Lamborghini Aventador: Μια υπερπαραγωγή

efrapedia
0
Όταν δεν έχεις και πολλή όρεξη να προωθήσεις ένα προϊόν, βρίσκεις έναν celebrity να το διαφημίσει. Όταν όμως το αγαπάς αυτό το προϊόν, στήνεις μια ολόκληρη υπερπαραγωγή για χάρη του.



Το μήνυμα απλό. Η Lamborghini Aventador είναι ένα μαχητικό αυτοκίνητο το οποίο παρ' ότι supercar και υπερπολυτελές, δε μασάει να μπει στον τυφώνα, να τα βάλει με σεισμούς και εκρήξεις πριν βγει αλώβητη.

Έτσι έπραξε και στην έρημο Coyote Dry Lakebed της California υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ole Peters, για να δημιουργήσει αυτό το βίντεο που μπορείς να δεις παρακάτω. Έτσι απλά για να σου θυμίζει την ύπαρξη της μιας και δε βλέπεις και πολλές να κυκλοφορορούν στους δρόμους της πόλης.



Δεν είναι ανάγκη να ταυτιστείς με τον οδηγό της Lamborghini ούτε να πάρεις το αυτοκίνητό σου και να ψάχνεις τυφώνες για να δεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος του. Το να παρακολουθείς μια Lamborghini να τρέχει, είναι σαν να βλέπεις μια ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να συμβούν αυτά που βλέπεις στην οθόνη, ξέρεις ότι δεν υπάρχουν κατοικίες σε άλλους πλανήτες, ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βρεθεί το φίλτρο της αιώνιας νεότητας αλλά σου αρέσει να παραμυθιάζεσαι.

Να κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και να παρακολουθείς τη δράση να εκτυλίσσεται ερήμην σου. Μόνο που στην περίπτωση της Lamborghini Aventador υπάρχει ένας παράγοντας που την διαχωρίζει για τα καλά από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τα παραμύθια.

Ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή..

 

http://www.men24.gr/html/ent/537/ent.121537.asp

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top