ΖΩΔΙΑ 31 Μαΐου 2012

efrapedia
0
ΚΡΙΟΣ


Σήμερα θα νιώθετε έτοιμοι για πιο σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά σας. Θα βάλετε νέους στόχους προκειμένου να αναγνωριστείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο ρομαντισμός και η συντροφικότητα θα σας κάνουν να βιώσετε έντονο ερωτισμό και θα θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφο σας απολαμβάνοντας όμορφες ερωτικές στιγμές.






ΤΑΥΡΟΣ


Οι επαγγελματικές σας κινήσεις και οι συνεργασίες σας θα απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή. Ανοδική πορεία θα παρουσιάσουν τα οικονομικά σας ενώ τα όσα έχετε προσφέρει στην εργασία σας θα εκτιμηθούν από κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν προς το καλύτερο. Θα προκύψουν εντάσεις και παρεξηγήσεις εξ αιτίας της επιφυλακτικότητας κάποιων ατόμων. Απροσδόκητα γεγονότα ενδέχεται να σας χαλάσουν την διάθεση. Κάποια άτομα θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και την διάθεση σας.






ΔΙΔΥΜΟΙ


Η καριέρα σας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και η δημιουργικότητα σας θα αποδώσει μελλοντικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα του συντρόφου σας και μην μεγαλοποιείτε κάποιες διαφωνίες που είναι φυσικό να υπάρχουν. Πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας και οργανωθείτε ώστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Όσοι είστε μόνοι, μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα κάνετε από το φιλικό σας περιβάλλον.











ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και θα έχετε την καλή διάθεση να επικοινωνήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα αισθάνεστε γεμάτοι αισιοδοξία να αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα νιώθετε πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς για τις επιλογές σας στην δουλειά σας. Προσέξτε τις σπασμωδικές ενέργειες που μπορεί να επηρεάσουν έντονα την διάθεση σας.



ΛΕΩΝ


Φροντίστε τον εαυτό σας διότι είστε εξαντλημένοι και κουρασμένοι. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Μην κάνετε όμως πολύ παράτολμα ανοίγματα, αν κατά το παρελθόν, είχατε αποτύχει. Με την καλή διάθεση σας θα καταπλήξετε τους πάντες. Είναι πιθανό να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τους συνεργάτες σας που σας μπέρδευαν θέτοντας κάποια εμπόδια. Τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλύτερα και με την αποφασιστικότητα σας θα αρχίσετε νέα πράγματα που θα σας επιφέρουν καλές αποδοχές.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Βάλτε σε ενέργεια την πραγματοποίηση των σχεδίων σας αποφεύγοντας όμως τις βιαστικές κινήσεις. Θα έχετε τύχη σε ό, τι αφορά τις πηγές των εσόδων σας. Θα υπάρξουν κάποια έξοδα που δεν τα είχατε προγραμματίσει. Θα έχετε πολλές δυνατότητες να διορθώσετε ό, τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα κυρίως στον οικονομικό τομέα. Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα αν θέλετε να τα πάτε καλά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να τον καταλάβετε.











ΖΥΓΟΣ


Θα έχετε μεγάλη εσωτερική αναταραχή και θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές και καινούργιες συμφωνίες στη δουλειά σας. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σπατάλες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και οι ουσιαστικές αλλαγές. Με σοβαρότητα και σωστή οργάνωση θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα ξεπεράσετε κάποιες απογοητεύσεις που μέχρι τώρα σας ταλαιπώρησαν αρκετά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Θα υπάρξει αναστάτωση με έξοδα στην οικογένεια που θα σας επιβαρύνουν. Θα έχετε έντονη κοινωνικότητα και επαφές που θα προωθήσουν τα συμφέροντα σας. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί γύρω σας. Διατηρήστε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και συνειδητοποιήστε κάποιες αλλαγές σε κάποιες καταστάσεις στην ζωή σας. Θα εκφράσετε τις ιδέες σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα προβάλετε τις ικανότητες και την φαντασία σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ


Μην ξοδεύετε τα χρήματα σας σε άσκοπες και περιττές αγορές. Θα έχετε την ευκαιρία αυτό τον καιρό να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας. Θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να κατακτήσετε κάποιους στόχους του παρελθόντος. Οργανώστε τις κινήσεις σας και αλλάξτε την ζωή σας προς το καλύτερο. Μην χάνετε το κέφι σας και μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην κάνετε άσκοπα έξοδα ή περιττές δαπάνες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Θα υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να διαπραγματευτείτε και να χειριστείτε τα χρήματα σας έτσι ώστε να έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη. Απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας μπερδεύουν. Κάποιο άτομο θα σας δημιουργήσει έντονο συναισθηματικό μπέρδεμα. Θα υπάρξει όμως η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα είναι αυξημένες και δεν θα πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία. Πιθανή ένταση θα υπάρξει στις επικοινωνίες σας και κάποιες λογομαχίες πιθανόν να σας αποσυντονίσουν. Ελέγξτε τα νεύρα σας και να σκέφτεστε προτού μιλήσετε. Ακολουθήστε μεθοδικά βήματα στην εργασία σας και καταπιαστείτε με την κάθε λεπτομέρεια ώστε να αποφύγετε τα λάθη. Ζητήματα καριέρας θα σας αναλώσουν αρκετά, γι αυτό φροντίστε να κάνετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα.



ΙΧΘΥΣ


Θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας, Τώρα θα είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν άνοδο όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση τους. Διευθετήστε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες και συναλλαγές. Θα μιλήσετε με πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα να σας υποστηρίξουν. Προσέξτε την υπερβολική αισιοδοξία σας.


e-zwdia
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top