Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις της εβδομάδας

efrapedia
0
ΚΡΙΟΣ
Γεμάτη αλλαγές, ένταση και διασπαστικές...
τάσεις για σχέσεις και συνεργασίες θα είναι η εβδομάδα αυτή. Ενώ θα έχετε την καλή πρόθεση να συνεργαστείτε με τους γύρω σας και να είστε εσείς που θα κρατάτε τις ισορροπίες, η συμμετοχή του Ουρανού στο νέο φεγγάρι δεν θα το κάνει εύκολο και σας υποχρεώνει να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί. Ακόμα, το βράδυ της Παρασκευής και το πρωινό του Σαββάτου εύκολα μπορείτε να χάσετε είτε σε χρήμα είτε και συναισθηματικά. Οι γεννημένοι 2 και 7/4ου εξακολουθείτε να διανύετε μια ανατρεπτική περίοδο που σας γεμίζει προβληματισμό για το αύριο. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γεννημένοι 4 και 5/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ό,τι και αν κάνουν και θα περάσουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Οι του Απριλίου μπορείτε να έχετε μια ευχάριστη συναισθηματική εξέλιξη αυτό το 7ήμερο. Το νέο φεγγάρι φέρνει αλλαγές στο χώρο της δουλειάς που θα προκαλέσουν άγχος και νευρικότητα. Αυτό έχει αντίκτυπο και στον οικογενειακό χώρο αν μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας άγχη στο σπίτι. Αν όμως έχετε επαγγελματικές σχέσεις με άτομα της οικογένειάς σας, εκεί θα υπάρχουν μεγάλες τριβές. Παρεμβάσεις τρίτων στα προσωπικά σας το Σάββατο θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Την Τέταρτη και την Πέμπτη θα έχετε συντροφική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το νέο φεγγάρι απαιτεί να δώσετε προσοχή στις μετακινήσεις σας και τα λόγια σας, καθώς άτομα της καρδιάς σας δείχνουν ενοχλημένα με τη συμπεριφορά σας ή και με τις παρεμβάσεις κάποιου ατόμου στα προσωπικά σας. Προσοχή γιατί αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε διάλυση μιας σχέσης. Ομως εσείς του 3ου 10ημέρου θα έχετε μια ευχάριστη συναισθηματική εξέλιξη και οι μεγαλύτερη μια χαρά από τα παιδιά σας. Το βράδυ της Παρασκευής κάποια παρεξήγηση θα δημιουργήσει καχυποψία, κυρίως στους 28/5ου που θα σας ρίξει πρόσκαιρα την ψυχολογία, αλλά μην πτοείστε γιατί το Σ/Κ είναι ένα καλό και συντροφικό διήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυσκολίες θα έχετε να περιμένετε αυτή την εβδομάδα λόγω της νέας Σελήνης που φέρνει εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και πιθανά οικογενειακά προβλήματα θα γίνουν αιτία σημαντικών εξόδων που θα σας πιέσουν και θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Παράλληλα, είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι ακούτε ή σας λένε, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε συμβόλαια ή συμφωνίες. Οι γεννημένοι 5 και 10/7ου θα πρέπει να δείξετε τη μεγαλύτερη προσοχή σε οτιδήποτε κάνετε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλα και για όλους.

ΛΕΩΝ
Αν δεν προσέξετε λόγια και συμπεριφορές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαλύσετε συμβόλαια και συμφωνίες. Από την Τρίτη, με τη νέα Σελήνη να φέρνει εκνευριστική ασυνεννοησία στις προσπάθειές σας να περάσετε τις σκέψεις σας στους γύρω σας, χρειάζεται να επιστρατεύσετε διπλωματικότητα και υπομονή. Το βράδυ της Παρασκευής και το πρωινό του Σαββάτου εύκολες θα είναι οι παρεξηγήσεις ή και ένα συναίσθημα εξαπάτησης που θα σας κατακλύσει. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο και επιτρέπει σε όλους, εκτός από καλή διάθεση, να ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι μέρες που ακολουθούν και το νέο φεγγάρι της Τρίτης κρύβουν απρόσμενα έξοδα που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά αλλάζοντας τα δεδομένα και τα οικονομικά σας προγράμματα. Στις 28 μέρες που ακολουθούν πρέπει να αντιμετωπίζετε πολύ σοβαρά τα οικονομικά σας θέματα. Εσείς του Αυγούστου θα έχετε μια επιβεβαίωση που θα σας δώσει χαρά, ένα κέρδος, είτε οικονομικό είτε συναισθηματικό, που όμως πρέπει να το διαχειριστείτε με σοφία. Τύχη θα έχουν σε όλους τους τομείς οι γεννημένοι 6 και 7/11ου που μπορούν να περιμένουν ένα άνοιγμα ή μια πολύ καλή πρόταση. