ΖΩΔΙΑ 16 Μαΐου 2012

efrapedia
0



Προσέξτε σήμερα τυχόν λάθη και παραλείψεις και φροντίστε να προετοιμαστείτε καλά σε όποια δουλειά αναλάβετε. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά τα πρακτικά ζητήματα της ζωής σας και τις διάφορες υποχρεώσεις σας. Θα σας παρουσιαστούν κάποια προβλήματα και κάποιες εξωτερικές πιέσεις οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα βελτιώσετε τώρα την ποιότητα της εργασίας σας και των συνεργασιών σας.





Θα βελτιωθούν σημαντικά οι συνθήκες στη σχέση σας και η συναισθηματική επαφή με τον σύντροφο σας θα γίνει πιο αληθινή. Θα νοιώσετε απελευθερωμένοι, θα χαλαρώσετε και θα έχετε μία γενικότερη αισιοδοξία, παρ’ όλο που οι συνθήκες γύρω σας θα είναι λίγο δυσμενείς. Οι συνθήκες της ζωής σας βελτιώνονται θεαματικά και θα κάνετε σημαντικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στον χώρο της εργασίας σας. Ευνοείστε στα οικονομικά σας και αναγνωρίζετε η αξία σας.





Θα πρέπει να πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη και να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στον οικονομικό τομέα αλλά αποφύγετε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Αναμένεται τώρα να γίνεται πιο κοινωνικοί και θα έλξετε πολλούς φίλους και παρέες. Εάν είστε μόνοι σας, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση και θα βιώσετε έντονο πάθος και έντονες εμπειρίες.







Μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πράγματα αλλά και να πειραματιστείτε γιατί είστε απόλυτα βέβαιοι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Αν είστε μόνοι σας, έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε τον κατάλληλο άνθρωπο και να ξεκινήσετε μία μακροχρόνια σχέση μαζί του. Θα βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά συναισθήματα των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Κάποιες σχέσεις σας που δεν είναι αληθινές και ουσιαστικές θα μπουν τώρα σε φάση έντονης κρίσης.




Θα υπάρξουν εντυπωσιακά εξωτερικά γεγονότα και βαθιές αλλαγές στον ψυχισμό σας. Οι αλλαγές αυτές μπορεί αρχικά να σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν ευεργετικές για σας. Μεγάλη κινητικότητα θα έχετε με τις συνεργασίες σας και θα μπορέσετε να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας αν καταφέρετε να συνεργαστείτε με κάποιους ανθρώπους. Κάποια πρόσωπα θα είναι αντίθετα στα δικά σας συμφέροντα και μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σας.




Θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες και καταξίωση σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Στον οικονομικό τομέα θα δημιουργηθούν πιο γόνιμες συνθήκες και θα αυξηθούν τα έσοδα σας. Θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε καινούργιους τομείς και θα κάνετε σημαντικές συμφωνίες. Αρκετά ευνοϊκό διαγράφεται αυτό το διάστημα για σας, όπου μπορεί να ζήσετε μία έντονη ερωτική περιπέτεια. Προτιμήστε να μην πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και μην κάνετε τώρα νέα ανοίγματα.











Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και θα γίνετε τώρα πιο κοινωνικοί και δημοφιλείς. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες αλλά πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Μην κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις γιατί θα υπάρχει ένα αυστηρό κλίμα γύρω σας. Εάν είστε μόνοι σας, θα ζήσετε μία συναρπαστική ερωτική περιπέτεια και θα βιώσετε κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες. Κάποια άτομα θα σας κάνουν ξαφνικές αποκαλύψεις.




Δεν είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες ιδέες σας. Κινηθείτε συνετά στα οικονομικά σας και μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Θα αλλάξει το κλίμα γύρω σας και θα υιοθετήσετε περισσότερες καινοτομίες στη δουλειά σας οι οποίες θα σας αποδώσουν περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Το σκηνικό της ζωής σας αναμένεται να αλλάξει ριζικά και θα δημιουργηθούν πολύ πιο ευχάριστες συνθήκες.




Πολύ καλές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας στον επαγγελματικό τομέα. Κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να προβληθείτε κοινωνικά. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα είστε πιο κοντά στα δικά σας άτομα. Αν είστε σε σχέση θα την ανανεώσετε και θα αποκτήσετε πολλά καινούργια ενδιαφέροντα με τον σύντροφο σας. Χρειάζεται να δικτυωθείτε καλύτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.




Θα μπορέσετε να πετύχετε σημαντικά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα αρκεί να κάνετε σωστό σχεδιασμό και να αφοσιωθείτε απόλυτα στο σκοπό σας. Θα έχετε την διάθεση να δουλέψετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας και κάποια γεγονότα θα σας βοηθήσουν να την μεταμορφώσετε ριζικά. Τώρα θα βγουν στο φως καταστάσεις από το παρελθόν που αγνοούσαστε ή ακόμα και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες τις οποίες όμως θα μπορέσετε να αποφύγετε και να ξεπεράσετε.




Θα έχετε σημαντική βοήθεια στις επαγγελματικές σας προσπάθειες η οποία θα έρθει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Θα πρέπει να δείξετε τώρα ανάλογη υπευθυνότητα και συνέπεια για να πάτε μπροστά. Θα απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν φθαρεί και θα ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή σας. Θα πρέπει να κινηθείτε ώριμα, μεθοδικά και προγραμματισμένα για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.




Μην αφήσετε να σας καταβάλουν κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν ξαφνικά. Αν επιμείνετε στις προσπάθειες σας θα έχετε επιτυχίες και θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας. Θα πρέπει να δράσετε με αποφασιστικότητα και να βγάλετε από τη ζωή σας κάποια πρόσωπα και καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Στον οικονομικό τομέα θα σας έρθουν κάποια χρήματα μέσα από τρίτες πηγές. Θα σας ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες στη δουλειά σας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top