Το Aion γίνεται Free-to-Play

efrapedia
0

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες που ανακοινώθηκαν.

Το fantasy MMORPG της NCsoft θα αλλάξει μοντέλο πληρωμής τον Φεβρουάριο του 2012. Την ευθύνη του παιχνιδιού για την Ευρώπη θα αναλάβει η Γερμανική Gameforge (Ikariam, Metin 2), η οποία δήλωσε: "Δουλέψαμε σκληρά με την NCsoft για να αναπτύξουμε ένα δίκαιο μοντέλο free-to-play για τους παίκτες. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε νέο content, ακούγοντας πάντα αυτά που έχει να μας πει η community του παιχνιδιού". Από την πλευρά της η NCsoft ανέφερε ότι η δωρεάν διάθεση όλου του περιεχομένου του Aion είναι αναγκαία, για να μπορέσουν να φέρουν περισσότερους παίκτες στον ερημωμένο πια κόσμο του παιχνιδιού.

Τόσο οι παίκτες που παίζουν ήδη, όσο και οι καινούργιοι, θα χρειαστεί να μεταφέρουν το λογαριασμό τους στην υπηρεσία της Gameforge, ενώ όλα σας τα αντικείμενα θα παραμείνουν στο νέο account. Θα υπάρχουν τρία είδη λογαριασμών, τα Starter, Veteran και Gold User. Τα Starter accounts είναι τα εντελώς δωρεάν. Θα έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε, αλλά θα υπάρχουν βέβαια μερικοί περιορισμοί. Για παράδειγμα, δε θα μπορείτε να μιλήσετε σε όλα τα chat channels, θα μπορείτε να φτιάξετε έως δύο χαρακτήρες, ενώ θα έχετε μειωμένη πρόσβαση στο gathering, στους trade brokers και στο mailbox.


Όσοι παίκτες έχετε πληρώσει έστω και μια φορά στο παρελθόν, θα έχετε το Veteran account, το οποίο θα έχει λιγότερους περιορισμούς. Πάντως, είτε πληρώσετε είτε όχι, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα classes, να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο (level 55) και να κάνετε όλα τα instances του παιχνιδιού. Θα μπορείτε επίσης να αγοράσετε το Gold Pack και να γίνετε Gold User για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εξαλείφοντας έτσι τους όποιους περιορισμούς υπάρχουν στα free accounts.

Σύμφωνα με την NCsoft, η αλλαγή του Aion σε Free-to-Play θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο του 2012. Για περισσότερες πληροφορίεςκάντε κλικ εδώ.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top