Προβλέψεις για τα ζώδια μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2017

efrapedia
0
Ο Κρόνος στον Τοξότη
Ο Κρόνος από τις 17 Σεπτεμβρίου 2015 ως και τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη!
Ποιους όμως θα ευνοήσει; Ποιους θα δυσκολέψει;
Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια, αλλά και το ωροσκόπιο μας;...:

Τα ζώδια που ευνοούνται από τον Κρόνο στον Τοξότη
Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα βοηθήσει αρκετά τους Κριούς και τους Λέοντες! 
Οι Κριοί θα πετύχουν μακροπρόθεσμους στόχους και σκοπούς και θα έχουν επιτυχία σε εξετάσεις και σε διάφορα σχέδια τους ενώ από την άλλη θα μπορέσουν να εγκαθιδρυθούν επαγγελματικά.
Οι Λέοντες από την άλλη μπαίνουν στη ζωή τους σε μία φάση σοβαρών σχέσεων που μπορεί να οδηγηθούν και στο γάμο με σημαντικές επιτυχίες από εδώ και στο εξής και στη σχέση με τα παιδιά τους αλλά και σε ότι αφορά τη δημιουργικότητα τους. 
Τυχεροί θα σταθούν και οι Υδροχόοι που θα δουν σημαντικές επιτυχίες και αναγνώριση στα θέματα ομαδικότητας και γενικά οργανώσεων ενώ θα λάβουν τον θαυμασμό και την αγάπη από τους άλλους! 
Διεύρυνση του κοινωνικού τους κύκλου θα κερδίσουν οι Ζυγοί όπου θα έχουν μία σημαντική επιτυχία σε σχέδια που μπορεί να έχουν στο μυαλό τους.

Τα ζώδια που δυσκολεύονται από τον Κρόνο στον Τοξότη
Άτυχοι από τον Κρόνο στον Τοξότη θα νιώσουν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. 
Οι Τοξότες θα νιώσουν ότι χάνουν τη λάμψη τους και ότι πρέπει να παρατήσουν τη μοίρα και να στρωθούν στην δουλειά για να μπορέσουν να κερδίσουν πράγματα ενώ μπορεί να έχουν σημαντικές υπαρξιακές κρίσεις. 
Οι Δίδυμοι μπαίνουν σε μία φάση προβληματικών σχέσεων οπότε και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ώριμοι. Είναι μία περίοδος όπου μπορεί να χωρίσουν αλλά πρέπει να προσέξουν και τις συνεργασίες τους. 
Οι Παρθένοι θα έχουν σημαντικά οικογενειακά προβλήματα αλλά μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσουν και μετακομίσεις.
Τέλος οι Ιχθείς θα έχουν σημαντικά ζητήματα να επιλύσουν ως προς τα επαγγελματικά τους ζητήματα ενώ προσοχή θα πρέπει να δώσουν και σε σκάνδαλα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. 

Πιο συγκεκριμένα....
Αν μπορούσαμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι μπορούμε να πούμε ότι πραγματικά τυχεροί θα είναι οι Γεννημένοι Κριοί – Λέοντες – Υδροχόοι – Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου ενώ προβλήματα θα παρουσιάσουν οι Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες – Ιχθείς του τέλους του 1ου δεκαημέρου με αρχές του 2ου. 

Η επιρροή του Κρόνου από τον Τοξότη στα ζώδια
Διαβάστε στο ζώδιο και τον ωροσκόπο σας και μάθετε την επιρροή που θα δεχτείτε από τον Κρόνο στον Τοξότη:

