ΖΩΔΙΑ 28 Ιουνίου 2012

efrapedia
0



ΚΡΙΟΣ  
Μην πτοείστε σήμερα αν μία συμφωνία ή υπόσχεση αναβληθεί ή ματαιωθεί. Χρειάζεστε σύνεση για να προχωρήσετε μπροστά και θα αγγίξετε την επιτυχία. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε γιατί έχετε αρχίσει να εξαντλείτε τα αποθέματα της ενέργειας σας. Καλό θα ήταν να προφυλαχτείτε όσο μπορείτε περισσότερο από κάποια άτομα του περιβάλλοντος σας. Μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά έξοδα ή ξαφνικές απώλειες χρημάτων.





ΤΑΥΡΟΣ 
Μην γίνεστε υπερβολικοί και μην σπαταλάτε αρκετή ενέργεια με την δουλειά σας. Κάποιες ενοχλήσεις που θα περάσετε, θα είναι προσωρινές και δεν θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Μην καταπονείτε τόσο πολύ το νευρικό σας σύστημα. Ωστόσο, πρέπει να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας. Θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και να δημιουργήσετε μακρόχρονες σχέσεις. Κάποια άτομα θα σας κάνουν να νιώσετε εξαπατημένοι.




ΔΙΔΥΜΟΙ  
Δεν θα λείψουν κάποιοι καβγάδες με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο και θα ευθύνεστε εσείς γι’ αυτό. Χαμηλώστε τους τόνους και όλα θα πάνε καλά. Αλλάξτε την εμφάνιση σας και θα νιώσετε καλύτερα. Κινηθείτε έξυπνα και ευέλικτα και περιορίστε την κτητική σας διάθεση. Σκεφτείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας και δείξτε του πραγματικό ενδιαφέρον κρατώντας την σχέση σας σε ισορροπία. Οι απαιτήσεις των άλλων από σας μπορεί να είναι υπερβολικές.






ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιος έμπειρος συνεργάτης σας, σας βοηθάει και σας δίνει μια βαθύτερη κατανόηση για την επίλυση των προβλημάτων σας. Δεν ανακόπτεται από κανέναν η πορεία σας και με την ορμή που σας διακρίνει, ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια άτομα και να δημιουργηθούν προστριβές. Θα επικρατήσει μία κάπως εκνευρισμένη ατμόσφαιρα και δύσκολα θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις που έχετε επωμισθεί.


ΛΕΩΝ 
Προσέξτε την στάση σας απέναντι σε κάποια άτομα να μην είναι πάρα πολύ προκλητική. Το άγχος σας θα ενταθεί γι’ αυτό προσέξτε μην σας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στρωθείτε στη δουλειά και προγραμματίστε τις ενέργειες σας. Κάντε προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί αργότερα θα σας χρειαστούν χρήματα. Φροντίστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Φροντίστε να επανορθώσετε τα λάθη σας και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Θα λύσετε κάποιες παλιές επαγγελματικές σας εκκρεμότητες και θα ανταποκρίνεστε σε αυτό με επιτυχία. Θα κουραστείτε βέβαια αλλά το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Θα έχετε την τάση να σπαταλάτε χρήματα. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο που εκμεταλλεύεστε τα χρήματα σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και μη χάνετε την ψυχραιμία σας.








ΖΥΓΟΣ 
Θα έχετε άριστες δημόσιες σχέσεις και θα κάνετε κάποιες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Θα αγχωθείτε γιατί θα χρειαστεί να αναλάβετε πολλές ευθύνες τώρα. Θα επωμιστείτε τις ευθύνες ενός συνεργάτη, κι αυτό θα σας αγχώσει. Κάποιες αλλαγές θα σας τρομάξουν, αλλά θα είναι για λίγο. Θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες, για να κερδίσετε κάποια πράγματα. Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο μπορείτε πιο γρήγορα από τις υποχρεώσεις σας.


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι δυσχέρειες που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό οφείλονται στα σφάλματα του παρελθόντος. Θολές και περίεργες καταστάσεις θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχοσύνθεση σας αυτό το διάστημα. Για όσους είστε μόνοι, αρχίζει μια χρονική περίοδος αισθηματικών αναζητήσεων. Προσέξτε ώστε να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να μην αμελείτε κάποιες εκκρεμότητες και αντιθέσεις που μπορεί να σας δυσκολέψουν στην πορεία σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας ή την οικογένεια σας. Αφήστε την διαίσθηση σας να σας οδηγήσει στο πώς και πού θα ξοδέψετε τα χρήματα σας. Μην ξοδεύετε παραπάνω χρήματα από ό, τι σας επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας γιατί θα περάσετε μία δύσκολη και αβέβαιη χρονική περίοδο. Θα απαλλαγείτε γρήγορα από τις υποχρεώσεις που δεν αποδίδουν. Μην χάνετε τις ευκαιρίες αλλά και μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητες σας.


 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην υποβάλετε τον εαυτό σας σε μεγάλη κούραση και κρατήστε χαμηλότερους τόνους με τους συνεργάτες σας. Μπορεί να παρουσιαστούν κάποια απρόβλεπτα έξοδα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ζωή. Τα οικονομικά σας διανύουν μια πολύ καλή χρονική περίοδο πράγμα που σας γεμίζει με σιγουριά και ανακούφιση. Μην κάνετε όμως υπερβολές. Θα κινείστε δυναμικά και εύστοχα χρησιμοποιώντας την δυνατή σας σκέψη.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από δω και πέρα όλα θα πάνε καλύτερα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό σας τομέα. Θα υποχρεωθείτε να αποφασίσετε οριστικά για το αν θα παραμείνουν κάποια άτομα στην ζωή σας που μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν αρκετά προβλήματα. Εξετάστε τις οικονομικές σας συνθήκες και κάποιες δελεαστικές προτάσεις θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε πολύ καλά και με λεπτομέρεια πριν αποφασίσετε την υλοποίηση τους.


 ΙΧΘΥΣ
Κάποια οικονομική εκκρεμότητα με τους συνεταίρους σας μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε τρίτα πρόσωπα γιατί πολύ δύσκολα θα τα ξαναπάρετε πίσω. Αξιοποιήστε την υποστήριξη ενός ατόμου που σας δίνεται για τα οικονομικά σας. Κάποια προβλήματα θα επηρεάσουν την προσωπικότητα σας και τις συναλλαγές σας. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα γιατί δεν ευνοούνται τώρα.




http://www.e-zwdia.gr/zwdia-provlepseis-28-6-2012/

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top