Ζώδια Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2012

efrapedia
0
ΚΡΙΟΣ

Αυτός θα είναι ένας μήνας που θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις και θα δοκιμαστούν η υπομονή και οι αντοχές σας. Θα πρέπει να ελέγξετε την επιθετικότητα και τον θυμό σας και να είστε ανεκτικοί σε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα χρειαστεί να μην προκαλείτε άσκοπες διαμάχες. Να ξέρετε όμως ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα διορθωθούν. Η οικογένεια σας και οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας θα σας στηρίξουν πολύ. Πολύ καλά οικονομικά οφέλη επίσης είναι δυνατόν να έχετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η δυναμικότητα και η ισχύς του λόγου σας, θα είναι επίσης μεγάλη πηγή χαράς και ευτυχίας. Θα έχετε την ενεργητικότητα και την αντοχή να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε ό, τι επιθυμείτε. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την υγεία, την διατροφή σας και τα λόγια σας αυτό το μήνα.

Στην καριέρα σας, θα είστε σε ενεργητική φάση, αλλά θα αντιμετωπίσετε κάποιες αναταραχές. Μια σημαντική στροφή στους στόχους σας είναι στο προσκήνιο η οποία θα επηρεάσει μακροπρόθεσμα και την οικονομική σας κατάσταση. Ξεκινάει μια νέα φάση για σας η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Αυγούστου 2012. Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον γιατί θα είστε επιθετικοί. Αποφύγετε κάθε λεκτική αντιπαράθεση. Οι συνάδελφοι σας θα είναι υποστηρικτικοί απέναντι σας, αλλά θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν σύγχυση. Αποφύγετε να αναθέτετε καθήκοντα σε άτομα που δεν είναι έμπειρα.

Τα οικονομικά σας θα είναι καλά. Πολύ καλά κέρδη και απρόβλεπτες εισροές χρημάτων θα υπάρξουν αυτόν τον μήνα. Θα υπάρξουν επίσης οικονομικά οφέλη από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Πολύ καλά κέρδη θα έρθουν από επενδύσεις του παρελθόντος. Οι επενδύσεις καθώς και κάθε είδους κερδοσκοπία θα πρέπει να αποφεύγονται. Οι νέες επενδύσεις θα μπορούσαν να δώσουν κέρδη εφ’ όσον είστε συνετοί στις κινήσεις σας.

Στην αισθηματική σας ζωή θα είστε ευτυχισμένοι και γεμάτοι συναισθηματικά αυτό το μήνα. Θα υπάρξει μια ξαφνική αύξηση της ερωτικής σας επιθυμίας και αν είστε μόνοι, θα αναζητήσετε μια νέα σχέση. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε την επιθετικότητα σας και κάποιες παράλογες προσδοκίες σας. Θα πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματα σας και τα ένστικτα σας. Μην δίνετε υπερβολική σημασία στην αστάθεια του συντρόφου σας.




ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός θα είναι ένας ευχάριστος μήνας για σας, παρά τα εμπόδια και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε. Θα αναζητάτε την άνεση και την πολυτέλεια αυτό το μήνα. Μια ξαφνική αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας, θα μπορούσε να δημιουργήσει ασταθείς καταστάσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις ή οποιαδήποτε μορφή διαμάχης τώρα. Η έντονη δραστηριότητα και η επιθετική ιδιοσυγκρασία σας θα μπορούσαν να σας κάνουν πιο σκεπτικούς. Μπορεί να υπάρξει ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους στην ζωή σας τώρα. Οι ιδέες σας θα σας δώσουν μια τεράστια ώθηση για ανάπτυξη. Θα υπάρξει ευτυχία από τα παιδιά σας ή κάποιοι από εσάς θα συναντήσετε έναν νέο έρωτα ή ακόμα και να αποφασίσετε έναν ξαφνικό γάμο.

