Πόσα κιλά είναι η Lopez; Πόσους πόντους οι γλουτοί της Kardashian; Ποιες είναι οι αναλογίες των star;

efrapedia


Οι τέλειες αναλογίες...?



Ναι είμαστε περίεργοι και θέλουμε να μάθουμε τις αναλογίες της Angelina Jolie, τα κιλά της Gisele, τα εκατοστά των διάσημων γλουτών της JLO και ποια είναι η αντιστοιχία στήθους-μέσης-περιφέρειας της Lady Gaga;

Βρήκαμε λοιπόν και σου παραθέτουμε τις αναλογίες (στήθος-μέση-περιφέρεια), αλλά και το ύψος και το βάρος των celebrity κοριτσιών εκεί έξω.





Mila Kunis




H επίσημη αγαπημένη του Ashton Kutcher έχει καμπύλες και τις λατρεύει. Ήταν άλλωστε και εκείνο που την ενοχλούσε όταν έπρεπε να χάσει κιλά για την ταινία "Μαύρος Κύκνος"! "Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αναλογιζόμουν: 'Θεέ μου, δεν έχω καθόλου καμπύλες, καθόλου στήθος, καθόλου γλουτούς! Το μόνο που έβλεπα ήταν κόκκαλα. Και ενώ στην πραγματικότητα έδειχνα χάλια, στις φωτογραφίες και στην ταινία έβγαινα εκθαμβωτική" εξηγεί.




Να οι αναλογίες της, πριν φυσικά μείνει έγκυος:




Ύψος – 1,63μ. Βάρος – 52 κιλά




Αναλογίες: 81-63.5-81εκ.




Kim Kardashian




Ε, είναι διάσημη για τα οπίσθιά της. Κάπως υπερβολικά θα πει κάποιος! Χμμμ, μήπως όμως έχει γίνει τάση τελευταία ο... φαρδύς ποπός;




Να οι αναλογίες της: Ύψος – 1,59 μ. Βάρος – 63 κιλά




Αναλογίες: 96.5-67-101εκ.




Beyonce




Άλλη μια κυρία ιδιαίτερα διάσημη για τις καμπύλες της... Η αναλογία μέσης, περιφέρειας τις δικαιολογεί απολύτως!




Ύψος – 1,69μ.. Βάρος – 59 κιλά




Αναλογίες: 86-66-97 εκ




Gisele





Τίποτα τελικά στη ζωή δεν είναι τυχαίο. Η Βραζιλιάνα είναι το πιο διάσημο και κυρίως ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.




Ύψος – 1,80 μ. Βάρος – 57 κιλά




Αναλογίες: 89-59-89 εκ.




Angelina Jolie




Η Angelina έχει επικριθεί στο παρελθόν για το βάρος της... Αυτές είναι οι αναλογίες της:




Ύψος – 1,73 μ. Βάρος – 52 κιλά




Αναλογίες: 91.5-68.5-91.5 εκ.




JLO




Μιλάμε για το πιο διαχρονικό πρότυπο πληθωρικών οπίσθιων που υπήρξε ποτέ. Η Jennifer Lopez ήρθε για να αποδείξει πως το... ιδανικό, δεν είναι πάντα και το επιθυμητό:




Ύψος – 1,65 μ. Βάρος – 59 κιλά




Αναλογίες: 86-66-94 εκ.




Rihanna




Με τόσες αποκαλυπτικές φωτογραφίες, ποιος δεν θέλει να ξέρει την... αναλογία ποπού με στήθος της διάσημης τραγουδίστριας;




Ύψος – 1,73 μ. Βάρος – 57 κιλά




Αναλογίες: 75-60-80 εκ.




Victoria Beckham




Η κυρία του κυρίου Beckham είχε προκαλέσει σάλο πριν από αρκετά χρόνια με τις φήμες πως πάσχει από νευρική ανορεξία. Έκτοτε πολλά έχουν γραφτεί για τις δαιτροφικές της συνήθειες. Ποιο όμως είναιι το βάρος της;




Ύψος – 1,63 μ. Βάρος – 50 κιλά




Αναλογίες: 87-61-84 εκ.




Kate Moss




Η διαχρονικότητα του στιλ, σε μια γυναίκα που γράφτηκε στην ιστορία με τα πιο λαμπερά χρώματα και ας μην είχε όλα όσα... ιδανικά θα ήθελε ο χώρος. Μιλάμε βέβαια για το ύψος της, που για το επάγγελμα του μοντέλου μοιάζει απαγορευτικό. Κι όμως δεν την απέτρεψε από το διαγράψει μια από τις πιο λαμπρές καριέρες.




Ύψος – 1,70 μ. Βάρος – 55 κιλά




Αναλογίες: 86.5-58-89 εκ.




Scarlett Johansson




Η όμορφη ηθοποιός είναι χυμώδης και κάπως έτσι καταφέρνει να αρέσει στους άνδρες. Η ίδια πάλι, δεν αρέσκεται καθόλου να μιλάει για τα κιλά της και δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να δώσει λάθος εντυπώσεις ή πρότυπα σε όσους την ακούν ή την διαβάζουν:




Ύψος – 1,60μ. Βάρος – 57 κιλά




Αναλογίες: 91.5-63.5-91.5 εκ.




Charlize Theron




Από τον χώρο του κινηματογράφου, όταν ψάχνεις για το τέλειο σώμα, σαφώς και θα σκεφτείς τη Charlize Theron. Αν κρίνουμε από τις αναλογίες της, υπηρετεί άψογα τον κανόνα 90-60-90!!




Ύψος – 1,77μ. Βάρος – 55 κιλά




Αναλογίες: 91.5-61-91.5 εκ.




Lady Gaga




Η εκκετνρική Lady Gaga, είχε τα τελευταία χρόνια κάποια σκαμπανεβάσματα στο βάρος της και άρα και στις αναλογίες της. Σε γενικές γραμμές όμως οι αναλογίες της είναι οι παρακάτω:




Ύψος – 1,55μ. Βάρος – 49 κιλά




Αναλογίες: 91.5-66-94 εκ

---
Πηγή: Tlife.gr
Tags

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top