ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πώς θα είναι ο Ιούνιος σύμφωνα με το ζώδιό σου!

efrapedia


Πως θα κινηθούν ερωτικά και επαγγελματικά τα πράγματα;



Κι όμως έφτασε ο Ιούνιος!

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα; Που ευνοείσαι; Τι πρέπει να προσέξεις; Πως θα κινηθούν ερωτικά και επαγγελματικά τα πράγματα;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα για το ζώδιό σου όπου το μυαλό σου θα κατακλύζεται από έξυπνες ιδέες και πολλά βλέμματα θαυμασμού θα είναι στραμμένα πάνω σου. Ο Ποσειδώνας μέχρι τις 9 του μήνα θα κινείται ορθόδρομα στους Ιχθείς, γεγονός που θα τονώσει τις καλλιτεχνικές σου τάσεις, θα ενισχύσει την διαίσθησή σου και θα αναπτύξει τις ιδέες σου με μοναδικούς τρόπους, που στο τέλος θα σου φέρει τα αποτελέσματα που κυνηγάς. Από τις 7 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο οικογενειακό, αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενδέχεται να προκύψουν θέματα που θα οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Στον έρωτα, από την άλλη, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 23, νιώθεις έναν αέρα ανανέωσης να σου ξυπνά τις αισθήσεις και το πάθος πρωταγωνιστεί! Το τέλος του Ιουνίου, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο, δεν είναι καλό για ριψοκίνδυνες επενδύσεις, αλλά μόνο για πολύ καλά μελετημένες συνεργασίες. Ξόδεψε με φειδώ και σύνεση και μην… ξελογιάζεσαι!

Αισθηματικές
Τον Ιούνιο η σχέση σου θα είναι σε θετική πορεία και θα είσαι δραστήρια και εξωστρεφής στην εκδήλωση των συναισθημάτων προς τον σύντροφό σου. Μέχρι τις 23 η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και θα υπάρχει ευτυχία και πίστη στη σχέση σου. Να είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις, γιατί με τέτοιους τρόπους θα ανανεώσεις τον έρωτα σου και θα σαγηνεύσεις τον σύντροφό σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνη θα εκπέμπεις τόσο έντονο ερωτισμό που πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Θα είναι στο χέρι σου λοιπόν να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και πρέπει να το ψάξεις καλά, τώρα που οι επιλογές σου θα είναι περισσότερες. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο αλλά πρέπει να προσέξεις γιατί με τον ανάδρομο Ερμή να πρωταγωνιστεί πολλοί από αυτούς που θα σου αρέσουν μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε πολύ καλή φάση και θα έχεις πολλαπλές θετικές επιρροές που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν. Φρόντισε όμως να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και συγκεντρώσου, γιατί ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός που θα σου χαρίσει ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και μετά δεν θα ξέρεις να επιστρέψεις. Επικεντρώσου σε ακριβείς και άμεσους στόχους για να έχεις κέρδη και θετικά αποτελέσματα. Νέα έργα θα πρέπει να αναλαμβάνονται με προσοχή, ενώ τα παλαιότερα, θα πρέπει να επιδιώκονται δυναμικά. Το εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πολύ θετικό και χαρούμενο και οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι και βοηθητικοί στα επαγγελματικά χρέη που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, εκτός από κάποια μεταβλητότητα που θα υπάρξει σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, θα είσαι άνετη. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν εξαιτίας της εργατικότητα που έχεις υποδείξει το τελευταίο διάστημα και οι στόχοι σου θα εκπληρωθούν. Απόλαυσέ το!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Τον Ιούνιο θα κληθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στις επιθυμίες και στις ευθύνες σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 23, δεν θα σου λείπει η αυτοπεποίθηση και η ισχυρή θέληση να πετύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 7 του μήνα και μετά, πρώτα στον Καρκίνο και μετά στους Διδύμους, δεν θα είναι λίγες οι φορές που η σιγουριά και το πείσμα σου μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, σε διαμάχες με υφισταμένους, ακόμα και σε ενοχλήσεις στην υγεία σου. Να θυμάσαι ότι έχεις τα προσόντα να αποδείξεις την αξία σου, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείς σε αλαζονεία. Στις 13 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία μπορεί να ανοίξει ενδιαφέροντες ορίζοντες στην αισθηματική σου ζωή. Ένας έρωτας, ένα παιδί, ένα δημιουργικό σχέδιο μπορεί να υλοποιηθούν μέχρι τέλος του μήνα, γι’ αυτό μην χάνεις την ευκαιρία και κάνε κάτι δραστικό, για να πραγματοποιήσεις ένα από τα όνειρά σου!