Στην καριέρα σας, θα προσανατολιστείτε στην ανάπτυξη καθώς θα κάνετε επαναπροσδιορισμό των στόχων σας και θα ακολουθήσετε μια νέα στρατηγική. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε νέα σχέδια αλλά και να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα προτού ενεργήσετε. Η εμπειρία των τελευταίων μηνών θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά και να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση που σας έχει λείψει μέχρι τώρα. Θα κατορθώσετε να φέρετε εις πέρας ευκολότερα τα έργα σας, χάρη στο επινοητικό μυαλό σας. Θα χρειαστεί να προσφέρετε στους συναδέλφους σας οι οποίοι θα σας φανούν χρήσιμοι, αλλά και θα μάθουν πολλά από εσάς τώρα.

Τα οικονομικά σας θα είναι γενικά καλά και θα εισπράξετε καλά ποσά από κέρδη, αν έχετε επιχείρηση. Τα έξοδα σας όμως θα είναι αρκετά αλλά θα τα ελέγχετε, διότι θα ξοδεύετε με ορθολογισμό. Οι επενδύσεις θα είναι αποδοτικές και θα υπάρξει ένα ικανοποιητικό επίπεδο κερδών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αποφύγετε τις επενδύσεις σε ακίνητα. Ειδικά οι παλιές επενδύσεις θα μπορούσαν να αποδώσουν καλά κέρδη.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι γενικά καλή και θα αποπνέετε γοητεία και σεξαπίλ. Η ανάγκη σας να βρείτε την αγάπη, θα σας ωθήσει στο να φλερτάρετε έντονα. Πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί και να μην το παρακάνετε. Θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες αν ψάχνετε για έναν νέο έρωτα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα υπάρξει κάποια συναισθηματική απόσταση με τον σύντροφο σας, αλλά θα είναι προσωρινή. Η δική σας εσωτερική αναταραχή ενδεχομένως να προκαλέσει συγκρούσεις. Αποφύγετε την άσκοπη ψυχική ταλαιπωρία και μην προβάλετε τον εγωισμό σας αλλά ούτε να αμφισβητείτε τα συναισθήματα του συντρόφου σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός θα είναι ένας πολύ επιτυχημένος και πολλά υποσχόμενος μήνας για σας. Θα έχετε υποστήριξη και κέρδη από διάφορες πηγές τώρα. Αυτό το μήνα θα δείτε επίσης ότι κάποια εμπόδια αρχίζουν σιγά- σιγά και υποχωρούν. Αν και αυτά τα εμπόδια δεν θα είναι τόσο σημαντικά, θα πρέπει να τα εξετάσετε με προσοχή, δεδομένου ότι θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν ένταση. Κάποια ξαφνικά και απρόσμενα θέματα στο σπίτι ή στην οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν τώρα. Δεν θα επιδιώκετε να βρίσκεστε και τόσο με τους φίλους σας αλλά ούτε και θα είστε και τόσο κοινωνικοί. Οι πιθανότητες μιας αγοράς που σκεφτόσασταν εδώ και αρκετό καιρό, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί τώρα. Θα είστε μαχητικοί και δυναμικοί, καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις νέες ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Στην καριέρα σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη σοβαρών ρίσκων και οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικά σχεδιασμένες. Κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε θα μπορούσαν να αποτύχουν. Θα είστε πολύ δραστήριοι και θα πρέπει να είστε διπλωματικοί στην επίλυση των προβλημάτων σας. Καλές ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας και θα έχετε τη δυνατότητα να αισθανθείτε ότι λαμβάνετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας θα συνδράμουν στα κέρδη σας. Πολύ καλή ανάπτυξη θα μπορούσε να προκύψει από ομαδική προσπάθεια και την δυναμική σας στάση.

Τα οικονομικά σας θα είναι καλά αυτό το μήνα και θα υπάρξουν εισροές χρημάτων από διάφορες πηγές. Τα έσοδα σας θα παραμείνουν σταθερά. Προσέξτε τις νέες επενδύσεις οι οποίες μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον προϋπολογισμό σας. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες μιας σημαντικής οικονομικής συναλλαγής για κάποιους από εσάς.