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΚΡΙΟΣ
Με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα έχετε σημαντικές επιτυχίες σε οτιδήποτε και αν βάλετε σκοπό. Μπορεί να πιεστείτε σε πολλά πράγματα αλλά θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα σε ότι πραγματικά κουραστείτε. Σημαντικές επιτυχίες θα έχετε στα θέματα εξετάσεων σας ιδιαίτερα όταν αυτές συνδέονται με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ενώ είναι μία περίοδος όπου θα αλλάξετε και τρόπο σκέψης και σε ένα βαθμό δείχνει και εσείς να «σοβαρεύεστε». Βέβαια αυτή η θέση είναι πολύ σημαντική για να μπορέσετε να πετύχετε πράγματα που έχουν να κάνουν και με μακροπρόθεσμους σκοπούς και στόχους, είναι λοιπόν η στιγμή σας να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και θα μπορέσετε να πιστέψετε βαθύτερα και ουσιαστικότερα στον εαυτό σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι μην γίνεταιακραία συντηρητικοί και απόλυτοι γιατί θα συναντήσετε προβλήματα. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΤΑΥΡΟΣ
Για εσάς τους Ταύρους, ο Κρόνος από τον Τοξότη φέρνει μία περίοδο οικονομικού προβληματισμού και ανασφαλειών. Βέβαια ότι ο Κρόνος φεύγει από τον Σκορπιό για εσάς είναι ουσιαστικά Δώρο Θεού αλλά όμως θα έχει η νέα θέση λιγότερα μεν προβλήματα αλλά οικονομικά θα νομίσετε στο μέλλον ότι πραγματικά βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Ίσως θα πρέπει να κοιτάξετε καλύτερα τις οικονομικές σας δοσοληψίες ενώ καλό θα ήταν να είσαστε διπλά προσεκτικοί στις επενδύσεις σας καθότι μπορεί να κάνετε σημαντικά σφάλματα. Είναι μία περίοδος έντονων όμως απελευθερώσεων από διαπροσωπικά προβλήματα ενώ φαίνεται ότι το αξιακό σας σύστημα σταδιακά αλλάζει. Κάποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε σε σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου σας ενώ δικαστικές αποφάσεις για χρήματα θα έχουν καθυστερήσεις. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι θα έχετε σίγουρα μία δύσκολη περίοδο όπου θα πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε. Σημαντικές κρίσεις θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μόνο αυτές που μπορούν πραγματικά να αντέξουν στο χρόνο θα μπορέσουν να συνεχίσουν. Προσπαθήστε να μην είσθε ιδιαίτερα ανώριμοι στις σχέσεις σας με τους άλλους γιατί αυτό θα έχει σημαντικά προβλήματα για το μέλλον σας και τη γενικότερη εξέλιξη σας. Με τις συνεργασίες σας όσο είσθε σοβαροί και υπεύθυνοι δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε αν όμως αρχίσετε και πάλι να συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά δυστυχώς αυτή τη φορά δεν μπορέσετε να περάσετε τα εμπόδια. Είναι περίοδος δουλειά και κοινωνικής καταξίωσης, το θέμα είναι όμως αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σίγουρα η καθημερινότητα σας θα είναι λίγο δύσκολη και πιεστική. θα πρέπει να κάνετε τους σωτήρες σε κάποιους ή ακόμη και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να ξεπεράσετε δυσκολίες με τους ανθρώπους γύρω σας. Η δουλειά θα είναι ένα σημείο έντονου προβληματισμού και δυσκολιών ενώ είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις πράξεις σας με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος γιατί θα υπάρξουν έντονα κουτσομπολιά. Προσοχή πολύ θα πρέπει να δώσετε στην προστασία του οργανισμού σας γιατί αν δεν το προσέξετε μπορεί να υπάρξουν αρκετά ψυχοσωματικά ξεσπάσματα και ανασφάλειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες εργασιακές επιλογές. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες μπαίνετε σε μία διετή περίοδο που είναι ιδιαίτερα όμορφη για εσάς που θα σας χαρίσει την σταθερότητα που ζητούσατε όλο αυτό τον καιρό. Έτσι μία σοβαρή σχέση μπορεί να έρθει στο προσκήνιο που θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαίτερα και μπορεί αργότερα να οδηγήσει και στο γάμο.
Επίσης είναι μία περίοδος ιδιαίτερα για μεγαλύτερους σε ηλικία για να μπορέσετε να κάνετε παιδιά ιδιαίτερα αν προσπαθείτε καιρό. Προσοχή ιδιαίτερα θα πρέπει να δώσετε στον τομέα της δημιουργικότητα σας. Αυτή τη περίοδο θα είσθε στα πάνω σας και θα νοιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί και μπορείτε να έχετε σημαντική επαγγελματική επιτυχία από εδώ και στο εξής.