Αισθηματικές
Από την αρχή του μήνα τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι καλά και ο ερωτισμός σου στα ύψη, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την κυβερνήτη σου Αφροδίτη. Θα μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση. Είναι σίγουρο πως θα βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Η περίοδος προσφέρεται για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές και αποδράσεις, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις τυχόν λάθη που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα στη σχέση σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμα μόνη, φρόντισε να βγαίνεις και να διασκεδάζεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Να ξέρεις πως θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, εκεί που δεν το περιμένεις! Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στις 27, θα στρώσει τον δρόμο για κεραυνοβόλους έρωτες…

Επαγγελματικές
Τον Ιούνιο στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ τρέξιμο για να προλάβεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν. Μέχρι τις 7 του μήνα, που ο Ερμής θα σε ευνοεί, θα έχεις άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Φρόντισε ό,τι καινούριο έχεις κατά νου να επιχειρήσεις, να μην το αφήσεις για το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα. Αντίθετα, κατά τη διάρκειά του ασχολήσου με μισοτελειωμένες υποθέσεις σου, καθώς και με τακτοποίηση οφειλών. Τα οικονομικά σου θα σε δυσκολέψουν ακόμη μία φορά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον Ιούνιο προσπάθησε να απλοποιήσεις όσο περισσότερο γίνεται την καθημερινή σου ζωή. Ο κυβερνήτης σου Ερμής μέχρι τις 7 σε κανονική πορεία, θα ευνοήσει σχέδια της καθημερινότητας και κυρίως αυτά που έχουν σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Οι επαφές με συγγενείς και καλούς φίλους δεν θα λείψουν και αντιθέτως βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις σου μαζί τους. Από εκεί και μετά όμως, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα υπάρξουν συζητήσεις, επαφές και προτάσεις για νέες συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεχτική στα λεγόμενά σου. Η νευρικότητα δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Στις 13 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Τοξότη και το επόμενο διάστημα υπόσχεται να δώσει μια ανάσα στα οικονομικά σου. Σχεδόν όλο το μήνα η παρουσία του Άρη στο Ζυγό δείχνει ότι η δουλειά είναι ένα έντονο και ανταγωνιστικό πεδίο δράσης για εσένα. Πολλές θα είναι οι στιγμές που οι εργασιακές σου υποθέσεις μπορεί να στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη των άμεσων σχεδίων σου. Πάντως, καλό θα είναι να προσέχεις, να διαφυλάξεις τις εργασιακές σου σχέσεις από εντάσεις, αλλά και να φροντίσεις την υγεία σου. Η υπερκόπωση ή ο επιπόλαιος τρόπος ζωής μπορεί να σε επιβαρύνει και σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου, να σε εξουθενώσει!