Η αισθηματική σας ζωή θα παραμείνει σταθερή ως επί το πλείστον. Μπορεί να μην υπάρξουν νέες ευκαιρίες ή αν υπάρξουν δεν εγγυώνται την σταθερότητα. Αυτό θα μπορούσε να σας προκαλέσει επιθετικότητα και νεύρα ή ακόμα και απελπισία. Προσέξτε λοιπόν τις επιλογές σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα δείτε κάποια απόσταση με τον σύντροφο σας αλλά και παρεξηγήσεις. Ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να αποδεχθείτε την κατάσταση, τουλάχιστον για τώρα και να μην αντιδράτε. Οποιαδήποτε αντίδραση θα στραφεί εναντίον σας.






ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα εκπλαγείτε ευχάριστα αφού θα διαπιστώσετε ότι η τύχη σας αλλάζει. Θα αισθανθείτε μια εξαιρετική ανάκαμψη και βοήθεια της τύχης! Θα έχετε καλύτερες προοπτικές στο χώρο της εργασίας σας καθώς και μια ξαφνική αύξηση στα κέρδη. Κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούσατε στο παρελθόν να τα κοντρολάρετε, τώρα θα είναι υπό τον έλεγχο σας. Οι απαισιόδοξες σκέψεις σας μπορεί να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για σας. Γενικά, θα υπάρξει ανάπτυξη και ευτυχία και θα νιώσετε δυναμικοί. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας και να αποφύγετε την παράλογη επιθετικότητα. Όμως, θα έχετε την υποστήριξη των αγαπημένων σας προσώπων.

Στην καριέρα σας, θα αντιμετωπίσετε με ορθολογισμό τις πιέσεις και θα υπάρξουν ικανοποιητικά κέρδη που θα οφείλονται στην σκληρή δουλειά του τελευταίου έτους. Αυτές οι αλλαγές και η πρόοδος θα γίνουν αισθητές και τον επόμενο μήνα. Για κάποιους από εσάς θα μπορούσαν να υπάρξουν αυξημένες πιθανότητες ενός νέου ειδυλλίου στην εργασία σας. Με την ομαδική εργασία θα καταφέρετε να έχετε πρόοδο. Ορισμένες ανακατατάξεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης αλλά και κερδών για σας.

Στα οικονομικά σας, τα έσοδα σας θα είναι σημαντικά περισσότερα αυτό το μήνα, αν και τα κέρδη σας θα μπορούσαν να είναι περιορισμένα. Οι επενδύσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή και η κερδοσκοπία κάθε είδους θα πρέπει να αποφεύγεται. Προσέξτε τις υπερβολές και τις σπατάλες χρημάτων.

Στην αισθηματική σας ζωή το σεξαπίλ σας και η γοητεία σας θα τραβήξουν την προσοχή του αντίθετου φύλου. Ένα ξαφνικό ειδύλλιο με έναν φίλο ή έναν συνάδελφο στη δουλειά θα μπορούσε να καταλήξει σε σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να προσέξετε την επιθετική ομιλία σας ή την παρέμβαση της οικογένειας σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, έτσι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.



ΛΕΩΝ

Αυτός θα είναι ένας δύσκολος μήνας για σας, καθώς θα δημιουργηθούν κάποια εμπόδια τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Όμως, θα διατηρήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων γύρω σας και θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη. Γενικά, θα αναβιώσουν πιέσεις του παρελθόντος στην οικογενειακή σας ζωή ή στην καριέρα σας και θα νιώθετε μια κάποια έλλειψη ικανοποίησης στο περιβάλλον σας. Μπορεί να αισθάνεστε απόμακρα από κάποια άτομα, ενώ θα μπορούσε να υπάρξει μια αίσθηση αποξένωσης . Η επιθετικότητα σας θα σας παρασύρει σε λεκτικές συγκρούσεις, έτσι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Θα αισθανθείτε πιέσεις λόγω της αύξησης των υποχρεώσεων σας που δεν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να χαλαρώσετε.

Στην καριέρα σας, θα επεκταθείτε, ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση, και θα ανοίξετε νέους δρόμους ανάπτυξης. Ωστόσο, θα υπάρξει αύξηση των πιέσεων στην εργασία σας, πράγμα το οποίο, αν δεν προσέξετε, θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Οι ευθύνες σας θα αυξηθούν και θα έχετε την υποστήριξη των ανθρώπων με εξουσία, καθώς και των συναδέλφων σας. Θα είστε πολύ ενεργητικοί αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να μιλάτε απότομα. Μπορεί και να είστε ανταγωνιστικοί και αυτός να είναι ένας λόγος για απώλειες νέων έργων. Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς.

