Τα Ζώδια Σήμερα 29 Μαρτίου 2013

efrapedia
0

Κριός
21/3-20/4

Μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα σήμερα, φίλε Κριέ, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις τι κάνεις. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη και αν μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις, θα τις αξιοποιήσεις δεόντως. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεσαι, καθώς και να μην επιτρέψεις στο σημερινό αρνητικό πλανητικό σκηνικό να βάλει εμπόδια, σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Επικεντρώσου σήμερα στη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, και άφησε απ’ έξω κάποιους παράγοντες, που μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν. Πέρασε ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου και μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων προσώπων, που δεν γνωρίζεις καλά. Όσοι δεν έχετε σχέση, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία μίας αξιόλογης γνωριμίας, αρκεί να μην φανείτε απερίσκεπτοι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου αρκετά θα είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, καθώς φαίνεται να μην εξελίσσονται με την ταχύτητα που θέλεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσεις και τα υπόλοιπα θέματα, που μπορούν να εξελιχθούν κανονικά. Κάνε λίγη υπομονή και πολύ γρήγορα όλα θα μπουν σε σειρά. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, αλλά με έναν προγραμματισμό μπορείς τουλάχιστον να ξεπεράσεις την έντονη ανασφάλεια που σου προκαλούν.



Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση αρκετών θεμάτων που σε απασχολούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μειώσεις το άγχος και να μπορέσεις να κινηθείς με ηρεμία προς τη σωστή κατεύθυνση. Άτομα της οικογένειάς σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην τα αποκλείεις από τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος κινδυνεύεις να μεταφέρεις όλο το άγχος και την πίεση μέσα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα αρκετά αρνητικό κλίμα. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, πρόσεξε πολύ αυτά που θα πεις και αυτά που θα κάνεις απέναντι στον σύντροφό σου, ώστε να λύσεις με όσο το δυνατόν πιο όμορφο τρόπο τα κοινά σας προβλήματα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε στην άκρη τα προβλήματα και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Είναι πολύ καλή ημέρα για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, στη δουλειά σου αρκετά νέα ξεκινήματα θα αλλάξουν την πορεία των επαγγελματικών σου και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία. Τα οικονομικά ζητήματα είναι αυτά που θέλουν την μεγαλύτερη προσοχή, καθώς αν είσαι συγκεντρωμένος, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάνε κάτι τώρα, γιατί μπορείς!





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικές λύσεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε σταματήσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις είναι σωτήριες και δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σε εκκρεμότητα. Από την άλλη όμως, ο κυβερνήτης σου Ερμής πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου και θα σου βάλει αρκετές τρικλοποδιές. Οφείλεις να έχεις πολύ υπομονή και επιμονή για να τις υπερπηδήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα θα κάνεις αρκετές κινήσεις, που θα βελτιώσουν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Μην αφήνεις τα προβλήματα να χρονίζουν μεταξύ σας και λύσε όσα περισσότερα μπορείς. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η δυναμικότητά σου θα μετατραπεί σε γοητεία και κάποια άτομα θα σε πλησιάσουν, μαγεμένα από την προσωπικότητά σου. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα και φυσικά, πολλά ζητήματα θα εξελιχθούν χάρη στις κινήσεις που θα κάνεις. Μην ξεχνάς ότι θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου, που παλεύετε μαζί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Μην αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου, απλά κάνε κάτι να τα διορθώσεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η συμβολή των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, αγαπητέ Καρκίνε, θα αποδειχθεί καταλυτική, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι σήμερα, η έντονη προσωπικότητά σου και το γοητευτικό σου προφίλ θα σε κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή σε άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού, για να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, θα πρέπει να βγεις έξω και να συναναστραφείς με άτομα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Να θυμάσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου, αν επιδιώξεις να ξεκινήσεις κάτι αυτήν την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, φίλε Καρκίνε, και όλα θα κριθούν από το πόσο άμεσα θα αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Οι ανώτεροί σου τώρα εκτιμούν τα προσόντα και τις ικανότητες σου, καθώς και την εργατικότητα που έχεις επιδείξει το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα και αν κινηθείς έξυπνα, μπορείς να δεις αύξηση των εσόδων σου.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Λέων, αν φροντίσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κλείσεις καμιά εκκρεμότητα. Άλλωστε, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, όταν νιώθεις αισιόδοξος και όταν παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, μπορείς να λύσεις σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, αλλά πρόσεχε να μην παρασυρθείς από την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με το Δία και πεις σκληρά λόγια και προκαλέσεις ένταση. Είναι μια καλή μέρα για να τα ξαναβρείτε και όχι για να προκαλέσεις κι άλλους προβληματισμούς. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, απόλαυσε την παρέα των φίλων σου, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Μπορείς να περάσεις ευχάριστα με ανθρώπους που συμπαθείς και… ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Απλώς, για να πάνε ακόμα καλύτερα, χρειάζεται λίγη παραπάνω μεθοδικότητα από την δική σου τη μεριά και καλύτερη οργάνωση. Τα οικονομικά σου δείχνουν στάσιμα, αλλά κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.




