Τα ζώδια σήμερα 3/11/2015

efrapedia
0

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/11


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Μια οικονομική υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό φορέα στον οποίο συμμετέχεις. Γενικότερα, ο Ερμής στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην πρόοδο σου, αρκεί κι εσύ να μην κλείσεις τα κανάλια επικοινωνίας, εμμένοντας σε απόψεις ή αντιλήψεις με τις οποίες δεν συμφωνεί κανείς.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε διαφωτίσει για τα τεκταινόμενα σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτά που θα σου μεταφερθούν να υποκρύπτουν κι ένα προσωπικό συμφέρον!



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια χρήσιμη συνεργασία, όπως επίσης στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως δεν θα έπρεπε να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός σημαντικού θέματος που μπορεί να αφορά και στην καριέρα σου, ίσως τελικά να λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή απλά κάποιος/α θα μεσολαβήσει για να έρθετε σε επαφή. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η θα χαρείς να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου, ότι σας ενδιαφέρει.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αυξήσει και να εντείνει την επικοινωνία σου, καλό είναι όμως να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο με ανούσιες υποθέσεις, αφού σήμερα προέχει το να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, ώστε να εξασφαλίσεις πολλές από τις προϋποθέσεις που απαιτούνται είτε πρόκειται για την δουλειά σου, είτε για τα γενικότερα ενδιαφέροντα σου. Είναι ακόμη πιθανόν να κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Ερωτικά
Οι επαφές σου αυξάνονται και πληθύνονται, κάτι βέβαια που σε χαροποιεί ιδιαίτερα, το ερώτημα όμως είναι αν όλη αυτή η κινητικότητα εμπεριέχει και κάτι πιο προσωπικό. Για την ώρα πάντως είναι προτιμότερο να μείνεις στις διαπραγματεύσεις!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για τα οικονομικά σου, μη διστάζοντας να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά, είτε για πώληση. Φαίνεται μάλιστα ότι με την συνδρομή του Ερμή, ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία βρίσκεται στα «σκαριά», λύνοντας σου τα χέρια σε μια υπόθεση που μέχρι χθες μπορεί να φάνταζε δύσκολη.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι είσαι... περιζήτητος/η αλλά το ερώτημα είναι αν πρόκειται για κάτι πιο προσωπικό ή απλά για την συγκομιδή μιας επιτυχημένης πορείας. Ότι κι αν είναι πάντως, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου!



ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, ώστε να ανταποκριθείς με επιτυχία σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο ακόμη κι αν οι δυνάμεις σου δεν αρκούν, μια συνεργασία είναι ικανή να σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, όπως επίσης και στην προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς μια γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση για να βρεθείτε πιο κοντά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να αναδειχθείς μέσα από μια... κοινή σας εμφάνιση!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν, αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για μια πρόσληψη, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις τις αναγκαίες ενέργειες. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής σε ωθεί να δικτυωθείς με όποιον τρόπο θεωρείς κατάλληλο και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, βρίσκοντας άτομα τα οποία έχουν και τον τρόπο και την διάθεση να συμβάλλουν στην πρόοδο σου.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου έχει τα «πάνω» του και τα «κάτω» του, τα οποία μάλιστα είναι διαδοχικά. Αν λοιπόν σήμερα νιώθεις κούραση ή απογοήτευση από μια πρόσφατη εξέλιξη, πολύ σύντομα θα αναθαρρήσεις «πιάνοντας τον ταύρο από τα κέρατα»!



ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει είτε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, είτε στην βελτίωση των οικονομικών σου εφ' όσον οι δραστηριότητες σου έχουν άμεση σχέση με κάποιο από τα αντικείμενα του (επικοινωνία, γραπτά, εμπόριο, διαφήμιση, διδασκαλία κλπ). Ακόμη αν χρειαστείς οτιδήποτε, μην διστάσεις να το... διαλαλήσεις, αφού στην παρούσα φάση υπάρχουν πολλά «ευήκοα ώτα».

Ερωτικά
Η συνήθης πρακτική σου να... ενημερώνεσαι πριν δράσεις ή να χρησιμοποιείς τους κατάλληλους «μεσάζοντες», μπορεί να σε δικαιώσει άμεσα, αφού στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο, θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα ζητώντας κάτι περισσότερο από μια αναγνώριση των προσπαθειών σου κι ότι πάρεις... καλό είναι! Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ωθεί να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, ενώ επιπλέον σου δίνει την δυνατότητα να ενημερωθείς σε βάθος για ένα «μυστήριο» που σε απασχολεί.

Ερωτικά
Ο Άρης σε θέλει «στρατευμένο» σε μια υπόθεση, στην οποία προς το παρόν είναι δύσκολο να «χωρέσουν» πρόσωπα που δεν ασπάζονται πλήρως τις απόψεις σου. Μπορείς ωστόσο να χρησιμοποιήσεις τα θέλγητρα σου για να τα... προσελκύσεις!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η πρόσβαση σου σε μυστικά ή πληροφορίες που κατέχουν λίγοι είναι για σήμερα ένα από τα δυνατά σου σημεία, ίσως όμως να βρεθείς και σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να συμμετάσχεις σε παρασκηνιακές ενέργειες που κινούνται στα όρια της νομιμότητας. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει θετικά, είτε στην δουλειά σου, είτε στην αποκατάσταση της σχέσης σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις... ευκαιρίες σου, από εκεί και ύστερα όμως δεν είναι καθόλου βέβαιη η δρομολόγηση μιας σταθερής σχέσης, αφού η περιπέτεια έχει τον πρώτο λόγο. Αν πάλι είσαι σε σχέση ίσως «διαρρεύσει» κάτι ενοχλητικό για αυτήν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συνεργασία από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά ή απλά να σε φέρει σε επαφή με κάποιον χρηματοδότη που έχει την διάθεση να επενδύσει στις προσπάθειες σου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως δημοσιοποιηθούν κάποια οικονομικά στοιχεία ή αντίστοιχες επιλογές σου, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στη... σφαίρα του αοράτου!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να «παίξεις» με κάποια πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά για την ώρα δεν αναμένεται κάτι πιο ουσιαστικό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την πλαισιώσεις με μια καλή φιλική παρέα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό τονίζει και αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι «ανοικτός/η» στην επικοινωνία ακόμη και με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων. Μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθηση του, ίσως αρκούν για να σου ανοίξουν «πόρτες», γι' αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο, που σε γοητεύει ή το γοητεύεις... εγκεφαλικά. Αυτό βέβαια είναι μια καλή αρχή αλλά σίγουρα χρειάζονται πολλά περισσότερα για να προκόψει μια σχέση, που δεν είναι μόνον φιλική.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να μάθεις πολλά για κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, που σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σου, ενώ επιπλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο, «λειαίνοντας» το έδαφος για τις μελλοντικές κινήσεις σου. Παράλληλα ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει και στην πληρέστερη ενημέρωση σου για θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Ο Δίας διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου, κάτι βέβαια που ανυψώνει το ηθικό σου αλλά δεν αρκεί για να νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος/η. Ίσως μάλιστα να σε ενοχλεί η δημοσιότητα που έχουν πάρει τα πράγματα.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top