Τα οικονομικά σας θα είναι καλά και θα υπάρξει μια μικρή αύξηση. Εν τούτοις, θα ανησυχείτε για το μέλλον σας. Τα έσοδα σας θα παραμείνουν σταθερά. Οι επενδύσεις θα επιφέρουν καλές αποδόσεις, αλλά θα πρέπει να κινηθείτε με ορθολογισμό κατά την πραγματοποίηση νέων επενδύσεων.

Στην αισθηματική σας ζωή θα υπάρξουν ορισμένες προκλήσεις και εμπόδια αυτό το μήνα. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να επιθυμείτε να ακολουθήσετε τον σύντροφο σας στη δουλειά ή εκεί όπου σπουδάζετε. Οι πιέσεις στην καριέρα σας αλλά και ο εγωισμός σας θα μπορούσαν να αλλοιώσουν τις θετικές προοπτικές. Θα πρέπει να αποφύγετε τις παρερμηνείες αλλά και την επιθετικότητα για να μην δημιουργηθούν τεταμένες καταστάσεις. Ακόμα κι αν δέχεστε πιέσεις, απλώς αποδεχτείτε την κατάσταση και αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν από μόνα τους. Ο σύντροφος σας μπορεί να επιδιώκει να σας ελέγχει. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και χειριστείτε τα θέματα διπλωματικά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας θετικός μήνας σας περιμένει, αν και θα ζήσετε αρκετές προκλήσεις και θα έχετε έντονη ενεργητικότητα. Θα σκέφτεστε πολύ και θα θέλετε να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους. Κέρδη θα μπορούσαν να προέλθουν από απροσδόκητες πηγές, ειδικά εάν εργάζεστε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η διαίσθηση σας θα σας κατευθύνει σε ορθές αποφάσεις. Θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε να πιέζετε τον εαυτό σας με ανούσια ζητήματα. Θα αισθανθείτε όμως πολύ καλύτερα όταν δείτε ότι ανταμείβεστε από την οικογένεια σας και τις προσωπικές σας σχέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν είχατε προβλήματα στο παρελθόν με τα αδέλφια σας ή την οικογένεια σας, τώρα θα διευθετηθούν ομαλά.

Στην καριέρα σας, θα δείτε καλά κέρδη, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Θα υπάρξουν οφέλη από πολλές πηγές, αν και η πρόοδος σας θα οφείλεται και στην βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσει στρες και άγχος ενώ κάποια αστάθεια που θα γίνει αισθητή στο περιβάλλον της εργασίας σας, θα σας αποσυντονίσει. Θα πρέπει να αποφύγετε να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές και να αποφύγετε τις πιέσεις. Οι συνεργάτες σας θα μπορούσαν να σας επιφέρουν ζημιές ή απώλειες. Αποφύγετε την ανάθεση καθηκόντων σε άτομα που στο παρελθόν έχουν αποδειχτεί μη φερέγγυα. Θα υπάρξουν πολλές πιέσεις, οι οποίες μπορούν να αποφευχθούν εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Στα οικονομικά σας θέματα θα έχετε τύχη και κέρδη. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ικανοποιητικά κέρδη, αν έχετε επιχείρηση. Τα υπερβολικά έξοδα θα σας αποπροσανατολίσουν ή κάποια απώλεια θα σας δημιουργήσει άγχος. Θα πρέπει να είστε συντηρητικοί στις σπατάλες σας. Οι επενδύσεις δεν θα είναι καλές και η κερδοσκοπία κάθε είδους θα πρέπει να αποφεύγεται.

Στην αισθηματική σας ζωή θα είστε αρκετά τυχεροί και αν είστε μόνοι θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα αγάπη καθώς θα υπάρξουν αρκετές ξαφνικές ευκαιρίες. Κοινωνικά θα είστε πολύ δημοφιλείς. Αν είστε δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε πίεση η οποία θα είναι έτοιμη να εκραγεί. Παρά τις αντιπαραθέσεις που θα υπάρξουν, τα πράγματα σταδιακά θα βελτιωθούν.