Παρθένος
24/8-22/9

Είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, όπου οι πρωτοβουλίες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά ο κυβερνήτης σου Ερμής που πραγματοποιεί αρνητική όψη με το Δία, σου δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα. Κρίσιμες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβεις, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις κινήσεις ψυχραιμίας και όχι βιασύνης. Γενικά, η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό. Ζήτα τη συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό δημιουργεί καλό κλίμα στη σχέση σου και φουντώνει τον έρωτα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Για σένα που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, τα μαντάτα είναι καλά και ίσως σήμερα θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Φρόντισε όμως να μην ενδίδεις σε φλερτ, που ξέρεις ότι δεν έχουν μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Παρθένε, αλλά χρειάζεται προσοχή στις αποφάσεις που θα σου ζητηθεί να πάρεις. Πάντως, με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα, που έχουν πάει πίσω την εργασία σου και έμμεσα, την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε κρίσιμο σημείο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα παρεκκλίνεις καθόλου.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα θα βελτιωθεί αρκετά η διάθεση σου, αγαπητέ Ζυγέ, διότι θα βρεις τον απαιτούμενο χρόνο να ξεκουραστείς και θα νιώσεις έτοιμος για να δημιουργήσεις μία νέα δυνατή σχέση. Από την άλλη, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα χρειαστεί να προγραμματιστείς περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στο χώρο της δουλειάς σου. Να ξέρεις ότι η συνέπεια στις αυξημένες υποχρεώσεις σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και έτσι θα τα καταφέρεις στο βαθμό που επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πράγματα σήμερα στη σχέση σου θα είναι ανέλπιστα καλά, φίλε Ζυγέ. Πολλά παράπονα που είχες, δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης, καθώς ο σύντροφός σου θα φροντίσει να ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες και επιθυμίες. Αν είσαι μόνος σου, ανανέωσε τη διάθεσή σου και βγες έξω με καλούς φίλους. Μπορείς να περάσεις κι έτσι καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου είναι σε μια καλή μέρα και το πείσμα σου θα σε κάνει να βγεις από τις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μην κάνεις, ωστόσο, κάποια συμφωνία σήμερα, γιατί ο οικονομικός σου προγραμματισμός μπορεί να τιναχθεί στον αέρα και να τρέχεις και να μην φτάνεις. Φρόντισε να τελειώσεις μια και καλή με θέματα που κρατούν πίσω την καριέρα σου και κράτα χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να ξεκουραστείς λίγο.





Σκορπιός
23/10-22/11

Πολλά άτομα θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Για να μην πανικοβληθείς, επέλεξε τα άτομα που θέλεις να βοηθήσεις και κάνε το, κρατώντας όμως κάποιες λεπτές ισορροπίες. Με την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο επίσης από το ζώδιό σου να σε επηρεάζει αρνητικά, χρειάζονται από μέρους σου ειδικές δεξιότητες, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και υπαίτιος από το πουθενά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μπορείς να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν και να βρεις μαζί του τις καλύτερες λύσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μην αφήνεις το παρελθόν να στοιχειώνει το παρόν σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, μπορείς σήμερα να κάνεις μια νέα αρχή, με αφορμή κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα δώσεις λύσεις εκεί που άλλοι δυσκολεύονται, καθώς η σημερινή μέρα ξυπνά τον δυναμικό επαγγελματία μέσα σου και οι ιδέες σου θα είναι εντυπωσιακές. Γενικά, πολλά ζητήματα θα εξελιχθούν θετικά και κάποιες σκέψεις σου θα έχουν άμεση σχέση με αύξηση των εσόδων σου, αρκεί να παραμείνεις ρεαλιστής και λογικός.