Αισθηματικές
Αυτό τον μήνα θα είσαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές. Εξαιρετικός ο Ιούνιος όσον αφορά στον έρωτα και στην αγάπη, αφού η θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 23 και μετά στο ζώδιό σου, θα γεμίσει την καρδιά σου από όμορφα συναισθήματα. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των singles θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις τώρα, θα είναι συναρπαστικές και πιθανόν να έχεις κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, που αν τα εκδηλώσεις το τελευταίο δεκαήμερο, θα βρουν την ανταπόκριση που θέλεις. Εκμεταλλεύσου το!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξει ικανοποίηση, παρά τοθ ότι θα εξακολουθούν να παραμένουν εκκρεμή και σε αμφιβολία κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μερικές πιέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στις εργασιακές σου σχέσεις και στα κοινά σχέδια που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική όσον αφορά στις επαφές με τους ανωτέρους σου, γιατί κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου, θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις διπλωματικά διαμάχες και προβλήματα που θα προκληθούν και δώσε τόπο στην οργή, τουλάχιστον για το διάστημα που ο κυβερνήτης σου θα κινείται ανάδρομα, από τις 7 και μετά. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κάποια κέρδη και μία μικρή οικονομική πρόοδος. Η πίεση δεν θα λείπει, λόγω προσωπικών δανείων, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα έσοδά σου θα είναι καλά και η δυνατότητα που θα σου προσφέρουν για να ξοδέψεις κάποια από αυτά για περιττές αγορές, θα σε κάνει να χαρείς πολύ και θα νιώσεις ανακουφισμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον Ιούνιο θα έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά. Από τη μία, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 7 του μήνα και θα προκαλέσει αρκετές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Από την άλλη, με τον Ποσειδώνα να ξεκινά επίσης την ανάδρομη πορεία του από τους Ιχθείς, στις 9, θα σε απασχολήσει έντονα η προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Οι ημέρες θα σου προκαλούν σύγχυση, διλήμματα και θα εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις ή να μεταδοθούν παραποιημένα μηνύματα από την πλευρά σου, χωρίς να το θέλεις. Πρέπει να προσέξεις πώς χειρίζεσαι το λόγο, γιατί οι εντάσεις είναι πολύ κοντά σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι αρκετά βελτιωμένο, με τον Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιό σου και να οπισθοχωρεί στους Διδύμους, καθώς η αρνητική επιρροή του μειώνεται σταδιακά. Από τις 21 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις να πάρεις με το μέρος σου ακόμη και τους πιο δύσκολους ανταγωνιστές σου. Δράσε τώρα με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζεις και τα αποτελέσματα των κόπων σου θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Ο μήνας θα έχει αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από το ζώδιό σου. Φαίνεται πως άλλα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνει εκείνος και… το αντίθετο! Βελτίωση θα έρθει μόνο αν εσύ αποφασίσεις να κάνεις υποχωρήσεις και προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή στην μεταξύ σας επικοινωνία. Κράτησε ένα χαμηλό προφίλ και μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι θα είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που δύσκολα θα βρεις χρόνο για να σε απασχολήσει το ερωτικό σου status. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις όσο πιο χαλαρά και διασκεδαστικά μπορείς, να ξεκουραστείς και να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό. Αν είναι ο έρωτας να σε συναντήσει, να είσαι σίγουρη πως θα έρθει… απρόσκλητος!

Επαγγελματικές
Τον Ιούνιο στα επαγγελματικά σου θα έχεις αρκετές πιέσεις, λόγω του ανταγωνισμού που θα επικρατεί. Οι ανώτεροι ή οι συνάδελφοί σου ενδεχομένως να είναι κάπως εχθρικοί, όχι επειδή θα έχουν κάτι συγκεκριμένο να σου προσάψουν, αλλά λόγω της γενικότερης ασυνεννοησίας και ανησυχίας που θα επικρατεί. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να δεις βελτιώσεις και να είσαι ικανοποιημένη ακόμη κι αν καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το έργο που έχεις αναλάβει. Κάποιες σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να αναβληθούν για τις 21 του μήνα και μετά, που τα πράγματα θα είναι πιο ρεαλιστικά και δεν θα σε παραπλανήσουν. Τα οικονομικά σου θα σου προκαλέσουν κάποια μικρή ανησυχία, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά, θα υπάρξουν καλύτερες εισροές και θα τα δεις να βελτιώνονται. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες εισροές από πηγές εντελώς αναπάντεχες, αρκεί να είσαι προνοητική. Ακόμα, οι δαπάνες θα είναι υψηλότερες από το κανονικό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να παραμείνεις υπεύθυνη στη διαχείριση των χρημάτων σου, ειδικότερα κοντά στις 27, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσένα. Η έναρξη της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 7 του μήνα, πρώτα στον Καρκίνο και μετά στους Διδύμους, θα σε αναγκάσει να υπαναχωρήσεις και να οργανωθείς εκ νέου, εξετάζοντας και πάλι θέματα που είχες καλά κρυμμένα. Μην απογοητευτείς αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις υποθέσεις, που θεωρούσες ότι είχες τακτοποιήσει. Οι επιρροές που θα δέχεσαι καθ’ όλη την ανάδρομη διάρκειά του, θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο επιδέξια στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων και να ανασυγκροτήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Η ώρα για ξεκαθαρίσματα είναι εδώ και σε περιμένει να την αξιοποιήσεις! Από την άλλη, το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 23, δείχνει ότι οι ευκαιρίες για να πετύχεις πολυπόθητους στόχους, δεν θα λείπουν. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου θα είναι έντονες και παράλληλα, ο Δίας που θα παραμείνει για τελευταίο μήνα στον Καρκίνο, ενθαρρύνει τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σε σχέδια, που έχουν σχέση με ταξίδια και αναθεώρηση σε πνευματικές εργασίες και νομικές υποθέσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε κάτι σταθερό. Μια πολύ θετική και ικανοποιητική χρονική περίοδος για τα ερωτικά σου θα υπάρξει την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους. Το σεξαπίλ και τα ερωτικά πάθη θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι προκλήσεις και τα φλερτ θα σε κυριεύσουν ευχάριστα. Αν είσαι σε σχέση ίσως να παρατηρήσεις πως ο σύντροφός σου είναι ευέξαπτος και ενδεχομένως να σου δημιουργεί δυσκολίες κατά περιόδους, αλλά καλά θα κάνεις να αποστασιοποιείσαι και να κάνεις ότι δεν ακούς. Άφησέ τον να λέει τα δικά του και μην μπεις σε διαδικασίες συζητήσεων. Μπόρες είναι αυτές και θα περάσουν όσο γρήγορα ήρθαν!

