20 ατυχή διδάγματα που τα κορίτσια έμαθαν από το ‘Twilight’

efrapedia
0

20 ατυχή διδάγματα που τα κορίτσια έμαθαν από το 'Twilight' - dailyarticle.grΑπό μια αντρική οπτική γωνία, η μόνη λυτρωτική λειτουργία των βιβλίων και των ταινιών “Twilight” είναι τα πολεμοφόδια που προσφέρουν σε βάρος των γυναικείων αξιώσεων με έμφυτη την ηθική υπεροχή έναντι των ανδρών.

Κάθε φορά που μια γυναίκα επικρίνει την σφοδρή επιθυμία του άνδρα, την επιθετικότητα, την ρηχότητα κάθε άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του, αυτός μπορεί να δείξει τα εκατομμύρια γυναικών που είναι εθισμένες στην ανούσια, μισογύνη, λατρεία των κακών αγοριών που τόσες πολλές γυναίκες θεατές γονάτισαν όταν το “The Twilight Saga: New Moon” έφτασε τα 147 εκατομμύρια δολάρια στο box office.
Στο πνεύμα της αλήθειας, απολαύστε αυτή την λίστα με ατυχή μαθήματα που τα κορίτσια έμαθαν από το Twilight.
1. Αν ένα αγόρι είναι απόμακρος και επιφυλακτικός ή είναι απλά αγενής, είναι επειδή είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου – και εσύ είσαι ο λόγος της ύπαρξης του.
2. Τα μυστικά είναι καλά – ειδικά τα απειλητικά για την ζωή.
3. Είναι εντάξει ένα πιθανό ρομάντζο νε είναι βλακώδες, βίαιο και εκδικητικό – αρκεί να έχει φοβερούς κοιλιακούς.
4. Αν ένα αγόρι σου πει να μείνεις μακριά του επειδή είναι επικίνδυνος και μπορεί ακόμα και να σε σκοτώσει, πρέπει να είναι η αγάπη της ζωής σου. Πρέπει να μείνεις μαζί του μιας και θα σε κρατήσει ασφαλή για πάντα.
5. Αν ένα αγόρι σε παρατήσει, ειδικά αν το κάνει εντελώς ξαφνικά (λέγοντας σου ότι δεν θα σε δει ποτέ ξανά), είναι επειδή σε αγαπάει τόσο πολύ που θα υποφέρει για να είσαι ασφαλής.
6. Όταν ένα αγόρι σε παρατήσει, το να σοκαριστείς, να χάσεις όλους τους φίλους σου και να έχεις διαρκείς νύχτες τρόμου είναι απολύτως αποδεκτά περιστατικά – εφόσον κρατάς τους βαθμούς σου ψηλά.
7. Είναι πολύ ρομαντικό να βάζεις τον εαυτό σου σε επικίνδυνες καταστάσεις για να δεις το πρώην αγόρι σου ξανά. Είναι ακόμη πιο ρομαντικό να θυμάσαι τον ήχο της φωνής του όταν σου φώναζε.
8. Τα αγόρια που σε εγκαταλείπουν, πάντα επιστρέφουν.
9. Επειδή επιστρέφουν, θα πρέπει να κρατηθείς, περιμένοντας τους για μήνες, ακόμη και αν τελείως αποδεκτοί και λιγότερο καταχρηστικοί άνδρες εμφανίζονται στην ζωή σου.
10. Ακόμη και αν δεν έχεις πρόθεση να βγεις ραντεβού με κάποιον άνδρα που δείχνει ενδιαφέρον για σένα, είναι εντάξει να τον σέρνεις μαζί σου για μήνες. Επίσης, θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις για να σου επισκευάζει πράγματα. Μπορεί και να σου αγοράσει κάτι.
11. Θα πρέπει να τον χρησιμοποιείς για να σου επισκευάζει πράγματα επειδή τα κορίτσια είναι ανίκανα να επισκευάζουν οτιδήποτε μηχανικό ή τεχνικό.
12. Το να λες ψέματα στους γονείς σου είναι εντάξει. Το να λες ψέματα στους γονείς σου ενώ τρέχεις για να σώσεις το αγόρι σου με τάσεις αυτοκτονίας είναι μια εξαιρετικά καλή ιδέα που δείχνει την δύναμη σου και την ωριμότητα σου. Επίσης, είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.
13. Η κλοπή αυτοκινήτου στο όνομα της αγάπης είναι αποδεκτή.
14. Αν ένα αγόρι που είσαι ερωτευμένη μαζί του σου προκαλέσει (έστω και έμμεσα) να χτυπηθείς τόσο άσχημα που να καταλήξεις στο νοσοκομείο, θα πρέπει να πεις στους γιατρούς και τους γονείς σου ότι “έπεσες από τις σκάλες” επειδή είσαι τόσο ανόητο και αδέξιο κορίτσι. Αυτή η ψευδής εξήγηση λειτουργεί πάντα καλά για τις κακοποιημένες γυναίκες.
15. Οι άνδρες μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο αν θυσιάσεις τα πάντα και αφοσιωθείς στις ανάγκες τους για αλλαγή.
16. Οι νέες γυναίκες δεν θα πρέπει να καταβάλλουν προσπάθειες για να βελτιώσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες ή την συναισθηματική τους κατάσταση. Αντιθέτως, θα πρέπει να βρουν πιθανούς συντρόφους που να μοιράζονται μαζί τους τις πικρόχολες ελλείψεις και τις συναισθηματικές τους ασθένειες.
17. Τα κορίτσια δεν πρέπει πάντα να διαβάζουν μια σειρά βιβλίων μόνο και μόνο επειδή όλοι οι άλλοι το έχουν διαβάσει.
18. Κατά την συγγραφή μιας σειράς βιβλίων, είναι αποδεκτό να άρεις το δημιουργικό υλικό και να το μπασταρδέψεις με κουρασμένο, υπερεξαντλητικό εφηβικό άγχος.
19. Όταν φτιάχνεις ή παρακολουθείς μια σημαντική ταινία μεγάλου μήκους, θα πρέπει να αγκαλιάσεις ευλαβικά τα 20 λεπτά πλοκής που προσφέρει μεταξύ των σκηνών με το σιωπηλό κοίταγμα στα μάτια και τα μαλθακά, γκρινιάρικα πειράγματα.
20. Τα βαμπίρ – που ήταν κάποτε από τους μεγαλύτερους κακούς της λογοτεχνίας – δεν είναι πλέον τρομαχτικά. Στην πραγματικότητα, είναι εξίσου εγωιστές και ανήμποροι όπως κάθε ανθρώπινο όν.
Δεδομένου ότι ο συγγραφέας του άρθρου δεν είναι γυναίκα, αυτή η λίστα δημιουργήθηκε μόνο αφότου συζητήθηκε με γυναίκες που απόλαυσαν και μίσησαν το βιβλίο και τις δύο πρώτες ταινίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top