Το μόνο πρόβλημα με αυτή τη διέλευση είναι ότι δεν θα έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η διέλευση θα σας φέρει σημαντικά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Φαίνεται ότι θα πέσουν πάνω σας πολλές ευθύνες οπότε και θα πρέπει να κάνετε σημαντική υπομονή φτάνει μόνο να μην γίνεται και τα θύματα της υπόθεσης. Είναι μία περίοδος όπου θα έχετε κάποιες ζημιές μέσα στο σπίτι ενώ μπορεί να υπάρξει μία μετακόμιση που ίσως και να μην θέλατε και τόσο. Είναι ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές μέσα στο σπίτι αλλά και να μπορέσετε να ξαναέρθετε κοντά με συγγενείς που μπορεί να είχατε διακόψει τις πολλές επαφές. Ίσως να νοιώσετε λίγο μπουχτισμένοι από τις αυξημένες υποχρεώσεις στο σπίτι που για κάποιο λόγο μόνο εσείς θα μπορείτε να κάνετε και γενικά από την ουσιαστική αδιαφορία του οικογενειακού σας περιβάλλοντος για τα δικά σας προβλήματα και ανασφάλειες. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΖΥΓΟΣ
Ο Κρόνος από τον Τοξότη σας χαρίζει ανανέωση και κέρδος στον οικονομικό, επικοινωνιακό και ερωτικό τομέα. Σταδιακά το μυαλό σας ησυχάζει και ξέρετε και εσείς τι θέλετε με αποτέλεσμα από φέτος να παίρνετε τις σημαντικές αυτές αποφάσεις που θέλατε να είχατε τα τελευταία χρόνια.
Βέβαια είναι και μία περίοδος που δεν θα έχετε και πολύ χρόνο για τον εαυτό σας γιατί θα πρέπει να τρέχετε για πάρα πολλά πράγματα.
Κάποιες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν σταδιακά. Αν θέλετε να δώσετε κάπου εξετάσεις φέτος είναι μία καλή περίοδος για να μπορέσετε να πετύχετε. Τέλος ενώ γενικά θα περνάτε καλά ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα τοπικών ταξιδιών. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σίγουρα εσείς οι Σκορπιοί ήδη θα νιώθετε πιο ελεύθεροι και ξαλαφρωμένοι με το ότι ο Κρόνος έφυγε επιτέλους από το ζώδιο σας και μπορείτε και εσείς να χαλαρώσετε. Βέβαια θα παραμείνει το οικονομικό πρόβλημα να σας απασχολεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι περίοδος που θα πρέπει να παλέψετε για τα πράγματα γύρω σας και θα πρέπει να βάλετε τα οικονομικά σας ζητήματα σε μία σωστή σειρά. Αυτό θα πάρει περίπου 2 χρόνια αλλά μετά από αυτό θα είσθε αρκετά πιο ήσυχοι και ευτυχισμένοι. Είναι μία περίοδος όπου θα αλλάξετε σε ένα βαθμό το αξιακό σας σύστημα ενώ θα
υπάρξει ευτυχώς δουλειά για να μπορέσετε να προσφέρετε στους δικούς σας ανθρώπους τα απαραίτητα 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος θα βρίσκεται για δύο έτη στο ζώδιο σας και εσείς πρέπει να αναλάβετε ευθύνες και να αποδείξετε σε εσάς και στο κόσμο ότι θα μπορέσετε πραγματικά να ανταπεξέλθετε σε αυτά που θέλατε και λέτε ότι αξίζετε. Δεν θα είναι μία εύκολη περίοδος, θα δοκιμαστείτε σε όλα τα επίπεδα αλλά μέσα από όλες αυτές τις δοκιμασίες θα μπορέσετε να βγείτε στο τέλος νικητές και θα είσθε πιο δυνατοί σε όλα τα πράγματα. Είναι μία περίοδος όπου το παιδί γίνεται ώριμος άνθρωπος και μέσα από κούραση και δοκιμασίες ανδρώνεται για να μπορέσει να πετύχει στη συνέχεια. Αν δουλέψετε τώρα σκληρά θα έχετε απίστευτη επιτυχία στη συνέχεια της ζωής σας. Αν τα αφήσετε όλα στη τύχη δυστυχώς θα έχετε πάρα πολλά προβλήματα και δυσκολίες. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για εσάς τους Αιγόκερους αυτή η θέση δεν είναι και τόσο σοβαρή. Θα σας επηρεάσει βέβαια ψυχολογικά σε ένα βαθμό αλλά δεν θα έχετε και πάρα πολλά προβλήματα. Αν έχετε κάποιες ψυχολογικές ανασφάλειες ή είσθε σε μία φάση μελαγχολίας καλό θα ήταν να δείτε κάποιον ειδικό αλλά πέρα από αυτά τα απλά πράγματα που ξεπερνιούνται εύκολα αυτή η θέση δεν έχει να σας περιορίσει σε τίποτα. Αν μάλιστα είσαστε άνθρωποι που ψάχνεστε εσωτερικά να βρείτε την αλήθεια θα είναι μία περίοδος σημαντικών αποκαλύψεων και σημαντικών ευρημάτων που θα σας βοηθήσουν να γίνεται ακόμη καλύτεροι άνθρωποι. Με τον Κρόνο στον 12ο αν είχατε κρυφούς εχθρούς αυτοί θα εξαφανιστούν ενώ όποια μυστικά σας κρύβουν θα φανερωθούν μπροστά σας. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Κρόνος από τον Τοξότη εγκαινιάζει μία σημαντική διετία για εσάς όπου θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τη πολιτική ή με ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες. Θα έχετε σημαντικές επιτυχίες σε οργανώσεις και γενικά σε οποιαδήποτε ομαδική δραστηριότητα. Φαίνεται ότι άνθρωποι θα μπορέσουν να σας εμπιστευτούν και εσείς θα κάνετε ισχυρές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ιδιαίτερα καλά από εδώ και στο εξής στα εργασιακά
σας θέματα. Χρειάζεται όμως προσοχή ιδιαίτερη στο τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε καθότι μπορεί να κάνετε σημαντικά σφάλματα και θα δημιουργήσετε εχθρούς χωρίς λόγο. Λίγη λοιπόν διπλωματικότητα δεν θα ήταν άσχημη. Τέλος είναι και μία καλή περίοδος για σχέσεις αν αποφασίσετε να δεσμευτείτε ουσιαστικά όμως και δε θελήσετε να παίξετε ή να δημιουργήσετε αυτές τις ελεύθερες σχέσεις για τις οποίες είσαστε διάσημοι. 