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για οικογενειακές συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να νιώθετε περισσότερο την ανάγκη για ουσιαστική συντροφικότητα και ασφάλεια, που απορρέει μέσα από ισχυρές σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση και κάποιοι θα νιώσουν περισσότερο ασφαλείς επαγγελματικά εάν ενταχτούν σε ένα ισχυρό σύστημα από το να διανύουν μοναχική πορεία. Ωστόσο, αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο για τους γεννημένους 6 και 11/10ου, καθώς σε αυτή τη φάση οι γύρω σας είναι απαιτητικοί και δεν δείχνουν διάθεση να σας συγχωρούν λάθη και παραλείψεις. Δευτέρα και Τρίτη οι πιο καλές μέρες για όλους. Βράδυ Παρασκευής και νωρίς το πρωί του Σαββάτου αποφύγετε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη, μετά από αιτίες που θα σας αναστατώσουν, θα καταφέρει να ηρεμήσει κάποιες εσωτερικές σας ανησυχίες και σε κάποιους θα δώσει μια κρυφή διέξοδο μέσα από την οποία θα ανανεώνεστε ψυχολογικά. Οι μέρες βοηθούν τα επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα των γεννημένων 30 και 31/10ου και τους δίνουν παράλληλα έμπνευση και ένα νέο φιλόδοξο στόχο. Κτητικοί θα είστε απέναντι στους γύρω σας και απαιτητικοί κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη. Τις ίδιες μέρες πιθανά να προκύψουν και αιτίες για έξοδα που δεν έχετε προϋπολογίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Δευτέρα κυλά μέσα σε ένταση και στη διάρκειά της αποφύγετε όσο μπορείτε δύσκολες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις γενικά, για να μην παρεξηγηθείτε με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Από την Τρίτη, η νέα Σελήνη ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο που θα αυξήσει την κοινωνικότητα ή και την προβολή σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να κρίνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είστε πιο αναλυτικοί και θα ψιλοκοσκινάτε λόγια και συμπεριφορές, ενώ το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο της εβδομάδας για όλους. Προσοχή απαιτούν τα οικονομικά των γεννημένων 24/11ου αυτό τον καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι μέρες δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς, μια πρόταση ή και την ευκαιρία για ένα κέρδος, είτε συναισθηματικό είτε άλλης μορφής, στους γεννημένους 3 και 4 Ιανουαρίου. Ομως και εσείς του Δεκεμβρίου θα έχετε ένα καλό νέο ή μια θετική εξέλιξη αυτή την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο που θα ξεκαθαρίσει επαγγελματικά σας θέματα και ίσως να βρει μια λύση σε όσους ψάχνουν κάτι νέο. Εντάσεις ή προβλήματα οικογενειακού χαρακτήρα που συνεπάγονται και έξοδα θα έχουν οι γεννημένοι 8, 9/1ου. Τετάρτη και Πέμπτη θα έχετε το πιο καλό σε διάθεση διάστημα αυτών των ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξαιρετική η νέα Σελήνη, ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο επαγγελματικών εξελίξεων που αν και θα σας εκνευρίσουν γιατί θα σας ξεβολέψουν, πιθανόν θα σας αποδώσουν, αρκεί να τις χειριστείτε καλά. Οι μέρες βοηθούν τις κινήσεις, δίνουν επαφές με κάποιον διαβασμένο σε έναν τομέα άνθρωπο που μπορεί να προτείνει λύσεις σε πιθανά σας προβλήματα και διορθώνει λάθη των γεννημένων το β΄ 15νθήμερο του ζωδίου. Δευτέρα και Τρίτη είναι για όλους οι πιο καλές σας ημέρες, γι’ αυτό μην αναλώνεστε σε ανούσια πράγματα. Φορτώστε το πρόγραμμά σας μόνο με σημαντικά θέματα και αφήστε ή μεταθέστε στις άλλες μέρες της εβδομάδας τις όποιες μικρής σημασίας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Με το άγχος ενός εξόδου, μιας πιεστικής ανάγκης ξεκινά η εβδομάδα για πολλούς, ωστόσο από την Τρίτη η καλή νέα Σελήνη μέσα από το χώρο του Ζυγού ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο που θα σας δώσει τον τρόπο να κινηθείτε έξυπνα ώστε να διεκδικήσετε και να πάρετε κάτι που σας αναλογεί, είτε αυτό είναι χρήμα είτε στήριξη. Κάποιοι πιθανόν να συζητήσετε και τελικά να κλείσετε μια άτυπη συνεργασία που μπορεί να σας διευκολύνει άμεσα. Οι μέρες μπορεί να κάνουν πιεστικές τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο β΄ 10ήμερο. Ολες οι εργάσιμες μέρες είναι καλές σε ό,τι αφορά αποδόσεις, με πιο θετικές την Τρίτη και την Πέμπτη.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top