Επαγγελματικές
Τον Ιούνιο τα επαγγελματικά σου θα είναι σε φάση υψηλής ανάπτυξης και προόδου. Οι εργασίες σου θα επεκταθούν και θα υπάρξει ταχεία πρόοδος, που θα οφείλεται στη σκληρή σου δουλειά. Τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα και θα έχεις την υποστήριξη των ατόμων που είναι δίπλα σου, καθώς επίσης και των ανωτέρων σου. Η εργατικότητα που επιδεικνύεις έχει πολλές πιθανότητες να σου φέρει την επέκταση που επιδιώκεις. Θα υπάρχει ανάπτυξη και έντονη δραστηριότητα, η οποία θα είναι ακόμα πιο έντονη από τα μέσα του μήνα και μετά. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα υπάρξει κάποια ανησυχία λόγω της ρευστότητας χρημάτων, αλλά με καλή διαχείριση θα ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και προς το συμφέρον σου. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στον Τοξότη, οι επενδύσεις θα σου αποφέρουν καλές αποδόσεις και θα σου χαρίσουν έναν πιο ελπιδοφόρο αέρα για να κινηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας ενδιαφέρων μήνας. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 23, θα ευνοήσει την συναισθηματική σου ζωή και θα σε προτρέψει να πραγματοποιήσεις τα δημιουργικά σου όνειρα. Ένας άλλος σύμμαχός σου θα είναι ο Άρης, που θα κινείται στο Ζυγό ενθαρρύνοντας συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες και ευχάριστες μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ήλιος μέχρι τις 21 στους Διδύμους, θα σου δώσει ευκαιρίες να βελτιώσεις την εργασιακή σου δράση. Τώρα μπορείς να επιτύχεις σημαντικούς σου στόχους και να διαμορφώσεις κατάλληλα το κλίμα, για να υποδεχτείς τα εύσημα από τους συναδέλφους σου. Πέρα όμως από τα θετικά που θα σου χαρίσει ο Ιούνιος, θα υπάρξει και ένα βασικό αρνητικό πλανητικό γεγονός. Πρόκειται για την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, από τις 7 του μήνα και μετά, που αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου, μπορεί να ανατρέψει τα «μελλούμενα». Έχε το νου σου λοιπόν, και μείνε συγκεντρωμένη σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, ώστε να αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο την επιρροή του.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου λόγω του ανάδρομου Ερμή από τις 7 και μετά, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εξαιτίας κάποιων αντιπαραθέσεων και της επιθετικότητας που θα σε διακατέχει απέναντι στον σύντροφό σου. Επίσης, το ίδιο διάστημα είναι πιθανό να υπάρξει συναισθηματική απόσταση και θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου, για να μην πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Παραμέρισε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, δέξου τα πράγματα ως έχουν και μην ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα, που δεν βρίσκονται! Άφησε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς να αναμοχλεύεις το παρελθόν και τα πράγματα μεταξύ σας θα διορθωθούν σημαντικά. Εσύ που είσαι ακόμη μόνη σου, θα εκπέμπεις πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση και με το σεξαπίλ σου θα έλκεις το αντίθετο φύλο. Με την Αφροδίτη να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της, θα βιώσεις μια συναρπαστική κοινωνική ζωή και θα συναντήσεις το άλλο σου μισό, μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Έχε το νου σου!

