Fifa 12

efrapedia
0
Fifa 12 
Ακόμα περισσότερο κάψιμο…

Είδος: Sports
Format: PCPS3Xbox 360WiiPS2PSP3DS
Εκδότης: Electronic Arts
Ανάπτυξη: EA Canada
Διάθεση: EA Hellas (210-6850675)
Παίκτες: 1-4 (2-22 Online)
Απαιτήσεις: 2GB RAM για Windows 7 ή 1GB RAM για XP/Vista, Επεξεργαστής 2.4Ghz, Κάρτα γραφικών 256MB, Χώρος στο σκληρό δίσκο 12GB
Επίσημο Site: fifa.easports.com
Κυκλοφορία: 30/9/2011








Η σειρά Fifa διανύει κατακόρυφη ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Στο επίπεδο που έχει φτάσει το ποδοσφαιράκι της EA Sports, τα περιθώρια βελτίωσης είναι μικρά και οι developers φροντίζουν κάθε χρόνο να μας επιβεβαιώνουν ότι δεν επαναπαύονται με τίποτα.

Κάποιος που έχει «λιώσει» τα τελευταία Fifa και που έχει διαβάσει τα previews του GameWorld για το Fifa 12 μπορεί να σκέφτηκε ότι δεν θα έχουμε τις μεγάλες αλλαγές που είδαμε στα Fifa 10 και Fifa 11. Η αλήθεια όμως είναι ότι το gameplay του Fifa δεν χωράει πλέον αμφισβήτησης και οι όποιες μετατροπές πρέπει να γίνονται με προσοχή. Με την σιγουριά που εμπνέει, το Fifa αρχίζει να θυμίζει πλέον κάτι από Football Manager. Πρώτον γιατί έφτασε σε ένα επίπεδο που χωράνε λίγες αλλαγές και δεύτερον γιατί “μπορεί να μην έχουμε και τα καλύτερα γραφικά στο κόσμο ρε αδερφέ, αλλά who cares? Άστο για του χρόνου!”.



Περιβάλλον
Η πρώτη αλλαγή που θα δείτε με το που θα συνδεθείτε στο Fifa 12, έχει να κάνει με τα μενού. Πλέον, δεν υπάρχει το κάθετο browsing. Υπάρχουν μεγάλα οριζόντια buttons, τα οποία με ένα πάτημα ξεδιπλώνουν κάθετα υπομενού για να σας οδηγήσουν στην επιλογή σας. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά όσοι είχατε συνηθίσει το παλιό layout, θα δυσανασχετήσετε στην αρχή, αλλά μετά απ’ τις πρώτες ώρες θα έχετε μάθει πλέον που βρίσκονται οι νέες επιλογές.

Database
Σε σύγκριση με το Fifa 11, η σεζόν αυτή μας επιφυλάσσει μια ολίγον τι δυσάρεστη έκπληξη. Αντί να έχουμε αύξηση των πρωταθλημάτων έχουμε μείωση! Πιο συγκεκριμένα, η Τσεχία και η Τουρκία είναι τα δύο πρωταθλήματα τα οποία αφαιρέθηκαν από την database. Άρα από τις 24 χώρες, τώρα έχουμε 22. Από τις ελληνικές ομάδες παραμένουν οι τέσσερις εκπρόσωποί μας, δηλαδή ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Βέβαια, οι εκατομμύρια πωλήσεις του Fifa 11 ανά τον κόσμο, μας βάζουν σε σκέψεις για τον λόγο που δεν προστέθηκαν περισσότερα πρωταθλήματα. Άραγε η EA δεν ήθελε να επενδύσει χρήματα σε νέα δικαιώματα ή μήπως δεν ήταν ικανοποιημένη από τις πωλήσεις στις χώρες που δεν συμπεριέλαβε; Όπως και να ‘χει, όταν μαθαίνεις ότι ο αιώνιος ανταγωνιστής σου θα αρκεστεί στα λίγα, είναι λογικό να κάνεις κι εσύ πίσω. Πάντως, είναι απορίας άξιο πως το Fifa έχει μέχρι κι Ελβετικό, Μεξικάνικο, Πολωνικό και Αυστριακό πρωτάθλημα, αλλά όχι Ελληνικό.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι έχουν περαστεί όλες οι τελευταίες μεταγραφές κι εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο Internet θα γίνονται συχνά updates ώστε να ενημερώνεται η βάση σας.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top