*Ζώδιο ή ο Ωροσκόπος ΙΧΘΥΣ
Σίγουρα εσείς οι Ιχθείς θα έχετε μία πιεστική και δύσκολη περίοδο όπου δεν θα ξεκουραστείτε και ιδιαίτερα. Καλείστε το επόμενο χρονικό διάστημα να πετύχετε πολλά αλλά το θέμα είναι αν θα μείνετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα ή θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από αυτά με αποτέλεσμα να διογκώνονται και να δημιουργούνται ακόμη μεγαλύτερες εστίες προβλημάτων.
Αν δουλέψετε σκληρά δε μπορείτε να φανταστείτε σε δύο χρόνια τι σημαντικές και θετικές εξελίξεις θα έχετε στη ζωή σας. Από την άλλη τώρα θα περάσετε σε μία φάση μοναξιάς και ίσως προσωπικής απογοήτευσης χωρίς να μπορείτε να βρείτε διέξοδο πουθενά. Προσοχή πάρα πολύ στις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθότι μπορεί να έχετε μπερδέματα με αποτέλεσμα τη γέννηση σκανδάλων και γενικότερων προβλημάτων με τη φήμη σας. 

Ο Κρόνος στον Τοξότη και οι παγκόσμιες εξελίξεις
Με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη ως τις 20 Δεκεμβρίου 2017 θα δούμε αρκετά σημαντικές δυσκολίες. Βέβαια όπως θα έχετε ήδη καταλάβει η παρουσία του Κρόνου στο Τοξότη είναι μία θέση που φέρνει το μεταναστευτικό σε κρίση....
Οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό θα είναι σε κρίση οπότε θα δούμε κρίσεις στα σύνορα αλλά και κρίση στις ιδεολογίες, ακροδεξιές πολιτικές πεποιθήσεις και φόβος, θα αναπτυχθούν σε όλα τα στρώματα των κοινωνιών ενώ επειδή θα μπουν αρκετοί περιορισμοί στα σύνορα θα δούμε έντονα προβλήματα σε απλά πράγματα που βλέπαμε στο παρελθόν. 

