ΖΩΔΙΑ 30 Μαΐου 2012

efrapedia
0
ΚΡΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα γύρω σας θα είναι σήμερα αρκετά φορτισμένη και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες. Ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας θέματα και με καταστάσεις που πιθανόν να μην είχατε δώσει την απαραίτητη προσοχή. Οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Εξετάστε αναλυτικά κάποια πράγματα πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις για να μην κάνετε ξανά λάθη.



ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε με την διπλωματία σας την ευνοϊκή χρονική περίοδο που διανύετε πράγμα το οποίο θα εκτοξεύσει θετικά τον τομέα της εργασίας σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα ανεβαίνει και θα αξιοποιείτε τον χρόνο σας μελετώντας όλα τα στοιχεία που προκύπτουν σε επαγγελματικά θέματα και που σας απασχολούν τελευταία. Θα ευνοηθείτε στις καθημερινές σας συναλλαγές και στις συνεργασίες σας και θα έχετε άνοδο στα οικονομικά σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αποφασίσετε να κάνετε βήματα προόδου με ευχάριστες αλλαγές. Θα διορθώσετε κάποια πράγματα και καταστάσεις που δεν πήγαν καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί και προνοητικοί στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί και ερωτικοί. Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα χαλαρώσετε. Όσοι από εσάς είχατε απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας, θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του.






ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε αρκετά δραστήριοι στο επάγγελμα σας, αλλά παρόλα αυτά θα νιώσετε ότι αργούν να εκπληρωθούν κάποιοι στόχοι σας. Θα ξοδέψετε πολύ περισσότερα από όσα υπολογίζατε εξαιτίας κάποιων απρόβλεπτων καταστάσεων στο σπίτι σας. Μη χάνετε χρόνο σε άσκοπες δραστηριότητες. Θα μπορέσετε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια με μεγάλη επιτυχία και θα κάνετε νέες συμφωνίες. Θα αυξήσετε τις κοινωνικές επαφές σας και θα διευθετήσετε τις δουλειές σας.


ΛΕΩΝ

Ακολουθήστε μεθοδικά βήματα στην ζωή σας και καταπιαστείτε και με την πιο μικρή λεπτομέρεια ώστε να αποφύγετε παγίδες και λάθη. Προγραμματίστε με κάθε λεπτομέρεια τις δουλειές σας και διασταυρώστε τις πληροφορίες που σας δίνονται. Κάποιες εργασιακές ευθύνες που θα έχετε θα είναι πιεστικές, γι’ αυτό προσέξτε μην δημιουργήσετε συγκρούσεις και εντάσεις. Θα σκεφτείτε τι είναι αυτό που χρειάζεται να βγάλετε από την ζωή σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις που έχετε ανοιχτές από το παρελθόν και έχουν σχέση με την εξασφάλιση των συμφερόντων σας. Θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα και θα κάνετε σημαντικές συναλλαγές. Θα λύσετε κάποια προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και θα ενισχύσετε την θέση σας στα επαγγελματικά σας. Θα σας παρουσιαστούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να κάνετε σημαντικές γνωριμίες στα αισθηματικά σας.





ΖΥΓΟΣ

Ενδέχεται να αλλάξουν κάποια πράγματα στην εργασία σας και θα υπάρξει έντονη κοινωνικότητα και δραστηριότητες που θα σας δώσουν θετική ενέργεια. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας θα είναι σε ένα αδιέξοδο αυτή την περίοδο και θα αισθανθείτε αρκετά μπερδεμένοι μη ξέροντας τι να αποφασίσετε. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οργανώστε τον οικονομικό προϋπολογισμό σας και αποφύγετε τις περιττές δαπάνες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν την ανάγκη να είναι μαζί σας, ενώ η γοητεία που θα έχετε δεν θα αφήσει το αντίθετο φύλο αδιάφορο. Μείνετε μακριά από εγωιστικές και εριστικές συμπεριφορές προκειμένου να φτάσετε στα αποτελέσματα που προσδοκείτε. Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και ζήστε με τον σύντροφο σας ευχάριστες στιγμές. Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στην οικογένεια σας που θα είναι δυναμικές και θα χρειαστεί να έχετε λογική.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε τις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις γιατί οι οικονομικές συμφωνίες δεν θα τηρηθούν. Θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες στην εργασία σας, όπως καθυστερήσεις και πολλές ευθύνες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν και κάποιοι από εσάς θα κάνετε μία νέα σχέση που θα βασίζετε στον έρωτα. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και θα βρείτε άμεσες λύσεις. Χαρείτε και απολαύστε την κάθε στιγμή με τον σύντροφο σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεσκεπάσετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις και να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Με την διάθεση σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους άλλους. Μην εκδηλώνετε την αντιπάθεια σας σε κάποιους ανθρώπους και μην λέτε λόγια για κάποιους άλλους, τα οποία μπορεί να μεταφερθούν διαστρεβλωμένα. Θα βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα, και θα χρειαστεί να πάρετε τη γνώμη ενός ατόμου που μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε το μεγάλο βήμα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε οικογενειακές καταστάσεις και θα είστε έτοιμοι να θέσετε νέους στόχους στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας που τον παραμελείτε τελευταία. Προσέξτε την σχέση σας με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος της εργασίας σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες απολαμβάνοντας ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε τώρα γιατί μέσα στο περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Δώστε αρκετή προσοχή στον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει. Η κούραση και το άγχος σας θα είναι εμφανείς καταστάσεις γι’ αυτό κάντε οτιδήποτε για να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Είναι καιρός να κοιτάξετε την επαγγελματική σας καταξίωση, αλλά και την οικογενειακή σας ευτυχία. Αποφύγετε κινήσεις που δεν οδηγούν πουθενά κυρίως όσον αφορά την διαχείριση των χρημάτων σας.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top