ΖΥΓΟΣ


Αυτός θα είναι ένας σταθερός μήνας για σας. Κάποια ζητήματα του παρελθόντος, θα σας δημιουργήσουν ενοχλήσεις και θυμό. Θα πρέπει να ελέγχετε τον θυμό σας και να αποφύγετε τις συζητήσεις, προσπαθώντας να βρείτε μια άμεση λύση αυτό το μήνα. Θα έχετε χαμηλή ψυχική και σωματική ενέργεια και θα υπάρξει μια σημαντική στροφή στον τρόπο σκέψης και στην ιδιοσυγκρασία σας πράγμα το οποίο θα σας αποσυντονίσει για λίγο. Η δημιουργικότητα σας μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με αρκετά εμπόδια και θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετές προσπάθειες για να τα υπερπηδήσετε. Όμως, θα είστε δυναμικοί και θα ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις με επιτυχία. Προβλήματα του παρελθόντος θα δώσουν τη θέση τους σε μια περίοδο ευημερίας.

Στην καριέρα σας, θα δείτε μια επιβράδυνση και κάποιο είδος στασιμότητας αυτή την χρονική περίοδο. Νέα έργα θα πρέπει να αναπτύσσονται με προσοχή ενώ τα οικονομικά ρίσκα στην εργασία σας, θα πρέπει να αποφεύγονται. Κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας είναι δυνατόν να συμβούν γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς. Θα συναντήσετε κάποια εμπόδια και προκλήσεις κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Ακόμα και οι συνεργάτες σας ή η έλλειψη καλής επικοινωνίας θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιες αναποδιές και χαμένες ευκαιρίες. Θα πρέπει να προσεγγίζετε με προσοχή ορισμένα σχέδια σας και ειδικά αυτά που αφορούν το μέλλον σας.

Τα οικονομικά σας θα είναι γενικά καλά και θα υπάρχουν πολύ καλά κέρδη, ειδικά αν έχετε επιχείρηση. Οι επενδύσεις θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ορισμένες απώλειες γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τυχόν νέες οικονομικές δεσμεύσεις.

Στην αισθηματική σας ζωή αν και θα υπάρχουν κάποια εμπόδια, θα προχωρήσετε σε μια νέα σχέση με επιφυλακτικότητα, αν και θα έχετε μια πολύ βαθιά επιθυμία να ερωτευτείτε τώρα. Η καχυποψία σας μπορεί να είναι έντονη, και θα σας προκαλέσει δυσκολίες. Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη και ίσως να νιώσετε συναισθηματική απόσταση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και ελέγξτε την συμπεριφορά σας η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει αποστάσεις με τον σύντροφο σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός θα είναι ένας μήνας που θα αναβιωθούν ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία όμως θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας. Θα είστε σταθεροί, αποφασιστικοί και μαχητικοί. Θα έχετε τον έλεγχο των γεγονότων και θα είστε σε θέση να επιφέρετε καλή ανάπτυξη και να ανεβάσετε το κοινωνικό σας status. Οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί στις ιδέες σας και θα σας προσφέρουν στήριξη και βοήθεια. Νέες συνεργασίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά τις νέες οικονομικές δεσμεύσεις για να μπορέσετε να έχετε ικανοποιητικά κέρδη. Θα είστε πολύ σταθεροί στις απόψεις σας αλλά καθόλου ανοιχτοί. Χρειάζεται να έχετε μεγαλύτερη διαφάνεια και ευελιξία για μεγαλύτερη πρόοδο. Θα υπάρξουν επιρροές από τρίτα πρόσωπα και έτσι θα υπάρξουν εναλλαγές διάθεσης στη συμπεριφορά σας.