Επαγγελματικές
Τον Ιούνιο στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλήσουν ομαλά. Θα νιώσεις ζωντάνια και πολύ θετική ενέργεια. Κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, αλλά δεν θα είναι ικανές να προκαλέσουν σημαντικές αναταράξεις. Η διάρκειά τους θα είναι μικρή και σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές. Παρ’ όλα αυτά όμως, καλό είναι να αποφεύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα. Η Νέα Σελήνη στις 27, στον Καρκίνο, ενισχύει τον οικονομικό σου τομέα, φέρνοντάς σου κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο μήνας που θα ακολουθήσει, θα σου χαρίσει ανάσες ζωής!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος θα αποδειχθεί για το ζώδιό σου μήνας ανακούφισης! Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου κατά το μεγαλύτερο μέρος του, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις φίλους, να βγεις, να διασκεδάσεις, να εμπλακείς σε ομαδικές δραστηριότητες και, πάνω από όλα, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς! Από τις 7 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, πρώτα στον Καρκίνο και μετά στους Διδύμους, είναι καλό να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σε μία σχέση ή συνεργασία, ώστε να θέσεις τους δικούς σου όρους αργότερα, με σοβαρές πιθανότητες εφαρμογής τους. Ο Άρης, που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και τονώνοντας το ηθικό σου. Η κοινωνική σου ζωή τώρα θα γίνει πιο δραστήρια και ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά. Άσε λοιπόν τις ανασφάλειες και τις φοβίες στην άκρη και επένδυσε το χρόνο σου στην ψυχαγωγία και, γιατί όχι, σε κοντινές αποδράσεις, που «ανοίγουν» την ψυχή και το μυαλό. Έτσι, θα ανακουφιστείς και θα απαλλαγείς από τις έννοιες της καθημερινότητας που σε κατατρέχουν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είναι πολύ καλή. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και κάθε στιγμή θα θέλεις να κάνεις ευτυχισμένο τον σύντροφό σου. Οι προβληματικές καταστάσεις και οι αναταραχές έχουν περάσει πια στην ιστορία και θα μπορέσεις να γυρίσεις σελίδα, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα. Τώρα θα δεθείς με ακόμη πιο δυνατά συναισθήματα με τον σύντροφό σου και η ασφάλεια που θα νιώθεις, θα σε κάνει ευτυχισμένη. Στις 13 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί και η θετική για εσένα Πανσέληνος στον Τοξότη, ξεκινά ένα διάστημα ιδανικό για αποδράσεις και κάθε τύπου διασκεδάσεις, που θα ανανεώσουν και τους δύο, γι’ αυτό μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Και αν βρίσκεσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, να ξέρεις ότι πολλές θα είναι οι στιγμές που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Έχε το νου σου, να του ανοίξεις!!!

Επαγγελματικές
Αυτό τον μήνα στα επαγγελματικά σου δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να σε προβληματίζει. Από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου θα κάνεις πολλές επαφές, για να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα παραμένουν προβληματικά ή καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό στη δουλειά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα, καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις και ευκαιρίες, που θα αποδειχθούν συμφέρουσες για σένα. Τόλμησε να τις αποδεχτείς! Από τις 7 του μήνα και μετά, άλλαξε τακτική και ανασυγκροτήσου ή δώσε όλο σου το «είναι» στη δουλειά. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αρκετά και χρήζουν της προσοχής σου. Ήδη έκανες αρκετά έξοδα την περίοδο της άνοιξης και από εδώ και στο εξής, πρέπει να γίνεις πιο συνετή στην διαχείρισή τους, ώστε να καλύψεις υποχρεώσεις και χρέη που έχεις. Κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στον Καρκίνο στις 27, θα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες που έχεις με δανεικά ή με το νόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα κληθείς να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη ζωή σου. Η Αφροδίτη που θα κινείται μέχρι τις 23 στον Ταύρο, ενισχύει την ενασχόλησή σου με οικογενειακά θέματα, όπου λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή πρώτα στον Καρκίνο και μετά στους Διδύμους, από τις 7 του μήνα και μετά, θα επικρατεί εκνευρισμός και μία σχετική ασυνεννοησία. Πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, για να μην πληγώσεις τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας των μεταξύ σας διαφορών, που θα νιώθεις πως σε πνίγουν. Ο Άρης, που παραμένει στο Ζυγό για όλο το μήνα, σε βοηθάει να συμφιλιωθείς κάπως μαζί τους, από την άλλη όμως κρύβει ακόμη πιο βαθιά τις ανασφάλειές σου, κάνοντας σε πιο καχύποπτη απ’ ό,τι συνήθως. Αξιοποίησε την παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους μέχρι τις 21, για να δραπετεύσεις από όσες καταστάσεις σε κάνουν να νιώθεις άβολα και στρέψε την προσοχή σου σε πιο εποικοδομητικές ενέργειες, όπως η δουλειά σου, που μπορεί να σου αποφέρει την αναγνώριση που κυνηγάς.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Ταύρο μέχρι τις 23, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και θα… ξελογιάζει επανειλημμένα τον σύντροφό σου. Από εκεί και μετά, με την είσοδό της στους Διδύμους, ο Ιούνιος εκπνέει ιδιαίτερα ερωτικός και ρομαντικός για εσένα και τη σχέση σου, καθώς θα μπορέσεις να ζήσεις μαζί με τον σύντροφό σου μοναδικές εμπειρίες. Πολλές προβληματικές καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα διορθωθούν κάποια θέματα, που αφορούσαν κυρίως στον σύντροφό σου, αλλά που μπορεί να μην ενέκρινες και εσύ μέχρι τώρα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Τοξότη, στις 13, είναι ιδανική για να αποφασίσετε μία μετακόμιση ή αλλαγή διαμονής, γι’ αυτό αν έχεις σκοπό να το κάνεις, περίμενε μέχρι τότε. Σε ό,τι αφορά στις singles, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένετε. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και ανάμεσα σε αυτές, δεν αποκλείεται να βρείτε και την μεγάλη αγάπη!

