Αλλάξτε τον κόσμο κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή…

efrapedia
0

Μια εφαρμογή που θα δώσει πολλά χαμόγελα και ελπίδα δημιούργησε το Παγκόσμιο Επισιτικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ…
 προκειμένου να βοηθήσει τους Σύρους πρόσφυγες που έχουν εκτοπιστεί σε γειτονικές χώρες μακριά από την εμπόλεμη δική τους.
Η δωρεάν εφαρμογή λέγεται «ShareTheMeal», και λειτουργεί και για λογισμικό iOs και για Android, ενώ ο καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει από 0,46 ευρώ την ημέρα, εώς 139 ευρώ τον χρόνο. Τα χρήματα που θα συλλέγει ο ΟΗΕ θα πηγαίνουν σε σχολικά γεύματα σε προσφυγικούς καταυλισμούς όπου θα βοηθηθούν 4 εκατομμύρια Σύροι.
Ο ιδρυτής τηε εφαρμογής, Σεμπάστιαν Στρίκερ, δήλωσε: «Τώρα δουλεύουμε με 20.000 παιδιά στον προσφυγικό καταυλισμό Ζάταρι στη βόρεια Ιορδανία και μοιράζουμε σχολικό φαγητό για να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της πείνας και της έλλειψης σχολικής εκπαίδευσης.»
Τέλος αξίζει να σημειωθει ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, οι ηγέτες δεσμεύτηκαν να δώσουν 1 δις ευρώ στο Παγκόσμιο Επισιτικό Πρόγραμμα και σε άλλους οργανισμούς, προκειμένου να αυξήσουν την χρηματοδότηση για τους πρόσφυγες στην Τουρκία, τον Λίβανο, την Ιορδανία και σε όποια άλλη χώρα βρίσκονται.
Δείτε το σχετικό βίντεο για τον τρόπο λειτουργίας του ShareTheMeal:
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top