ΖΩΔΙΑ Προβλέψεις, 29 Ιουνίου 2012

efrapedia
0
ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε από σήμερα ανακατατάξεις και αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή. Θα αλλάξετε την εμφάνιση σας και θα εκπέμπετε λάμψη, κάτι που θα σας κάνει να έχετε μεγάλη δημοτικότητα στο αντίθετο φύλο. Θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με τους συνεργάτες σας το οποίο θα πρέπει να προσέξετε να μην επιφέρει τελική ρήξη. Προσέξτε τις συγκρούσεις με άτομα κύρους στον χώρο της εργασίας σας. Μην σκορπάτε χρήματα προς κάθε κατεύθυνση γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.







ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα θα δέχεστε ευνοϊκές επιρροές στα οικονομικά σας γιατί παρ’ όλο που ταλαιπωρηθήκατε αρκετά, ήρθε η ώρα να πάρετε μια ανάσα. Θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις στην ζωή σας και θα είστε αποφασισμένοι να αγωνιστείτε σκληρά για να αντιμετωπίσετε κάποιες πιεστικές συνθήκες στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, καθώς και κάποια κέρδη από διαχείριση κεφαλαίων. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μην ανοίγεστε σε κάποια άτομα γιατί θα εκτεθείτε.







ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεται να δείξετε ανοχή σ’ ένα άτομο γιατί θα αθετήσει κάποια συμφωνία μαζί σας. Θα θέλετε να κάνετε κάτι θεαματικό στην καριέρα σας και θα υπάρξει μια γενικότερη βελτίωση. Δεχθείτε το νέο πνεύμα στη δουλειά σας και μην αντισταθείτε στις αλλαγές. Θα έχετε κάποιες οικονομικές συγκρούσεις με κάποιον συνεργάτη σας. Μην κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και μην εμπλέκεστε σε μπερδεμένες καταστάσεις. Ένα δίλημμα θα σας φέρει σε δύσκολη θέση για το τι θα αποφασίσετε.










ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαμηλώστε τους τόνους σας και φροντίστε να δείξετε περισσότερη κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Έχετε ταλαιπωρηθεί τελευταία γι’ αυτό μην αφήνετε να δημιουργηθούν αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Αιφνίδιοι έρωτες μπορεί να σας συναρπάσουν και να σας απογειώσουν συναισθηματικά. Προσέξτε ιδιαίτερα τον εαυτό σας και ενισχύστε σημαντικά την ενεργητικότητα σας.




ΛΕΩΝ

Θα αντιμετωπίσετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις οι οποίες θα σας κουράσουν. Τα πράγματα στην ζωή σας θα αρχίζουν να πηγαίνουν σιγά- σιγά καλύτερα και θα θέσετε καλύτερες βάσεις και με αισιόδοξες προοπτικές. Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις και μπερδέματα σε σχέση με συμφωνίες, οικονομικού κυρίως χαρακτήρα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα δραστήρια και σας χαρίζει ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε γιατί θα έχετε μεγάλη φόρτιση αυτές τις μέρες και μια ανισορροπία με τους γύρω σας. Θα ισχυροποιηθείτε κοινωνικά και μπαίνετε σταδιακά σε μια περίοδο καινούργιων και επιτυχημένων ξεκινημάτων στη ζωή σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα έρθουν καλύτερες και αισιόδοξες ημέρες. Προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει στη δουλειά σας. Δείξτε ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε αυτές τις αρνητικές καταστάσεις.













ΖΥΓΟΣ

Είναι καλή περίοδος για να αναγνωριστείτε από άτομα με κύρος τα οποία μπαίνουν στη ζωή σας και σας βοηθούν κοινωνικά. Όσοι είστε μόνοι, θα κάνετε μία έντονα ερωτική σχέση μέσα από έναν ξαφνικό έρωτα. Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αποκαλύψεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Διεκδικήστε τα συμφέροντα σας αλλά πάρτε τις τελικές αποφάσεις σας. Θα έχετε τις δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους που θα σας απογειώσουν ερωτικά.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το κέφι και την δημιουργικότητα σας, κάποια παραμελημένα επαγγελματικά σας σχέδια θα προχωρήσουν με επιτυχία. Συγκρατηθείτε και κάντε λίγη υπομονή στην επίλυση των προβλημάτων σας. Κάντε καλή διαχείριση του προϋπολογισμού σας για να είστε προετοιμασμένοι για τα επόμενα έξοδα που θα προκύψουν. Πάψτε να αγχώνεστε διότι όλα θα πάνε μια χαρά και σε λίγο θα νιώσετε ευτυχία. Θα μπορέσετε να γυρίσετε τις καταστάσεις προς το μέρος σας.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες, αρκεί να έχετε υπομονή και αντοχή. Θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες, για να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Όσοι είστε μόνοι, προσέξτε γιατί θα έλκεστε από άτομα μπερδεμένα. Προσοχή σε εντάσεις και νεύρα με τους γύρω σας καθώς θα είστε αποσυντονισμένοι σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Δώστε προσοχή σε κάποια άτομα που βρίσκονται στο εργασιακό σας περιβάλλον.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα που αφορούν τα οικονομικά σας που θα επηρεάσουν τις μέχρι τώρα πηγές του εισοδήματος σας. Έχετε αρχίσει να ξεφεύγετε από την πίεση των καταστάσεων και οι οποίες σας έφερναν άγχος και καθυστερήσεις. Φροντίστε να μη κουράζετε υπερβολικά τον εαυτό σας και ξεκλέψτε χρόνο για να τονωθείτε ψυχολογικά. Δώστε προσοχή σε εντάσεις και νεύρα με τους γύρω σας και ιδιαίτερα με τον σύντροφο σας.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα μπορέσετε να πείσετε τους άλλους γύρω σας και να τους εντυπωσιάσετε. Σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε νέες βάσεις για κάτι σημαντικό επαγγελματικά και θα δείτε κάποιο σχέδιο σας να ολοκληρώνεται. Τώρα θα αναγνωρίσετε τους κρυφούς εχθρούς σας, αλλά μην τους προκαλείτε. Μη δίνετε αφορμές για σχόλια και αντιμετωπίστε κάποια άτομα που επιβουλεύονται την θέση σας και σας υπονομεύουν. Αναγνωρίστε τα δικά σας λάθη και τις παραλείψεις σας στο παρελθόν.




ΙΧΘΥΣ

Προσέχετε πολύ τις συνεργασίες σας γιατί θα έχετε αναταράξεις και απογοητεύσεις από άτομα που είχατε πιστέψει σ’ αυτά. Όλη η συμπεριφορά σας θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Αφήστε την ερωτική σας φαντασία ελεύθερη και μην κολλάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Προσέξτε κάποια λάθη που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν πορεία.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top