Πανελλαδικές 2012: Τα θέματα σε Χημεία, Βιολογία, Ιστορία, Αρχές Οργάνωσης

efrapedia
0

Πανελλαδικές 2012: Χημεία, Βιολογία, Ιστορία, Αρχές Οργάνωσης, Θέματα, λύσεις : Πέμπτη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα Τετάρτη 30 Μαϊου και οι μαθητές θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα:
Ιστορία (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Βιολογία (Θετικής Κατεύθυνσης),

Πέμπτη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα Τετάρτη 30 Μαϊου και οι μαθητές θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: ...


Ιστορία (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Βιολογία (Θετικής Κατεύθυνσης), Χημεία – Βιοχημεία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης – Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης – Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).
Η εξέταση ξεκινά στις 8:30 το πρωί και διαρκεί τρεις ώρες.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται την Παρασκευή με τα μαθήματα των Λατινικών κατεύθυνσης, της Ηλεκτρολογίας και της Χημείας κατεύθυνσης
Δείτε στο madata.gr τα θέματα και τις λύσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.
Διαβάστε  θέματα




Βιολογία Θετικής κατεύθυνσης: Θέματα, λύσεις, πανελλαδικές 2012
Πανελλαδικών συνέχεια σήμερα Τετάρτη 30 Μαϊου και οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάζονται σε Ιστορία Θεωρητικής κατεύθυνσης, Βιολογία Θετικής κατεύθυνσης, Χημεία-Βιοχημεία θεωρητικής κατεύθυνσης, (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Την Παρασκευή, οι μαθητές θα διαγωνιστούν στα Λατινικά θεωρητικής κατεύθυνσης, Χημεία θετικής κατεύθυνσης, Ηλεκτρολογία τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Συνθήκη Λοζάνης/ Ανταλλαγή πληθυσμών Ελλάδας-Τουρκίας
Συνθήκη Λοζάνης/ Ανταλλαγή πληθυσμών Ελλάδας-Τουρκίας
Το Υπουργείο Παιδείας εισάκουσε την «παράκληση» της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και τις αντιδράσεις κάποιων γονέων και τελικά έκανε στροφή 180 μοιρών μετά τον σάλο που προκάλεσε η ακύρωση του θέματος της Φυσικής. 
Αναλυτικά η οδηγία της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων προς τα βαθμολογικά κέντρα:

«Η ΚΕΕ, ως αρμόδια για την επιλογή των θεμάτων και τη διασφάλιση ενιαίων κριτηρίων αξιολόγησης, συνήλθε την 28-5-12 για να αποφασίσει οριστικά για τη βαθμολόγηση του μαθήματος Φυσική, Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ΄ Ημερησίων.

Αφού έλαβε υπόψη της:

1) τα στοιχεία που προέκυψαν από την προβλεπόμενη πειραματική βαθμολόγηση γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα, σύμφωνα με τα οποία οι υποψήφιοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στην κατανόηση του ερωτήματος Γ4, όπως ακριβώς διατυπώθηκε,

2) τις απόψεις των Βαθμολογικών Κέντρων,

3) το γεγονός ότι η δοθείσα διατύπωση του ερωτήματος Γ4 ήταν μεν ελλιπής μόνο ως προς τη λέξη «πρώτο» (μέγιστο), πλην, όμως, η έλλειψη αυτή δεν θεωρείται, κατά την κρίση της Επιτροπής, ουσιώδης, ούτε ήταν ικανή να επηρεάσει την απόδοση των υποψηφίων, όπως, άλλωστε, αποδείχτηκε από την πειραματική βαθμολόγηση,

4) το γεγονός ότι η δοθείσα διατύπωση ήταν, κατά την κρίση της Επιτροπής, σύμφωνη με το πνεύμα του σχολικού εγχειριδίου και της εξεταστέας ύλης

5) το γεγονός ότι οι τεκμηριωμένες απαντήσεις επί των ερωτημάτων γίνονται αποδεκτές κατά πάγια αρχή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Αποφασίζουμε

Να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 και η κατανομή των μονάδων στο θέμα αυτό να είναι εκείνη που δόθηκε αρχικά, όπως κατωτέρω:

Γ1: 6 Γ2: 6 Γ3: 6 Γ4: 7».
Η βαθμολόγηση των γραπτών στα βαθμολογικά κέντρα ξεκίνησε τη Δευτέρα, μετά την αποστολή της εν λόγω οδηγίας. Σημειώνεται ότι για όσους έχουν ήδη εξεταστεί προφορικά (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες), ισχύει η αρχική βαθμολόγηση.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 - 6 - 2012


-ΛΑΤΙΝΙΚΑ

-ΧΗΜΕΙΑ

-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


5 - 6 - 2012

-ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ


ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Πανελλαδικές 2012: Τα θέματα σε Χημεία, Βιολογία, Ιστορία, Αρχές Οργάνωσης http://24wro.blogspot.com/2012/05/2012_6751.html#ixzz1wLyPwjx2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top