10 συνηθισμένα όνειρα και η ερμηνεία τους

efrapedia
0

τι κρύβεται πίσω από τις πιο συνηθισμένες παραστάσεις.

Ξυπνήσατε λουσμένη στον κρύο ιδρώτα πρόσφατα επειδή είδατε στον ύπνο σας ότι σας έπεσε το δόντι; Σίγουρα δεν είστε η μόνη!

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τις σημασίες των πιο συνηθισμένων ονείρων που βλέπουμε στον ύπνο μας και τι κρύβεται πίσω από τις πιο συνηθισμένες παραστάσεις.

Το πέσιμο των δοντιών
Οι όνειρα που σχετίζονται με τα δόντια και αφορούν το πέσιμο των δοντιών ολοκληρωτικά ή ένα ένα ή την κακή ποιότητα τους, αντανακλούν τις ανησυχίες για την εμφάνισή σας και πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Συνήθως, αυτά τα όνειρα προέρχονται από το φόβο της απόρριψης, την αμηχανία ή την αυτοπεποίθηση όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση. Το πέσιμο των δοντιών σχετίζεται επίσης με την επικοινωνία. Όταν λείπουν τα δόντια, είναι πιο δύσκολο για τον καθένα να μιλήσει. Ως εκ τούτου, το όνειρό σας μπορεί να υποδεικνύει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία με κάποιον ή προβλήματα έκφρασης. Μπορεί επίσης να σχετίζεται με ένα αίσθημα αδυναμίας. Μπορεί να σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης ή να χρειάζεστε περισσότερη ιδιωτικότητα σε κάποια κατάσταση.

Το κυνηγητό
Αν τρέχετε μακριά από κάποιον ή σας κυνηγούν στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει ότι θέλετε να τρέξετε μακριά από κάτι που σας προκαλεί φόβο ή άγχος.
Το τρέξιμο δείχνει τον τρόπο που ανταποκρίνεστε σε πιεστικές καταστάσεις και πώς αντιμετωπίζετε το άγχος ή τους φόβους που έχει η καθημερινότητα. Προφανώς και σημαίνει ότι έχετε την τάση να τρέχετε μακριά από προβλήματα αντί να τα λύνετε.

Αυτό το όνειρο μάλιστα μπορεί να το βλέπετε ξανά και ξανά μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το να μη μπορεί να βρει κανείς μια τουαλέτα
Αν δείτε στον ύπνο σας όνειρο ότι δεν μπορείτε να βρείτε την τουαλέτα, τότε αυτό μπορεί να σχετίζεται με κάτι στη ζωή. Μπορεί να σημαίνει ότι προσπαθείτε να εκφράσετε τις ανάγκες σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Μπορεί να αισθάνεστε ότι βάζετε πρώτα τους άλλους και ότι σας λείπει προσωπικός χρόνος.

Δημόσια γυμνός/ γυμνή
Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας γυμνό σημαίνει ότι αγωνίζεστε να βρείτε τον εαυτό σας ή ότι αισθάνεστε πώς σας έχουν αδικήσει ή ότι νιώθετε εκτεθειμένοι. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας γιατί έχετε καταλάβει και αποδεχθεί πώς όλοι είμαστε διαφορετικοί.

Αδιαβαστός/η για εξετάσεις
Τέτοιου είδους όνειρα συνήθως βλέπουν νεαροί ενήλικες ή παιδιά που αισθάνονται πίεση. Μπορεί το όνειρο να μοιάζει τόσο αληθινό που ξυπνάνε με την πεποίθηση ότι απέτυχαν σε μια σημαντική δοκιμασία. Μπορεί να υποδηλώνει επίσης ένα προβληματισμό σας σχετικά με την έλλειψη εμπιστοσύνης σε ένα πρόσωπο και την αδυναμία να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο μιας σχέσης. Σε κάθε περίπτωση αυτό το όνειρο είναι καθρέφτης της ζωής αφού 1 στα 5 άτομα θα δουν στον ύπνο τους ότι δίνουν εξετάσεις.

Πέταγμα
Το πέταγμα στον ύπνο σας μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος (ή κάτι) σας εμποδίζει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της ζωή σας. Εάν είστε ανίκανος να πετάξετε μπορεί να υποδηλώνει ότι δυσκολεύεστε να κατακτήσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλει. Ομοίως το να είστε μόνος/μόνη και να προσπαθείτε μάταια να πετάξετε σημαίνει πώς σας λείπει η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Πτώση
Η πτώση και ο φόβος που την συνοδεύει σημαίνει ανασφάλεια και άγχος για μια κατάσταση. Ίσως να έχετε αποτύχει σε κάτι στην πραγματική σας ζωή και το όνειρό απλά να εξωτερικεύει τα συναισθήματα. Εάν βλέπετε ότι πέφτετε ευτυχισμένη/ης σημαίνει ότι δεν φοβάστε τις αλλαγές και είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε την ομορφιά τους. Αν βλέπετε ότι πέφτετε στο νερό, σημαίνει ότι έχετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για κάποιον.

Αυτοκίνητο δίχως έλεγχο
Τα αυτοκίνητα στα όνειρά μας αντιπροσωπεύουν την οδήγησή μας στη ζωή και την κατεύθυνση που παίρνουμε. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χάνετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, σημαίνει ότι νιώθετε πώς βρίσκεστε εκτός τροχιάς και πρέπει να πάρετε τον έλεγχο για να συνεχίσετε. Αν χάσετε τον έλεγχο με κάποιον που ξέρετε πώς οδηγεί, μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να τον προσεγγίσετε εκ νέου.

Καινούργιο δωμάτιο
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν νέο χώρο, σημαίνει πώς σύντομα θα ανακαλύψετε νέες προοπτικές και δυνατότητες του εαυτού σας. Εάν το δωμάτιο είναι άσπρο αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, όπως ένας άσπρος καμβάς που είναι έτοιμος να βαφτεί.

Αργοπορία
Η αργοπορία στο όνειρο αντιπροσωπεύει την ανησυχία και την αγωνία σας για τη λήψη μια διαφορετική κατεύθυνσης στη ζωή. Μπορεί να μην αισθάνεστε 100% σίγουροι γι 'αυτήν σας την αλλαγή. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι νιώθετε σαν να τελειώνει ο χρόνος για να γίνει κάτι. Το υποσυνείδητο σας σας λέει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε στη ζωή.

baby

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top