ΖΩΔΙΑ Προβλέψεις, 3 Ιουλίου 2012

efrapedia
0
ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν σήμερα κάποια εμπόδια για την υλοποίηση των σχεδίων σας, και θα προκληθούν εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές. Θα έχετε κοινωνική καταξίωση και θα αποκτήσετε περισσότερη ασφάλεια. Θα είστε έτοιμοι για να βάλετε καινούργιους, πιο μεγαλεπήβολους στόχους. Η καθημερινότητα σας θα σας κουράσει αλλά η ανταμοιβή σας θα είναι σημαντική, έστω κι αν υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση.







ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά και αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους προϊσταμένους σας ή με ισχυρά άτομα. Θα υπάρξουν συναρπαστικές εκπλήξεις στον ερωτικό σας τομέα και θα επισφραγίσετε τον έρωτα σας. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε καθώς κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να δουλεύετε πολύ σκληρά. Αποφύγετε τις προστριβές, γιατί σίγουρα δεν θα επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.







ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα γίνετε ερωτικοί και θελκτικοί ενώ οι δημιουργικές σας ικανότητες θα αυξηθούν πράγμα το οποίο θα σας επιφέρει επιτυχίες και αναγνώριση. Θα έχετε τώρα την ψυχική διάθεση για να ασχοληθείτε με αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. Θα πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές κινήσεις ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά τις επαγγελματικές σας ή οικονομικές σας δραστηριότητες. Προετοιμαστείτε για να ξαναμπείτε στη δράση τώρα που αρχίζει μία ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας.










ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προφυλαχτείτε από κάποια άτομα γύρω σας και μην εμπιστεύεστε τον καθένα γιατί μπορεί να σας βλάψουν και να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας. Θα είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες αλλά οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς σύντομα. Θα δείξετε τόλμη και αποφασιστικότητα και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται. Κάποια άτομα θα λειτουργήσουν πολύ υποστηρικτικά για σας, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.




ΛΕΩΝ

Προτιμήστε να κάνετε ανοίγματα και να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες αργότερα και όχι τώρα. Δώστε σημασία στη φυσική σας κατάσταση και φροντίστε για την ισορροπία και την συναισθηματική σας εκτόνωση. Θα υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές στη ζωή σας και θα κλείσετε έναν κύκλο ζωής και θα ανοίξετε έναν άλλο. Από τις δικές σας ενέργειες εξαρτάται το τι μορφή θα έχει ο καινούργιος αυτός κύκλος της ζωής σας.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ωριμότητα και την διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που αναμένεται να συμβούν στη ζωή σας και για να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Καλύτερες ημέρες θα έρθουν για σας αρκεί να είστε συνεπείς και να αναθεωρήσετε τους στόχους σας κάνοντας τα ξεκαθαρίσματα σας. Θα πρέπει να διαχειριστείτε πολύ προσεκτικά τα χρήματα σας και γενικά τα περιουσιακά σας στοιχεία.













ΖΥΓΟΣ

Αρχίζει ένα ευνοϊκότερο διάστημα για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας και να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Θα έχετε τόλμη σε ό, τι αφορά τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τις διάφορες υποχρεώσεις σας Αν και θα έχετε υπερένταση, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας, ο δρόμος σας είναι ανοικτός για να βαδίσετε προς την επιτυχία. Θα κάνετε μία μεγάλη μεταμόρφωση στη ζωή σας τώρα, αποβάλλοντας κάθε τι παλιό και φθαρμένο.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είστε εστιασμένοι στον σκοπό σας κι αν δεν πάρετε οικονομικά ρίσκα, οι στόχοι σας θα ευοδωθούν. Κρατήστε συντηρητική στάση στην διαχείριση των οικονομικών σας. Θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος και θα βάλετε γενικά την ζωή σας σε πιο γερές βάσεις. Οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς παρά τα εμπόδια στις συνεργασίες σας. Τίποτε δεν θα εμποδίσει την καταξίωση σας και θα ανταμειφτείτε δίκαια για τις προσπάθειες σας.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αναγεννηθείτε και αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς ψυχικά. Θα υπάρξουν θεαματικές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Κάντε την εσωτερική ενδοσκόπηση σας και μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αλλαγές. Θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα φλερτ και στον έρωτα και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Παράλληλα θα υπάρξουν περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές. Προσέξτε τα πισώπλατα χτυπήματα τα οποία θα μπορέσετε να αποφύγετε.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να κρατήσετε μία πιο συντηρητική στάση και να αξιοποιήσετε την περίοδο αυτή κάνοντας την αυτοκριτική σας και εντοπίζοντας τα λάθη σας. Θα πρέπει να είστε πολύ συγκρατημένοι στις αγορές και στα έξοδα σας. Θα θέλετε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας. Κάποια γεγονότα θα σας εξαντλήσουν ενεργειακά. Θα καλυτερεύσει ο οικονομικός σας τομέας γιατί θα κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ό, τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, θα απαλλαγείτε από καταστάσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο, και θα βρείτε έναν μεγάλο έρωτα. Θα μειωθούν σημαντικά οι εξωτερικές πιέσεις και οι συνθήκες της ζωής σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τώρα γιατί απρόβλεπτα γεγονότα, θα βάλουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σας. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα και να μη προβείτε σε καμία αγορά ή επένδυση.




ΙΧΘΥΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε κάποια άτομα που δεν είναι καλά ψυχολογικά, τα οποία θα έλκετε άθελα σας. Θα αρχίσετε να δέχεστε όλο και πιο ευνοϊκές επιδράσεις. Θα έχετε επιτυχίες στη προσωπική σας ζωή μόνο αν είστε μεθοδικοί και συνετοί. Κάποια γεγονότα και καταστάσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια τις πιο μύχιες συναισθηματικές αδυναμίες σας. Τα οικονομικά σας απαιτούν μεγάλη προσοχή και μελέτη στην διαχείριση τους.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top