Τοξότης
23/11-21/12

Θα πρέπει σήμερα, φίλε Τοξότη, να έχεις υπομονή απέναντι σε ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις. Με τον Ερμή από τους Ιχθείς να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία από τους Διδύμους, πολλά ζητήματα που σε έχουν φέρει σε αντίθεση με αυτά τα άτομα, θα βγουν πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις τους άλλους, γιατί έχεις περισσότερη διαύγεια και αυξημένη αντίληψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να πάρεις την απόφαση να μοιραστείς τις έννοιες και τις σκέψεις σου με τον σύντροφό σου, γιατί αυτή η συμπεριφορά που ακολουθείς, είναι εύκολα παρεξηγήσιμη και μπορεί να σε φέρει σε ένταση και αντιπαράθεση μαζί του. Εσύ που ακόμα είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι σήμερα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει… Μην αφήσεις την νύχτα να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ συνεπής και εργατικός, φίλε Τοξότη, και να μην προσπαθήσεις να περάσεις τις απόψεις σου με απόλυτο τρόπο, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και διαπληκτισμούς. Μην αναβάλεις τίποτα και φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σου.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Μέσα στο γενικότερο κλίμα στασιμότητας και καθυστερήσεων που επικρατεί, αγαπητέ Αιγόκερε, προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, χωρίς όμως να τα καταφέρνεις όλες τις στιγμές. Παρ’ όλα αυτά, να ξέρεις ότι αυτή η στάση θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σου επιτρέψει να επηρεάσεις θετικά και την διάθεση αυτών που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις μία ξεκούραστη Παρασκευή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η έντονη ερωτική σου διάθεση κάνει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου μοναδική και μπορείς να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό είναι να μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν, αλλά να επιδιώξεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Για την ακρίβεια, καλύτερα σήμερα να μην κάνεις καθόλου κινήσεις. Άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη στιγμή και δούλεψε με σκοπό να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, θα πρέπει να περιορίσεις τα περιττά έξοδά που κάνεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Πολύ έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Υδροχόε, καθώς θα βαλθείς να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, τόσο προσωπικά, όσο οικογενειακά αλλά και γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργεί εμπόδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις. Ό,τι μπορείς να σώσεις, σώσε το!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλά, αγαπητέ Υδροχόε, αν πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να βρει τη διάθεση που έχεις χάσει μέσα στα καθημερινά άγχη και γίνεις πιο τρυφερός και στοργικός με το ταίρι σου. Μην αφήσεις τη σχέση σου να φθαρεί, χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, να ξέρεις ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα σου δείξουν ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, βρες λύσεις στη δουλειά σου, μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου και βάλε κι άλλους μέσα στα προβλήματα που έχεις. Μην τα φορτώνεσαι όλα μόνος σου αλλά ζήτα τη βοήθεια αυτών που πιστεύεις ότι μπορούν και θέλουν να σταθούν στο πλευρό σου. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα και μπορείς να κάνεις κινήσεις, που θα λύσουν το οικονομικό πρόβλημα που έχεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Ιχθύ. Θα έχεις ένα βαρύ πρόγραμμα και κάποιες στιγμές άγχους, που θα σε αποδιοργανώσουν. Παράμεινε συντηρητικός στην οικονομική διαχείριση και προσάρμοσε αναλόγως τις ανάγκες σου. Κάποιες προσωπικές σου επιλογές στρέφονται εναντίον σου και θα εκτιμήσεις εκ νέου κάποια πρόσωπα. Τώρα θα καταλάβεις ποιοι άνθρωποι σε εκμεταλλεύονται και ποιοι όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα για όλα αυτά που σε απασχολούν με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου είναι μια καλή μέρα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ευνοείται η τακτοποίηση υποθέσεων που έχουν μείνει στην άκρη από το παρελθόν, καθώς και οποιαδήποτε κίνηση έχει να κάνει με την αποκατάσταση σχέσεων με τους συνεργάτες σου. Για να βελτιωθούν τα οικονομικά σου θα πρέπει να κόψεις τα έξοδα, στα οποία έχεις παρασυρθεί το τελευταίο διάστημα.
Πηγή: myastro.gr


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top