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι ιδανικό για τη δουλειά σου, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με όσες εκκρεμότητες έχεις αφήσει στο συρτάρι σου. Τα άστρα θα σου προσφέρουν απλόχερα την ενέργεια και το δυναμισμό, που τόσο έχεις ανάγκη, προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα που είχες στη δουλειά σου, αλλά και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Την ημέρα της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, στις 27, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επιτυχημένα. Τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά, καθώς από τις πρώτες μέρες του μήνα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείς να κάνεις επαφές και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, ενώ τις τελευταίες μέρες του μήνα, θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος αναμένεται να σου δώσει μοναδικές συγκινήσεις και όμορφες εμπειρίες. Ωστόσο, θα πρέπει να θέσεις τα όρια στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στην επαγγελματική. Η έναρξη της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 7 του μήνα και μετά, πρώτα στον Καρκίνο και μετά στους Διδύμους, σε προκαλεί να επανεξετάσεις θέματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, αλλά είχες αφήσει στην άκρη, λόγω των δυσμενών συνθηκών. Τώρα η σκέψη σου θα είναι πιο βαθιά και ουσιαστική και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στις λύσεις που αναζητάς. Κατά τα άλλα, η θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 23, ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική ζωή και την συλλογική δουλειά. Ο Άρης, που παραμένει στο Ζυγό, σε παρασύρει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και νέες γνωριμίες, που θα σε εξιτάρουν. Τέλος, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στο ζώδιό σου, σε καλεί να συμφιλιωθείς με όλους όσους έχεις απομακρυνθεί, αλλά και να γεφυρώσεις χάσματα που υπάρχουν με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Αυτό τον μήνα η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό για να μπορέσεις να διορθώσεις πολλά θέματα, που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δώσει το μέγιστο ερωτισμό και τη φαντασία, για να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, ενώ με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στα μέσα του μήνα, θα θέλεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου, ώστε να ξέρεις κι εσύ που βαδίζεις, αλλά και τι θα κάνεις στο μέλλον. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ερωτικό, αλλά και πιο μελαγχολικό από το πρώτο. Πολλές θα είναι οι στιγμές που θα έχεις την ανάγκη της τρυφερότητας και την εκδήλωσης αγάπης. Μην διστάσεις στιγμή να εκφραστείς και με ευχαρίστηση θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου είναι όπως την είχες ονειρευτεί. Οι singles θα παρασυρθείτε από γοητεία κάποιου ατόμου από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και η κατάσταση απαιτεί μεγάλη προσοχή, αν θέλετε να προστατέψετε την εικόνα σας. Αν κινηθείτε με μέτρο, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, υπάρχουν μερικά προβλήματα, αλλά δεν ανήκεις στα ζώδια που κολλάνε σε τέτοια, αφού κάθε φορά με το πείσμα και την υπομονή σου τα ξεπερνάς όλα μια χαρά. Από το ξεκίνημα του μήνα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους, ενώ μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες, τουλάχιστον στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν θα τις περιμένεις και που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες, αν και προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχεις, εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, και να μην υποπέσεις στα ίδια λάθη. Αυτό το μήνα καλό είναι να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, φορολογικά ή θέματα ακίνητης περιουσίας και να έχεις το νου σου να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες. Μην παρασύρεσαι από καταναλωτικές επιθυμίες, που στην πραγματικότητα δεν σου χρειάζονται, και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Καρκίνο, θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούνιος θα είναι για σένα ένας ιδιαίτερος μήνας, σε καθημερινό επίπεδο. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνησή του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7 του μήνα, με αποτέλεσμα να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένος καθημερινά, προσπαθώντας να δρομολογήσεις τις καταστάσεις που συναντούν εμπόδια. Θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο και τον τρόπο που θα εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου, γιατί η επιθετικότητα και η βιασύνη δεν θα λείπουν και χρειάζεται να προστατευτείς! Τα προβλήματα επικοινωνίας που θα έχεις, μπορεί να θολώσουν την κρίση σου περί πραγματικότητας. Τα λόγια σου μπορεί να λειτουργήσουν σαν μπούμερανγκ και να προκύψουν παρεξηγήσεις. Από την άλλη όμως, με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Ταύρο μέχρι τις 23, θα έχεις την ευκαιρία για επαφές στο παρασκήνιο και σοβαρή πιθανότητα για μία ερωτική και άκρως παθιασμένη σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα έρθει να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Κινήσου διακριτικά και μην αφήνεσαι! Ο Άρης, που θα κινείται στο Ζυγό, δεν θα σε αφήσει παραμελημένη σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να βγεις, να δεις φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γοητευτείς από πρόσωπα, που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχοσύνθεσης σου. Απόλαυσέ το!