Στην καριέρα σας, θα είστε σε μια πολύ θετική φάση. Θα υπάρξει βελτίωση που θα οφείλεται στην υποστήριξη ανθρώπων με εξουσία. Θα είστε ενεργητικοί και δυναμικοί και θα επιφέρετε ανάπτυξη και πρόοδο. Κοινά έργα και νέες συνεργασίες θα σας προβάλλουν. Προσέξτε να μην είστε πολύ επιθετικοί στο περιβάλλον της εργασίας σας. Θα είστε αρκετά απασχολημένοι και οι ανώτεροι σας θα σας στηρίξουν. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να έχετε ανταμοιβές. Να είστε υποστηρικτικοί προς τους συναδέλφους σας για καλύτερα αποτελέσματα.

Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλά και θα έχετε κέρδη από τις συνεργασίες σας. Το εισόδημα σας θα είναι γενικά καλό και θα έχετε άνοδο προς το τέλος του μήνα. Οι επενδύσεις θα σας αποφέρουν πολλά κέρδη και θα προγραμματίσετε νέες επενδύσεις.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα βλέπετε τα πράγματα πιο ώριμα και θα σκέφτεστε την δέσμευση. Ο σύντροφος σας θα είναι αρκετά απασχολημένος και αυτό θα σας δημιουργήσει άγχος και εσωτερική πίεση. Ο εγωισμός σας, οι πιέσεις και οι παρεξηγήσεις θα σας αφήσουν ανικανοποίητους. Να είστε προσεκτικοί και να στηρίζετε τον σύντροφο σας. Αν είστε μόνοι, οι ερωτικές επιθυμίες σας θα αυξηθούν αλλά δεν θα μπορέσουν να ικανοποιηθούν πλήρως. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ορισμένες αντισυμβατικές πράξεις. Εάν κατορθώσετε και αποφύγετε να αντιδράτε υπερβολικά, θα υπάρξουν πιθανότητες για μια μακροπρόθεσμη σχέση τον επόμενο μήνα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον μήνα, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και θα αυξηθούν οι δραστηριότητες σας. Θα έχετε βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας και το δημιουργικό κομμάτι του παρελθόντος θα δώσει τη θέση του σε μια περίοδο σκληρής δουλειάς αλλά και προόδου. Αυτό θα αυξήσει επίσης τον ανταγωνισμό αλλά με τους νέους στόχους που θα θέσετε θα σημειώσετε πρόοδο σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Προσέξτε τις σχέσεις σας με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Ακόμη και η υποστήριξη των φίλων σας μπορεί να είναι ανύπαρκτη, ειδικά όταν την χρειάζεστε περισσότερο. Κάποια άτομα μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος κι αυτό θα σας δημιουργήσει πίεση και άγχος. Αποφύγετε την προσθήκη νέων ή περισσότερων υποχρεώσεων.

Στην καριέρα σας, θα νιώσετε κάποια ανησυχία και άγχος λόγω ανεπιθύμητων πιέσεων. Ορισμένα εμπόδια θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν πολύ άγχος. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Αποφύγετε την σύγκρουση με άτομα που συγκρούονται τα συμφέροντα σας. Ορισμένα ζητήματα με έναν συνάδελφο σας μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις διαμάχες. Θα πρέπει να αποφύγετε την αυτοπροβολή και τον έλεγχο.

Τα οικονομικά σας θα είναι γενικά καλά αλλά οι επενδύσεις θα σας προκαλέσουν ανησυχία. Αποφύγετε τα νέα οικονομικά ανοίγματα και τα επικίνδυνα ρίσκα. Αποφύγετε επίσης οποιαδήποτε διαμάχη για λόγους οικονομικούς, καθώς επίσης και τις αρνητικές επιρροές. Προσέξτε οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις.

