Τρομακτική ιστορία Νο29

efrapedia
Στις 13 Νοεμβρίου του 1974, το αστυνομικό τμήμα της Κομητείας του Σάφοκ έλαβε μία τηλεφωνική κλήση που τους οδήγησε στον αριθμό 112 της Λεωφόρου Όσιαν στο Άμιτιβιλ του Λονγκ Άϊλαντ. Μέσα σ' ένα μεγάλο αποικιακό, ολλανδικού στιλ, οίκημα ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό έγκλημα που στιγμάτισε ανεπανόρθωτα μια φαινομενικά ειρηνική κοινότητα: μια ολόκληρη οικογένεια είχε δολοφονηθεί άγρια την ώρα που κοιμόταν. Τις επόμενες ημέρες, ο Ρόναλντ Ντεφέο, ομολόγησε ότι είχε πυροβολήσει με ένα όπλο τους γονείς και τα αδέλφια του, τον ένα μετά τον άλλον, πάνω στα κρεβάτια τους, ισχυριζόμενος ότι κάποιες 'φωνές' μέσα στο σπίτι τον ώθησαν να πραγματοποιήσει αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα.
Ένα χρόνο αργότερα, ο Τζορτζ και η Κάθι Λουτζ μετακόμισαν, μαζί με τα παιδιά τους, στο ίδιο σπίτι, πιστεύοντας ότι είχαν βρει το σπίτι των ονείρων τους. Πολύ σύντομα, όμως, μετά την εγκατάστασή τους εκεί, περίεργα και ανεξήγητα γεγονότα άρχισαν να συμβαίνουν -εφιαλτικά οράματα και τρομακτικές φωνές από μία σατανική παρουσία που παραμόνευε μέσα στο κτίριο.
Μπερδεμένη όσο και τρομοκρατημένη από τη μυστηριώδη 'παρέα' της κόρης της Τσέλσι με μία φανταστική φίλη που είχε το όνομα Τζόντι, η Κάθι παλεύει να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη, καθώς η όλο και πιο περίεργη συμπεριφορά του Τζορτζ τον κάνει να περνά μέρες και νύχτες στο υπόγειο του σπιτιού, όπου ανακαλύπτει ένα πέρασμα για το μυστηριώδες και φρικιαστικό "Κόκκινο Δωμάτιο". Με τρομακτικά οράματα και σατανικές φωνές να τριγυρίζουν στο μυαλό του Τζορτζ, το σπίτι αποκτά ζωή, αναγκάζοντάς τον να βιώσει τα φοβερά γεγονότα τα οποία από τότε θα γίνουν γνωστά ως Ο Τρόμος του Άμιτιβιλ.
Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Τζορτζ και της Κάθι Λουτζ, η ταινία "ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΙΤΙΒΙΛ" παραμένει μία από τις πιο τρομακτικές ιστορίες που ειπώθηκαν ποτέ στη μεγάλη οθόνη, εξαιτίας ενός και μόνο γεγονότος - το ότι συνέβη στην πραγματικότητα. 28 ημέρες αφού μετακόμισε εκεί, η οικογένεια Λουτζ εγκατέλειψε το σπίτι, προλαβαίνοντας τουλάχιστον να φύγει ζωντανή!!!
Tags

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top