ΖΩΔΙΑ, 30 Σεπτεμβρίου 2011

efrapedia
0

Απολαύστε την καλή σας διάθεση σήμερα καθώς και την εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας και θα έλξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην αφήσετε τώρα το παρασκήνιο και τις εχθρότητες που παρατηρούνται γύρω σας να βλάψουν την υπόληψη σας. Κάποια βοήθεια από συγγενικά σας πρόσωπα θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Φαίνεται πως δεν θέλετε να ακούσετε κανέναν τώρα, και βρίσκετε πάντα τον τρόπο να είστε ο εαυτός σας ακόμα και αν γίνεστε λίγο κουραστικοί για τους άλλους. Μην προσβάλλεστε και μην εκνευρίζεστε από κάποια άτομα. Τους στόχους που έχετε βάλει, θα τους πετύχετε και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τολμήστε μια αλλαγή στην ζωή σας για να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Εκφράστε ανοιχτά τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που αγαπάτε και θα νιώσετε περισσότερη ελευθερία.

Η ανία και η ρουτίνα σας έχει κουράσει και η συναισθηματική σας ζωή δεν σας αντιπροσωπεύει τώρα. Κάντε μερικές αλλαγές και πειραματιστείτε με καινούργια πράγματα ή βρείτε τον τρόπο να κάνετε οτιδήποτε που θα σας φέρει ικανοποίηση. Ουσιαστικά δεν μπορεί να σας βλάψει τίποτα. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεστε εσείς. Μην εκνευρίζεστε με τον σύντροφο σας και πείτε λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Θα ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο στην εργασία σας ή την προσωπική σας ζωή. Αν δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, η πιθανότητα να βρείτε κάποιο άτομο που σας γεμίζει είναι πολύ μεγάλη. Θα υπάρξει μεγάλη εύνοια σε αισθηματικά θέματα. Προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις που σας προβληματίζουν πιο αντικειμενικά αλλιώς, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις και όχι στους άλλους και μην φοβάστε τίποτα.

Ευχάριστες θα είναι οι εκπλήξεις στα αισθηματικά σας. Νέα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν και θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Θα έχετε τώρα μεγάλες αντοχές και θα είστε ικανοί να βάλετε μια τάξη στην ζωή σας καθώς, η επιθυμία σας να κάνετε καινούργια πράγματα θα συνοδεύεται από επιτυχία. Στην δουλειά σας, θα υπάρξουν κάποια θετικά αποτελέσματα τα οποία οφείλονται στις προσπάθειες που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό.

Εάν είστε σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, μία γνωριμία θα σας οδηγήσει στη δημιουργία κάποιου εφήμερου δεσμού. Κρατήστε μερικά χρήματα στην άκρη γιατί αργότερα θα σας χρειαστούν. Οι σκέψεις σας θα είναι ονειροπόλες και θα είστε λίγο απόμακροι τώρα. Η κρίση σας για κάποια πράγματα θα είναι τώρα σωστή και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στην λήψη σοβαρών αποφάσεων. Προσέξτε τις κινήσεις σας με τα άτομα του περιβάλλοντος σας.

Κάθε προσπάθεια στην εργασία σας θα έχει θετικά αποτελέσματα ιδιαίτερα εάν ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα. Πληροφορίες που θα πάρετε, θα αποδειχτούν πολύτιμες ενώ κάποια παλιά σας σχέδια θα τα δείτε να πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και εκφράστε αυτά που αισθάνεστε στον σύντροφο σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε και θα αποκαλυφθούν έντονα συναισθήματα.

Μην παρασυρθείτε και μιλήσετε για τα σχέδια σας σε άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν είναι φερέγγυα. Μην κάνετε πράγματα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες τώρα. Η ημέρα αυτή θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική αλλά θα έχετε και πολλές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Προσπαθήστε μόνο να μην γίνεστε βιαστικοί και κάνετε λάθη.

Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα πράγματα στην εργασία σας, τα οποία θα σας ευνοήσουν σημαντικά στα μελλοντικά σας βήματα. Μην κινηθείτε επιπόλαια και σκεφτείτε προτού κάνετε οτιδήποτε. Μην διστάσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις στην ζωή σας γιατί εδώ και καιρό θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα. Τακτοποιήστε ό, τι εκκρεμότητες έχετε στα οικονομικά σας και κάντε προγραμματισμό.

Κάντε λίγο ακόμα υπομονή στα αισθηματικά σας και όλα σύντομα θα φτιάξουν. Κάποιες εντάσεις που θα έχετε με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Είναι πολλά που σας απασχολούν στα αισθηματικά σας. Ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα μέσα σας, πριν πάρετε κάποια απόφαση για την σχέση σας. Μην πείτε λόγια που θα φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μην παρασυρθείτε και κάνετε υπερβολικά έξοδα.

Κάποια αλλαγή την οποία από καιρό σχεδιάζατε είναι πιθανό να γίνει πολύ σύντομα. Η ανάγκη σας και η επιθυμία σας να βρεθείτε με τα άτομα της οικογένειας σας θα είναι πολύ μεγάλη τώρα. Κινηθείτε με ωριμότητα και σύνεση στις αισθηματικές σας επιλογές. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν πολύ σύντομα. Θα δεχτείτε κάποιες προτάσεις στην δουλειά σας που θα είναι πολύ καλές για σας μακροπρόθεσμα. Βγείτε έξω να διασκεδάσετε παρέα με φίλους σας και σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Μην βιάζετε τις καταστάσεις επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσετε το άγχος σας να σας ρίξει ψυχολογικά. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, και θα δείτε στην πορεία ότι όλα θα είναι προς όφελος σας. Θα κάνετε πολύ καλές συνεργασίες που θα σας ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχετε θα είναι πάρα πολλές. Η καθημερινή σας ρουτίνα και οι συνήθειες, σας έχουν κουράσει.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top