Στην αισθηματική σας ζωή μπορεί να νιώθετε κατά καιρούς απογοήτευση. Θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα λόγω πιέσεων στην εργασία σας, αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις. Μην κάνετε προσπάθειες για να βρείτε έναν νέο έρωτα τώρα γιατί τα αποτελέσματα θα σας απογοητεύσουν. Αν είστε δεσμευμένοι, θα νιώθετε χαρά και ευτυχία. Αποφύγετε όμως να προκαλείτε τον σύντροφο σας και μην συζητήσετε τώρα θέματα του παρελθόντος, αλλά περιμένετε τον επόμενο μήνα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας θα αποδειχθεί αρκετά θετικός, παρά τις πολλές πιέσεις που θα έχετε. Θα έχετε μια έκρηξη νέων ιδεών αλλά και ενέργεια που θα συνδράμουν θετικά στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Η δημιουργικότητα σας, οι νέες ιδέες σας και η ξαφνική ανάπτυξη θα σας δώσουν ικανοποίηση. Ο συνετός προγραμματισμός σας, θα οδηγήσει σε εποικοδομητική δράση. Κάποιοι από εσάς θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι για ένα νέο έργο. Γενικά θα έχετε καλή τύχη σε διάφορα θέματα αυτό το μήνα. Κάποιοι από εσάς θα έχετε γέννηση ή σύλληψη ενός παιδιού. Αυτή θα είναι η αρχή μιας περιόδου ανάπτυξης και ικανοποίησης για σας. Οι φίλοι σας και οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι πηγή καλής τύχης και κερδών για σας.

Στην καριέρα σας, θα είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση. Οι νέες ιδέες σας θα είναι επιτυχείς και η καριέρα σας θα προχωρήσει μπροστά αν και θα υπάρξουν κάποιες μικρές διακυμάνσεις. Δεν είναι μια περίοδος για να κάνετε μεγάλες αλλαγές ή να αναλάβετε ρίσκα. Απλά αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν από μόνα τους. Αν ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων, θα έχετε πολύ καλή ανάπτυξη τον επόμενο μήνα. Θα πρέπει να αποφύγετε να είστε προκατειλημμένοι ή να δείχνετε θυμό μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Οι συνάδελφοι σας θα σας στηρίξουν στις νέες ιδέες σας.

Τα οικονομικά σας θα είναι καλά και θα κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας ενώ αν έχετε επιχείρηση, θα υπάρξουν πολλά οικονομικά οφέλη. Το εισόδημα σας θα είναι καλό αλλά θα νιώθετε κάποιες πιέσεις. Οι επενδύσεις θα σας αποφέρουν καλές αποδόσεις. Αποφύγετε όμως την κερδοσκοπία.

Στην αισθηματική σας ζωή θα εκπέμπετε ερωτισμό και γοητεία ενώ η δημοτικότητα σας θα αυξηθεί. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για μια νέα αγάπη. Προσέξτε όμως να μην ζείτε σε ένα ονειρικό κόσμο και να βλέπετε τα πράγματα λογικά, αποφεύγοντας τυχόν λάθη του παρελθόντος. Αν είστε δεσμευμένοι θα επιδιώξετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη σχέση σας, χωρίς να είστε ανταγωνιστικοί ή να αντιτίθεστε στον σύντροφο σας. Εάν ανακύπτουν κάποια ζητήματα, θα πρέπει να παραμείνετε ανενεργοί και να μην είστε επιθετικοί, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός θα είναι ένας δύσκολος μήνας για σας. Θα δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων που έχετε κάνει κατά τους τελευταίους μήνες. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Κάποια μικροπροβλήματα ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε έκρηξη. Πρόκειται για ένα μήνα όπου οι δραστηριότητες σας θα είναι πολλές και θα επιδιώξετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού σας. Προσέξτε την υπερβολική αυτοεκτίμηση σας και να αποφύγετε κάθε ρίσκο ή σημαντική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Άνθρωποι σε θέση εξουσίας δεν θα σας φερθούν με δίκαιο τρόπο. Θα προβάλετε τώρα σκέψεις και ιδέες που σχετίζονται με το έργο σας.

Η καριέρα σας θα είναι σε φάση ανάπτυξης και θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε τις νέες ευκαιρίες από το τίποτα. Θα έχετε υποστήριξη από το σπίτι και την οικογένεια σας σε θέματα καριέρας. Θα πρέπει να αποφευχθεί κάθε είδους διαμάχη, ειδικά με τους συνεργάτες σας. Προσέξτε τα αμφιλεγόμενα λόγια σας καθώς διατρέχετε τον κίνδυνο να πείτε κάτι που θα μπορούσε να αποτύχει και να προκαλέσει προβλήματα με τους συναδέλφους σας. Οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας θα μπορούσαν να είναι επιθετικοί και να δημιουργηθούν λεκτικές συγκρούσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και εγκρατείς όσο το δυνατόν περισσότερο, σχετικά με τα έργα σας.

