ΖΩΔΙΑ 26 Ιουλίου 2012

efrapedia
0
ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας ακτινοβολία θα είναι πιο έντονη σήμερα, αλλά δεν θα πρέπει να την αναλώσετε σε ανούσιες περιπέτειες, καθώς δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Θα έχετε αρκετή ενέργεια έτσι ώστε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε, αν είστε μόνοι, μία καλή σχέση. Θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που θα επηρεάσουν την καριέρα σας, καθώς και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Θα έχετε καλύτερη ποιότητα ζωής με τον σύντροφο σας.







ΤΑΥΡΟΣ

Προφυλαχθείτε από το παρασκήνιο, που θα δράσει εις βάρος σας και μην εμπιστεύεστε τα άτομα στην δουλειά σας. Δείξτε προσοχή γιατί λόγω της υπερέντασης θα έχετε απώλεια ενέργειας. Οι καταστάσεις θα είναι ρευστές και μετέωρες, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βασιστείτε απόλυτα σε αυτό που βλέπετε. Θα κάνετε προσπάθεια για να διεκδικήσετε την προσοχή των άλλων. Θα προχωρήσετε στα μεγάλα σχέδια στα οποία στοχεύετε.







ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε έτοιμοι για ανατροπές στη δουλειά σας που θα σας φέρουν περισσότερο άγχος. Θα προκύψουν ευκαιρίες που μπορεί ν’ αλλάξουν την ζωή σας. Φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι και μην φοβηθείτε. Προσπαθήστε να απομακρύνετε κάποια φιλικά σας άτομα από την ερωτική σας ζωή, γιατί μπορεί να περιπλέξουν την κατάσταση μέσα στην σχέση σας. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις και δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.










ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας εμποδίσουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους και θα αποκαλύψετε κάποια άτομα που σας βλέπουν εχθρικά, γεγονός που θα σας στενοχωρήσει. Προσέξτε να μην γυρίσετε στα παλιά, καθώς αργότερα μπορεί να περιπλέξετε τις καταστάσεις στην ζωή σας. Φανείτε αισιόδοξοι και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Προσπαθήστε να δείτε την αλήθεια και φερθείτε με ειλικρίνεια.




ΛΕΩΝ

Το φιλικό σας περιβάλλον διευρύνεται, αλλά θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Στα επαγγελματικά σας οι συνθήκες θα γίνουν πιο απαιτητικές. Ένας δύσκολος κύκλος έχει ολοκληρωθεί για σας, και κάποιες δυσκολίες στην προώθηση κάποιων σχεδίων σας, φτάνουν στο τέλος τους. Φανείτε πιο διορατικοί στην κρίση σας και απορρίψτε κάποιες προτάσεις που δείχνουν ύποπτες. Η καλή σας διάθεση θα προσελκύει πιο εύκολα τα άλλα άτομα γύρω σας.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τοπίο στις σχέσεις σας θα ξεκαθαρίσει, και θα αρχίσετε να χτίζετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον σας. Οι περιστάσεις βοηθούν τις διάφορες επαφές σας, καθώς η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται. Αν δείξετε συνέπεια και εργατικότητα είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε κάποια αναγνώριση. Θα αντιμετωπίσετε τώρα κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις, και μπορεί να βρεθείτε σε κάποια διλήμματα σχετικά με το ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε.













ΖΥΓΟΣ

Μην βιαστείτε να απορρίψετε κάποια άτομα, γιατί ενδέχεται να το μετανιώσετε. Εμπιστευτείτε το μυαλό σας, και θα σας βγάλει από τα διλήμματα. Μη γίνεστε πιεστικοί και βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των άλλων για να μπορέσετε να αλλάξετε την αρνητική κατάσταση. Αν έχετε προβλήματα με κάποια άτομα θα διαμορφώσετε νέες βάσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Θα νιώθετε την ανάγκη να εμβαθύνετε περισσότερο στον ψυχισμό του συντρόφου σας τώρα.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σας οι καταστάσεις θα είναι αντιφατικές. Από τη μια, θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις και ρομαντικές στιγμές, ενώ από την άλλη, ο εγωισμός σας θα σας οδηγήσει σε καβγάδες. Αποφύγετε τώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα έχετε πολλά προβλήματα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι γι’ αυτό πάνω από όλα να έχετε ψυχραιμία. Θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που χρειάζεστε έτσι ώστε να διευθετήσετε τις διαφορές σας με τα δικά σας άτομα.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θελήσετε να αποτραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο και να δουλέψετε με περισσότερη αυταπάρνηση. Θα είστε εργατικοί και μεθοδικοί, αποδεικνύοντας ότι αντέχετε στα δύσκολα, αλλά και αξιοποιώντας τις καταστάσεις προς όφελος σας. Σας δίνετε η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας περιορίζουν και να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας. Αποφύγετε σημαντικές κινήσεις, γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις όσον αφορά τις μετακινήσεις και τις συναλλαγές σας. Θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια στον τομέα των κοινωνικών επαφών. Σας δίνονται ευκαιρίες να ανανεώσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα γίνετε πιο αγαπητοί και δημοφιλείς στις παρέες σας. Θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να επιδεικνύετε μεγαλύτερη σοβαρότητα στην συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφο σας.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα οικονομικά σας, προσέξτε την διαχείριση σας και αποφύγετε τις νέες επενδύσεις και κάθε είδους διακανονισμούς. Κλείστε οριστικά τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και προετοιμάστε κατάλληλα το έδαφος για τα νέα πράγματα. Οι άλλοι σας βοηθούν και αυτό θα εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ερωτική σας σχέση, καθώς ο σύντροφος σας δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε άσχημη και επιπόλαιη συμπεριφορά.




ΙΧΘΥΣ

Με την σκληρή δουλειά σας θα πετύχετε υψηλές επιδόσεις, παρά τις δυσκολίες. Να είστε έτοιμοι για κάποια έκτακτα έξοδα, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μην φοβηθείτε να τολμήσετε την αλλαγή, γιατί τα πράγματα θα πάνε καλά. Πολλά πράγματα έχουν αρχίσει και αλλάζουν στις σχέσεις σας και οι καταστάσεις γίνονται απλές και ξεκάθαρες για σας. Θα έχετε αρκετές εντάσεις από αρκετές αντιζηλίες και διαφωνίες γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top