Αισθηματικές
Αυτό τον μήνα η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, γι’ αυτό ίσως να πρέπει να συζητήσεις μαζί του για την πορεία της σχέσης σας και, γιατί όχι, για την επισημοποίησή της. Στα μέσα του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Τοξότη στις 13, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα θέλεις να είσαι πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην κάθεσαι λεπτό, γιατί με την Αφροδίτη να σε ευνοεί, μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις και με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Επαγγελματικές
Αυτό το μήνα το κλίμα και οι καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο σε ευνοούν. Αν προγραμματίσεις καλά οποιαδήποτε κίνηση κάνεις και σκέφτεσαι πριν μιλήσεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Με τον Ερμή να σε ευνοεί μέχρι τις 7 του μήνα, σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και καινούρια ξεκινήματα, που μπορεί να βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς σου. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο στις 27, θα σου παρουσιαστούν ιδιαίτερα συμφέρουσες ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα, αν και αυτό το μήνα θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Γι’ αυτό, πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, να την σκέφτεσαι πολύ καλά. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 13, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ ταυτόχρονα, το ίδιο διάστημα ευνοούνται τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος κάνει το ξεκίνημα του με αρκετά ευνοϊκούς οιωνούς για το ζώδιό σου. Μέχρι τις 7 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία, μπορείς να χειριστείς κάποια θέματα με περισσότερη ευελιξία και άνεση. Από εκεί και μετά, θα πιεστείς για να τα βγάλεις πέρα και ίσως κάποιες στιγμές χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια από τους οικείους σου, για να ανταπεξέλθεις. Κατά τα άλλα, ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου θα είναι στραμμένο σε οικονομικά ζητήματα. Από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 23, που η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να επωφεληθείς οικονομικά και να στηριχτείς στη βοήθεια άλλων. Ο Άρης θα εξακολουθήσει να κινείται στο Ζυγό και θα προκαλεί συζητήσεις, που μπορούν να προωθήσουν σημαντικά τα οικονομικά σου, αλλά η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή θα προκαλέσει κάποιες φορές ασυνεννοησία, καθυστερήσεις σε αγορές ή εισπράξεις και παρεξηγήσεις. Να είσαι συγκεντρωμένη και μετρημένη σε ό,τι πεις και κάνεις, ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις και να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο.