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα έχετε κέρδη από πηγές που δεν περιμένατε. Τα έσοδα σας θα βελτιωθούν ενώ οι νέες επενδύσεις θα σας προκαλέσουν κάποια ανησυχία. Κάποιοι από εσάς θα έχετε καλά κέρδη από ακίνητη περιουσία ενώ οι παλιές επενδύσεις σας υπόσχονται σταθερές αποδόσεις.

Η αισθηματική σας ζωή θα κυλίσει θετικά. Θα έχετε την τάση να βρίσκεστε στο σπίτι σας περισσότερο, ανακουφίζοντας τους δικούς σας ανθρώπους από τα προβλήματα τους. Η ανάγκη σας να δεσμευτείτε δεν θα είναι και τόσο έντονη τώρα. Πολύ καλές πιθανότητες για να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση είναι δυνατόν να υπάρξουν τον επόμενο μήνα. Αν είστε δεσμευμένοι, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς, καθώς μπορεί να καταλήξουν σε συναισθηματική απόσταση. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τον εγωισμό τόσο στην επικοινωνία όσο και στην επίλυση ζητημάτων του παρελθόντος.


ΙΧΘΥΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι θετικός και ευχάριστος γενικά παρά τις πιέσεις που θα υπάρξουν. Τα σοβαρά εμπόδια του παρελθόντος, θα δώσουν τη θέση τους σε μια καλύτερη χρονική περίοδο τώρα. Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί την έναρξη μιας χρονικής περιόδου η οποία θα είναι δημιουργική. Μπορεί να υπάρξει απώλεια εμπιστοσύνης με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί κατά πολύ και θα επιφέρετε πρόοδο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.
Κάποιες πιέσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίσατε κατά το πρόσφατο παρελθόν, θα βελτιωθούν σταδιακά από αυτό τον μήνα. Είναι μια περίοδος, όπου οι σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο θα αλλάξουν. Ζητήματα με τα αδέλφια και η ανταγωνιστικότητα σας προς τα μέλη της οικογένειας σας θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν πιέσεις.

Στην καριέρα σας, θα εισέλθετε σε μια φάση ανάπτυξης και αναγνώρισης. Θα επιδιώκετε να προβληθείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αποφύγετε να αναλαμβάνετε ευθύνες για λογαριασμό των άλλων, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλειες. Προσέξτε τις κινήσεις σας στο εργασιακό σας περιβάλλον διότι θα είστε επιθετικοί. Ίσως να είστε ανταγωνιστικοί προς τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι. Μην δίνετε πάρα πολύ σημασία στη συμπεριφορά των συναδέλφων σας και μην τους κριτικάρετε. Κάποια εμπόδια είναι δυνατόν να έχετε αν είστε ανταγωνιστικοί. Κάποια άτομα θα συνδράμουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο σας.

Τα οικονομικά σας θα είναι γενικά θετικά. Θα έχετε κέρδη, ειδικά αν έχετε επιχείρηση, και το εισόδημα σας θα είναι καλό, αν και κάποιες εκροές χρημάτων θα σας δημιουργήσουν ανησυχία. Οι επενδύσεις θα είναι ευνοϊκές και θα σας επιφέρουν καλά κέρδη.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι πολύ συναρπαστική. Αν είστε αδέσμευτοι, θα είστε πολύ κοινωνικοί και με την αυξημένη γοητεία σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες. Πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί, καθώς οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα μπορούσαν να σας απορροφήσουν περισσότερο από το παιχνίδι του έρωτα και να είστε απορροφημένοι από την εργασία σας. Αποφύγετε τη δέσμευση σε οποιαδήποτε σχέση αυτό το διάστημα. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες ενός ταξιδιού μαζί με τον σύντροφο σας. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας θα βελτιωθούν και σας ανοίγονται καλύτερες προοπτικές. Ορισμένα παλιά θέματα θα επανεξεταστούν και θα διευθετηθούν.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top