Τον πρώτο ενάμιση χρόνο θα νιώσουμε την αίσθηση ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Θα νιώσουμε σαν να είμαστε καταδικασμένοι και πως η δυστυχία δεν μπορεί εύκολα να φύγει από πάνω μας. Σε αυτό το διάστημα θα δούμε αύξηση της φτώχειας και της δυστυχίας ενώ θα δούμε την αύξηση του θρησκευτικού φανατισμού και έντονη σκληρότητα από μέρους ανθρώπων αλλά και ολόκληρων κοινωνιών. Η ανοχή θα είναι μηδαμινή και δεν θα υπάρξουν δυστυχώς πολλά ευχάριστα παραδείγματα έξω ενώ θα δούμε πάρα πολλούς αποδιοπομπαίους τράγους εκεί, να μας θυμίζουν με κάποιο τρόπο τη χαμένη μας ανθρωπιά. 

Σημαντικά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι θρησκείες ενώ θα δούμε πέρα από το φανατισμό σε μερικούς και σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις που μπορεί να προκαλέσουν το κοινό θρησκευτικό αίσθημα. 

Θα δούμε προβλήματα με μεγάλες προσωπικότητες ή και δολοφονίες σημαντικών πολιτικών προσώπων. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε ναυάγια και γενικά ατυχήματα με οτιδήποτε είδος μεταφορικού μέσου σε σχέση με το εξωτερικό. 

Το παγκόσμιο εμπόριο θα μειωθεί και γενικότερα η οικονομική ύφεση θα βαθύνει ακόμη και σε χώρες που δεν το περιμέναμε όπως η Κίνα. 

Μετά από αυτόν τον ενάμιση χρόνο, το τρίγωνο με τον Ουρανό θα σημάνει τον συμβιβασμό του Παλιού και του Καινούριου και θα δούμε σημαντική ξανά αύξηση των ελευθεριών και θα μπορέσουμε να ηρεμήσουμε ψυχολογικά αλλά και ουσιαστικά βλέποντας ξανά οικονομική άνθιση και αύξηση των προσωπικών μας ελευθεριών. 
Εκείνο είναι και το διάστημα που θα δούμε και άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις και γενικότερα οι μέρες θα είναι πολύ πιο φωτεινές παρά γκρίζες και θα νοιώσουμε περισσότερο ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι. Τότε είναι που θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε ορθή αντίληψη και πραγματική ανοχή στα προβλήματα του άλλου χωρίς να φοβόμαστε ενώ θα μπορέσουμε πιο εύκολα να βρούμε και την ουσία της ζωής μας. 

Για την Ελλάδα ο Κρόνος από τον Τοξότη θα σημάνει μία μακροχρόνια κατάθλιψη και μελαγχολία χωρίς ιδιαίτερα θετικά στοιχεία για τον επόμενο ενάμιση χρόνο ενώ μπορεί να δούμε ένα θερμό επεισόδιο στα σύνορά  μας και γενικότερα μία περίοδο όπου η ανασφάλεια θα είναι στο κόκκινο ενώ οικονομικά δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι παρά σταδιακά από τον Δεκέμβριο του 2016 όπου είναι η επίσημη ημερομηνία της χώρας μας για σταδιακή άνοδο. 
Του Χρήστου Άρχου M.Sc


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top