Ποιες φωτογραφίες θα διαγράφονται από το Facebook

efrapedia

Διέρρευσαν οι εσωτερικοί κανονισμοί του Facebook σχετικά με τις φωτογραφίες που επιτρέπεται να ανεβαίνουν στο site....


Οι κανόνες εσωτερικής λειτουργίας υποδεικνύουν στο προσωπικό του Facebook ποιες φωτογραφίες πρέπει να διαγράφονται και ποιες επιτρέπεται να παραμένουν online.

Μεταξύ των φωτογραφιών που διαγράφονται είναι εκείνες γυναικών που θηλάζουν και δεν φορούν ρούχα (από πάνω), αυτές που δείχνουν “τα γυναικεία εξογκώματα στις ρώγες” και τα “γυμνά οπίσθια όπου φαίνεται η σχισμή”.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που επιτρέπονται είναι “άνθρωποι ιδίου φύλλου που φιλιούνται”, “το χούφτωμα”, και “τα προκαταρκτικά”.

Οι εικόνες που δείχνουν γυναίκες να θηλάζουν είχαν πρόσφατα προκαλέσει το θυμό μαμάδων που είχαν αποφασίσει να λάβουν τα μέτρα τους και να διαδηλώσουν ενάντια στην συγκεκριμένη πολιτική του Facebook.

Το Facebook πρόσφατα κατηγορήθηκε για ομοφοβία όταν διέγραψε τη φωτογραφία 2 αντρών που φιλιούνται ωστόσο αυτό δεν προβλέπεται στον εσωτερικό κανονισμό για τον έλεγχο των φωτογραφιών.

Ο εσωτερικός κανονισμός διέρρευσε στο διαδίκτυο από υπάλληλο μιας εταιρείας που συνεργαζόταν με το Facebook για τον μετριασμό των φωτογραφιών.

Παρά το έγγραφο που διέρρευσε οι χρήστες ακόμα δεν έχουν σαφή εικόνα για τις φωτογραφίες που επιτρέπονται και αυτές που απαγορεύονται.

Οι υπάλληλοι του Facebook και οι συνεργάτες τους δεν ελέγχουν το σύνολο των φωτογραφιών καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Για να κάνουν έλεγχο οι υπάλληλοι του Facebook, πρέπει να γίνει αναφορά από τους ίδιους τους χρήστες του Facebook σε μια φωτογραφία.
Θηλάζεις; Είσαι ντροπή για το Facebook
διαβάστε επίσης:
Θηλάζεις; Είσαι ντροπή για το Facebook

Στο έγγραφο περιγράφονται δεκάδες περιπτώσεις με παραδείγματα στις οποίες ο διαχειριστής του Facebook θα πρέπει να σβήνει τη φωτογραφία.

Φωτογραφίες που απεικονίζουν ούρα, κόπρανα, σπέρμα, πύον και άλλα σιχαμερά πρέπει να διαγράφονται.
Φωτογραφίες μαθητριών από το Facebook σε site παιδικής πορνογραφίας
διαβάστε επίσης:
Φωτογραφίες μαθητριών από το Facebook σε site παιδικής πορνογραφίας

Βέβαια στην περίπτωση που απεικονίζονται καρτούν που ουρούν ή “ενεργούνται” δεν πρέπει να διαγράφονται οι φωτογραφίες.

Φωτογραφίες από κόκκαλα, μύες και τένοντες είναι καλό να διαγράφονται.
8 μήνες φυλακή για φοιτητή που χάκαρε το Facebook
διαβάστε επίσης:
8 μήνες φυλακή για φοιτητή που χάκαρε το Facebook

Το Facebook μετά την διαρροή του εγγράφου ανακοίνωσε: “σε μια προσπάθεια να επεξεργαζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά τα εκατομμύρια φωτογραφίες που γίνονται report κάθε μέρα, βρήκαμε ότι θα βοηθούσε να απευθυνθούμε σε τρίτες εταιρείες που θα μας παρέχουν τον απαραίτητο έλεγχο και είναι υπεύθυνες για ένα μικρό μόνο ποσοστό του ελέγχου που διενεργείται”.



http://topeiraxtiri.blogspot.com/2012/02/facebook_26.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FBoIcR+%28.%29&utm_content=FaceBook
Tags

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top