Τι λένε τα νύχια για το χαρακτήρα σου

efrapedia
0
Αυτό το τεστ θα αποκαλύψει πολλά για σένα. Είναι εύκολο. Κοίτα νύχια σου και προσπάθησε να προσδιορίσεις το σχήμα.

Αν δεν ανήκεις σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, διάλεξε αυτή που είναι πιο κοντά σε σένα.

1. Μακριά νύχια, ορθογώνιο σχήμα

Σε περίπτωση που τα νύχια σου είναι έτσι, είσαι απ’ ότι φαίνεται ένα κοινωνικό και ανοιχτό άτομο, με κοφτερό μυαλό.

Σου αρέσει η παρέα νέων συντρόφων και ανυπομονείς για εμπειρίες. Επιπλέον, συνεχώς προσπαθείς να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Από άποψη απασχόλησης, το μότο σου είναι: «Μέτρα τρεις φορές, κόψε μία.»

Μελετάς τα ζητήματα από όλες τις πλευρές και διαλέγεις την ιδανική λύση. Είναι σημαντικό να για σένα να σκέφτεσαι τις λεπτομέρειες.

2. Φαρδιά, πλατιά νύχια

Είσαι λογικός άνθρωπος, εκτιμάς τους πάντες και τα πάντα. Σκέφτεσαι πριν μιλήσεις, και όσοι στρέφονται σε σένα για βοήθεια, ακούν προσεκτικά τη γνώμη σου. Κατανοείς το χαρακτήρα του άλλου, ο οποίος μπορεί να βασιστεί στα ένστικτά σου.

Γενικά σου αρέσει να κάνεις κάτι καινούριο, γιατί πιστεύεις ότι η δουλειά θα αποδώσει αργότερα. Πάνω απ’ όλα ενδιαφέρεσαι για την άνεση και τη χρησιμότητα, αφού σου αρέσει να βρισκείς σοφές απαντήσεις για πολύπλοκα ζητήματα.

3. Κοντά, στρογγυλά νύχια

Υπάρχει μια πιθανότητα να είσαι μια φλογερή, επινοητική προσωπικότητα με (ενδεχομένως κρυφές) ικανότητες.

Απορρέεις ικανοποίηση και έναν ανεβαστικό τρόπο σκέψης, γι’ αυτό όλοι απολαμβάνουν την επαφή μαζί σου. Είσαι ακλόνητος φίλος, και φροντίζεις πάντα αυτούς που αγαπας.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο; Τις περιπέτειες, και σε περίπτωση που θες κάτι δεν τα παρατάς. Κάποιοι σε θεωρούν πεισματάρη, όμως είσαι αποφασισμένος και επίμονος.

4. Άνισα και κοντά νύχια

Μπορεί να συμβαίνει επειδή τα δαγκώνεις; Μάλλον είσαι ένα ευσυγκίνητο και σοφό άτομο. Διατηρείς σχέσεις με παλιούς φίλους, αλλά συνεχίζεις να κάνεις καινούριους. Το μότο σου είναι: «Τα ήσυχα νερά έχουν βάθος».

Μπορείς να φαίνεσαι ήρεμος εξωτερικά, αλλά την ίδια ώρα βιώνεις έναν καταιγισμό συναισθημάτων. Οι φίλοι σου σε θεωρούν ειλικρινές άτομο, που λέει την αλήθεια, ακόμα κι αν είναι πικρή.

5. Μεγάλα, ορθογώνια νύχια

Είσαι πολύτιμος και καλός αρχηγός, με μεγάλη αίσθηση της υπευθυνότητας.

Οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται σε σημαντικές συναντήσεις, επειδή ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται σε σένα. Όταν κάνεις κάτι, το κάνεις καλά.

Δεν είσαι απλά επιεικής και αφοσιωμένος, αλλά και οργανωτικός.

6. Τρίγωνα νύχια

Είσαι ατρόμητος και επίμονος, που καταλαβαίνει αυτό που θέλει. Δέχεσαι κάθε εργασία με ενέργεια.

Όσον αφορά τη δουλεία, το μότο σου είναι: «Δούλευε με ευκολία, μην κοπιάζεις πολύ», γιατί πριν ξεκινήσεις, σκέφτεσαι τη δουλειά.

Η σκληρή σου δουλειά πάντα αποδίδει.

7. Οβάλ και μακριά νύχια

Στην περίπτωση που τα νύχια σου είναι οβάλ, κατά πάσα πιθανότητα είσαι εφευρετικό άτομο. Είσαι δημιουργικός, και έχεις την τύχη να περιτριγυρίζεσαι από όμορφα πράγματα. Οι άλλοι βασίζονται σε σένα, ειδικά για να τους ηρεμήσεις.

Κάποιοι λένε ότι δουλεύεις πολύ, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι το απολαμβάνεις.

Είσαι αυτός που αποφεύγει τα συνηθισμένα και πάντα βρίσκει δημιουργικές λύσεις.

Το μότο σου: «Αν δουλεύεις , δουλεύεις, αν ξεκουράζεσαι, ξεκουράζεσαι.» Η ζωή σου μόνο βαρετή δεν είναι, και ξέρεις πώς να είσαι χαρούμενος.

Σημείωση: Να θυμάστε ότι ο καθένας είναι ξεχωριστός και μοναδικός, και αυτό εδώ είναι μια γλυκιά προσπάθεια για ταξινόμηση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top