Το ανέκδοτο της ημέρας(17/2)

efrapedia
1
Ένας άντρας πεθαίνει και πάει στην κόλαση. Εκεί διαπιστώνει ότι υπάρχει μια διαφορετική κόλαση για κάθε χώρα. Πηγαίνει στη γερμανική κόλαση και ρωτά:
«Τι κάνουν εδώ; «Είναι είπε:« Πρώτα θα σας φέρει σε μια ηλεκτρική καρέκλα για μια ώρα. Στη συνέχεια σε βάζουν σε ένα κρεβάτι των καρφιών για άλλη μία ώρα. Στη συνέχεια, ο γερμανικός διάβολος έρχεται και σας μαστίγια για το υπόλοιπο της ημέρας. Με που το ακουοι αυτο λεει "Για να δουμε τι γινεται στην κολαση τον αλλον κρατον" Πηγενει και έλενχει την αμερικανική κόλαση, καθώς και η Ρωσική κόλαση και πολλά άλλα. Ανακαλύπτει ότι είναι όλοι λίγο πολύ το ίδιο με τη γερμανική κόλαση. 
Στη συνέχεια, έρχεται στην ελληνική κόλαση και διαπιστώνει ότι υπάρχει μια μεγάλη ουρά των ανθρώπων από όλες τις εθνικότητες που περιμένουν να μπουν μέσα. Με που το βελπει αυτο πιγενει και ρωταει 
«Τι κάνουν εδώ;" 
Και του απανταν «Πρώτα να σε βαζουν σε μια ηλεκτρική καρέκλα για μια ώρα. Στη συνέχεια βάζετε σε ένα κρεβάτι των καρφιών για άλλη μία ώρα. Στη συνέχεια, ο ελληνικος διάβολος έρχεται και μαστίγια σας για το υπόλοιπο της ημέρας. "«Αλλά αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με όλες τις άλλες κολάσεις. Γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που περιμένουν να μπούμε μέσα; " 
Είναι είπε, «Επειδή το συνεργείο συντήρησης είναι πάντα σε απεργία, δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, ώστε η ηλεκτρική καρέκλα δεν δουλεύει, οι Αλβανοί έχουν κλέψει όλα τα καρφιά από το κρεβάτι, Και ο ελληνικός διάβολος είναι ένας πρώην υπάλληλος της ελληνική κυβέρνησης, οποτε έρχεται, υπογράφει το μητρώο και, στη συνέχεια πηγαίνει για το καφεδακι του και να φάει μπακλαβά όλη την ημέρα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top