ΖΩΔΙΑ, 29 Σεπτεμβρίου 2011

efrapedia
0

Θα γίνεστε σήμερα περισσότερο μελαγχολικοί, υπερευαίσθητοι και θα συγκινήστε τώρα περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Περάστε χαλαρά με τα πρόσωπα που σας αγαπούν, χωρίς να έχετε εγωισμούς, ώστε να πάρετε αυτά που θέλετε. Μην κάνετε καμιά αλλαγή στην δουλειά σας και προπάντων μην κλείσετε συμφωνίες αν δεν τις έχετε σκεφτεί καλά ότι είναι συμφέρουσες. Για άλλη μια φορά θα καταπλήξετε τον σύντροφο σας και θα περάσετε στιγμές πάθους.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα μπορέσετε να περάσετε τις ιδέες σας και τα σχέδια σας στην πράξη αλλά θα είστε πολύ απόλυτοι και δεν θα επιτρέπετε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ζωή σας ή να καθυστερεί τις αποφάσεις σας. Προσέξτε γιατί αργά η γρήγορα θα υπάρξει σύγκρουση με το περιβάλλον σας. Κινηθείτε άμεσα για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη και θα έχετε πολλή ενεργητικότητα για να φέρετε εις πέρας πολλά θέματα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν.

Όσοι είστε ακόμα μόνοι να ελπίζετε πως ο μεγάλος έρωτας θα χτυπήσει και την δική σας πόρτα. Προσέξτε μην παρασυρθείτε τώρα από τις επιθυμίες ή τις απόψεις των άλλων. Η εσωτερική ένταση που θα έχετε, ίσως προκαλέσει διαφωνίες και σύγχυση στο άμεσο περιβάλλον σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με τον σύντροφο σας ευχάριστες στιγμές. Οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις, και έτσι επιτέλους θα νιώσετε καλά.

Τα πάντα αυτή την εποχή θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να θέσετε τα συναισθήματα σας κάτω από τον έλεγχο της λογικής. Μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα, που δεν θα μπορείτε να τα ελέγξετε απόλυτα. Δείξτε τις θετικές διαθέσεις που έχετε για κάποια άτομα. Προπάντων κάντε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αποδείξτε στους άλλους ότι είναι σωστό. Μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί απαιτεί καινούργια αποθέματα υπομονής και προσπάθειας.

Ο ερωτισμός σας αλλά και η καλή σας διάθεση θα σας κάνουν να έρθετε περισσότερο κοντά με τον σύντροφο σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σας. Εσείς απλά φροντίστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρετε πώς θα βαδίσετε στο μέλλον. Θα υπάρχει πολλή ευτυχία και καλή διάθεση στις ερωτικές σας σχέσεις τώρα. Αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης εύκολα θα βρίσκουν ανταπόκριση από τον σύντροφο σας.

Ίσως αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα από τα πιστεύω σας. Προσέξτε να μην συμπεριφέρεστε με τρόπο ανάρμοστο προς τους άλλους γύρω σας. Η στάση σας αυτή μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα και θα σας πληγώσει. Οι κοινωνικές επαφές θα είναι έντονες τώρα και θα σας αποζημιώσουν θετικά. Είναι η κατάλληλη εποχή να δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και τους άλλους με την δική σας πρωτοβουλία.

Θα έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις, που κάποια στιγμή θα αγχωθείτε και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε. Φροντίστε να περιορίσετε τα έξοδα σας στο ελάχιστο, για να μην βγείτε έξω από το πρόγραμμα σας. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να κάνετε πιο εντατικές τις προσπάθειες σας στην εργασία σας. Μια απόδραση με τον σύντροφο σας θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τη σχέση σας σε νέες πιο γερές και δυνατές βάσεις.

Θα υπάρξει μια δύσκολη και τεταμένη ατμόσφαιρα στην οικογενειακή ή στην επαγγελματική ζωή σας τώρα. Ίσως να μην είναι τόσο κακό το να θέλετε να υπαγορεύσετε στους άλλους να σας ακολουθήσουν. Θα μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο και θα έχετε εμπειρίες από άτομα τελείως διαφορετικά από αυτά που έχετε συναντήσει κατά το παρελθόν. Διάφορα θέματα της καθημερινότητας σας, θα σας απασχολήσουν τώρα αυξάνοντας το άγχος σας.

Η θέληση σας θα είναι πολύ ισχυρή και σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα μπορέσετε να αναγνωριστείτε και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν κάποια απρόσμενη βελτίωση πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να αλλάξετε πολλά πράγματα στον τρόπο ζωής σας. Φροντίστε λίγο καλύτερα την εμφάνιση σας αποφεύγοντας να κάνετε υπερβολές. Σήμερα θα είστε δημιουργικοί και η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ κορυφώνεται.

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να έχετε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Δεν πρέπει να σας τρομάζουν κάποιες αλλαγές που αρχίζουν να γίνονται, γιατί να ξέρετε πως ό, τι γίνεται αυτή την περίοδο θα είναι για το καλό σας και θα σας προσφέρει μόνο ικανοποίηση. Οτιδήποτε περίεργο, έχει τώρα μεγαλύτερη επίδραση επάνω σας. Αλλάξτε το σκεπτικό σας και δείτε πιο ανοιχτά μερικές καταστάσεις

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και προχωρήστε ακάθεκτοι αφού κανείς δεν μπορεί να σας βλάψει. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόβλεπτη αναστάτωση σε θέματα αισθηματικά. Θα αρχίσετε να κρίνετε την ποιότητα των σχέσεων σας, οι οποίες αμφιταλαντεύονται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, καλύτερα θα είναι να αποφύγετε τα δάνεια, γιατί δεν θα μπορέσετε αργότερα να ανταπεξέλθετε στα χρέη σας.
Σταματήστε να νευριάζετε και απολαύστε ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Το να αφοσιώνεστε στα ενδιαφέροντα σας και τις φιλοδοξίες σας, θα σας βοηθήσει να έχετε επιτυχία. Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις που θα έχετε αλλά δεν θα πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Έχετε τις ικανότητες και μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα. Φροντίστε σχέδια που είχατε στο μυαλό σας να τα υλοποιήσετε καθώς η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή ώστε να μπορέσετε να τα καταφέρετε.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top