτελεί ένα ακόμα λόγο να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή.

Το Pi βρίσκεται προς το παρόν σε beta έκδοση, πράγμα που σημαίνει πως τα νομίσματα που κερδίζεις δεν έχουν ανταλλακτική αξία. Όμως μπορεί σε λίγα χρόνια να φτάσει ακόμα και την αξία του bicoin που είναι σήμερα σχεδόν 8000€!!! Άλλωστε δεν κοστίζει τίποτα να δοκιμάσετε καθώς είναι 100% δωρεάν.

Κάντε τώρα εγγραφή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο
https://minepi.com/ndeme
και μην ξεχάσετε να βάλετε για κωδικό ενεργοποίησης το ndeme.

Για την εγγραφή αρκεί να κατεβάσετε το app στο κινητό σας και να επιλέξετε να γραφτείτε μέσω facebook η με τον αριθμό του κινητού σας. Έπειτα βάζετε τον παραπάνω κωδικό ενεργοποίησης και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!!!

Διαβάστε παρακάτω ένα κατατοπιστικότατο άρθρο από την ελληνική κοινότητα του pi network (που αριθμεί χιλιάδες μέλη)
https://ellguidepi.webnode.gr/white-paper/

Εσύ θα μείνεις απέξω??

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top