ΖΩΔΙΑ, 30 Αυγούστου 2011

efrapedia
0

Προσπαθήστε σήμερα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας όσο μπορείτε γιατί στο τέλος θα βγείτε χαμένοι. Θα εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε αλλά δεν πρέπει να κάνετε άλλα οικονομικά ανοίγματα. Θα δείξετε τώρα μια άλλη πλευρά της προσωπικότητας σας που θα είναι πιο τολμηρή και πιο δυναμική. Θα θέλετε να ελαφρύνετε τις δραστηριότητες σας και δεν θα αντέχετε τον περιορισμό. Προσπαθήστε να κλείσετε παλιές σας οφειλές.




TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν άνοδο. Η ανάγκη σας για χαρά και διασκέδαση θα είναι πιο έντονη τώρα αλλά προσέξτε μην βγει εις βάρος της δουλειάς σας με αποτέλεσμα να μειωθεί η απόδοση σας. Θα νιώθετε θλίψη και απογοήτευση αλλά σύντομα θα δείτε ότι θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Σκεφτείτε σοβαρά και θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τις αντιξοότητες.

Η επιθυμία σας για καινούργια πράγματα, θα σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας. Θα χρειαστεί να έχετε οργάνωση για να μπορέσετε να πετύχετε κάποια πράγματα στην εργασία σας. Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες και κινηθείτε συνετά. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες στα οικονομικά σας. Η οργάνωση της ζωής και της δουλειάς σας μπορούν να σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση τώρα.

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε κινήσεις που στοχεύουν στην κοινωνική σας άνοδο. Ο τομέας των αισθηματικών σας δέχεται πολύ ευνοϊκές επιρροές. Μη χάνετε τον χρόνο σας πιέζοντας τον εαυτό σας να υποστεί κάποιες ανεπιθύμητες καταστάσεις επειδή θέλετε να διατηρήσετε την καλή σας εικόνα. Θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Θα υπάρξει επιστροφή αναπάντεχων χρημάτων και θετικές διαπραγματεύσεις.

Οργανώστε εξόδους με τους φίλους σας αλλά προσέξτε τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείτε, κάνοντας σωστό προγραμματισμό. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για να αισθανθείτε ασφαλείς, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα σας. Φροντίστε να είστε πιο συνεργάσιμοι με τους άλλους και μην κάνετε το λάθος να εμπλακείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Θα ξεπεράσετε εύκολα κάποια εργασιακά θέματα που σας δυσκόλεψαν και σας προβλημάτισαν τον τελευταίο καιρό. Αποφύγετε να μπλέξετε με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε. Κάποια γεγονότα θα σας απασχολήσουν και κάποιες σχέσεις σας διαταράσσονται και σας αναστατώνουν. Μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται στην ζωή σας, στην οποία θα προσαρμοστείτε εύκολα.

Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και από τώρα δεν θα βιώσετε πια και άλλες δύσκολες καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλές προοπτικές. Θα βάλετε μια τάξη στο περιβάλλον σας και θα αναθεωρήσετε μερικές σχέσεις σας. Θα επιδιώκετε να μείνετε μακριά από κάποιους απαιτητικούς συγγενείς και φίλους σας. Θα κάνετε κάποιες γνωριμίες αλλά προσέξτε να μην σας ξεγελάσει η πρώτη εντύπωση.

Αφήστε τα πείσματα και ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα. Τα οικονομικά θέματα και η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, καθώς θα κάνετε κάποιες περικοπές. Θα υπάρξουν εμπόδια στη διεκπεραίωση κάποιων οικονομικών ζητημάτων. Θα αγχωθείτε για το πώς θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Θα αρνείστε να προσαρμοστείτε στη ρουτίνα σας θέλοντας να αποδράσετε από την καθημερινότητα σας και ασχολούμενοι με νέες δραστηριότητες που θα έχουν περισσότερες ευθύνες. Το επιχειρηματικό σας μυαλό θα είναι αυξημένο ρισκάροντας στις επιχειρήσεις σας. Διάφορα έξοδα για την οικογένεια θα προκύψουν, αναγκάζοντας σας να αυξήσετε το χρέος σας. Θα είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι, ιδιαίτερα εάν έχετε πληγωθεί συναισθηματικά.

Θα αναζητήσετε μεγαλύτερο πάθος με τον σύντροφο σας και θα συζητήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο ανοίγει. Θα περιοριστεί λίγο η ελευθερία σας ενώ κάποιες σχέσεις σας θα περάσουν από δοκιμασίες. Θα ασχοληθείτε με την δουλειά σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι εποικοδομητική. Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που θέλει να σας γνωρίσει.

Θα ασχοληθείτε με την οικονομική σας σταθερότητα ενώ απρόβλεπτα κέρδη και παροχές σας ικανοποιούν. Θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε τώρα αποφάσεις γιατί θα αλλάξετε γνώμη στην πορεία. Θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που δεν θα σας ξαφνιάσουν, όμως το αποτέλεσμα τους θα είναι αναπάντεχο. Προσπαθήστε να είστε συνετοί και αισιόδοξοι.

Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους και θα προσπαθήσετε να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο οικογενειακό σας περιβάλλον και τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σας.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top