Αισθηματικές
Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό και να σε ευνοεί, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και για εσένα, αλλά και για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου αρκετά ανεβασμένος. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα είναι πολύ εποικοδομητικές για την πορεία της σχέσης σας, ενώ την τελευταία εβδομάδα του μήνα, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Διδύμους, θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να βγάλεις όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που έχεις και πολύ σύντομα να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι εξαιρετικές, οπότε πρέπει άμεσα να περάσεις από την θεωρία στην πράξη και να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις. Να ξέρεις πως με καλή οργάνωση και προγραμματισμό, θα μπορείς να κάνεις θαύματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα πάνω του και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σβήσει όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με επαφές και αρκετό τρέξιμο. Αν κινηθείς με προσοχή και σύνεση, ο Ιούνιος μπορεί να είναι πολύ αποδοτικός σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, τα οποία δεν φαίνεται να σε ικανοποιούν. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ άγχος με υποχρεώσεις που ακόμη δεν έχεις τακτοποιήσει. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και αλλαγές σε σχέδια, που μέχρι τώρα δεν σου φέρνουν τα έσοδα που θέλεις. Θα έχεις μεγάλη επιτυχία!

ΙΧΘΕΙΣ

Παρά τις εξελίξεις που προωθούνται για εσένα, τα πράγματα θα είναι κάπως αντιφατικά για τους βασικούς τομείς της ζωής σου αυτό το μήνα. Από τη μία έχεις τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 23, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική και ρεαλίστρια. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται αισθητά και οι σχέσεις σου θα αποκτήσουν ουσία και βάθος. Ακόμα και αν είσαι μόνη σου, μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό. Από την άλλη, η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή από τις 7 του μήνα και μετά, πρώτα στον Καρκίνο και μετά στους Διδύμους, και ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας που γίνεται ανάδρομος δύο μέρες αργότερα, δημιουργούν αρκετά πιεστικές συνθήκες, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να νιώσεις εκνευρισμένη ή κουρασμένη από υποθέσεις που έχουν σχέση με το σπίτι ή με θέματα ακίνητης περιουσίας, που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη. Ακόμη και η σχέση σου με άτομα της οικογενείας σου χρειάζεται την προσοχή σου. Ο Άρης βέβαια, που θα εξακολουθήσει να κινείται στο Ζυγό, θα διατηρήσει το ηθικό σου ακμαίο και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις σημαντικά προβλήματα. Με τις καλές του επιρροές, θα σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα, παρ’ όλες τις αναποδιές που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Η Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 27, θα σου θυμίσει την ανάγκη σου να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους, που σε αγαπούν. Μπορεί να είσαι κάπως υπερευαίσθητη αυτές τις ημέρες ή να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και επιθυμίες.

Αισθηματικές
Τον Ιούνιο, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να φροντίσεις από τις πρώτες ημέρες του μήνα να καλλιεργείς ρομαντικό και ερωτικό κλίμα, αλλά και να συμπαρασταθείς σε προβλήματα, που μπορεί να έχει ο σύντροφός σου. Ξέκλεψε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που έχεις, για να περνάς περισσότερες στιγμές μαζί του και θα νιώσεις πολύ ευτυχισμένη και ισορροπημένη. Στα μέσα του μήνα θα έχεις την τύχη να ακούσεις κάποιο σημαντικό μήνυμα, που περίμενες εδώ και καιρό και αφορά στο μέλλον της κοινής σας ζωής. Αν είσαι μόνησε, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου για να συναντήσεις το άλλο σου μισό, με τις ευεργετικές επιρροές που θα σου στείλει η Αφροδίτη. Μην ζυγίσεις τόσο πολύ τα υπέρ και τα κατά ενός επικείμενου δεσμού και αφέσου χωρίς αναστολές και ανασφάλειες, σε μία νέα γνωριμία που θα κάνεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Τον Ιούνιο στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα, παρόλο που μάλλον σου αρέσει να παραπονιέσαι ακόμα και για ασήμαντα πράγματα, λόγω του ανικανοποίητου που σε χαρακτηρίζει. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα σε δυσκολεύει. Ωστόσο, με τη θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοούνται οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, προκειμένου να λυθούν προβληματικά θέματα, που δεν σου αρέσουν στη δουλειά σου. Επίσης, συμφωνίες, επαφές, αλλαγές, καθώς και καινούρια ξεκινήματα, θα περάσουν τις καλύτερες ημέρες τους, αν πραγματικά είσαι αποφασισμένη και καλά οργανωμένη για την υλοποίηση τους. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις τα “θέλω” και τους στόχους σου και θα κινείσαι πάντα με τρόπο, που θα σε οδηγεί στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, παρόλο που πάντα θέλεις να τα βελτιώσεις περισσότερο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις φορολογικά ή νομικά θέματα, αλλά και τυχόν παλιά χρέη.


---
Πηγή: tlife.gr
Tags

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top