ΖΩΔΙΑ, 29 Αυγούστου 2011

efrapedia
0

Μην κάνετε σήμερα βιαστικές κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει για να δείτε αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα δοθεί λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σας κρατούσαν σε στασιμότητα και οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Θα βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και θα δικαιωθείτε για την σκληρή δουλειά σας. Θα έχετε την δύναμη να τα καταφέρετε, αρκεί να τα οργανώσετε όλα σωστά.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα έχετε την ευκαιρία να ξεμπλοκάρετε καταστάσεις που σας άγχωναν στο παρελθόν. Με την αισιοδοξία που θα έχετε, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που θα τις προκαλέσετε εσείς επηρεαζόμενοι από λόγια ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν την ζωή σας. Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να είστε πιο σταθερά δημιουργικοί.

Η εργασία σας θα σας απασχολήσει άμεσα και οι εξωτερικές συγκυρίες αποδυναμώνουν την ψυχολογική σας κατάσταση. Βρίσκεστε στην κατάλληλη εποχή για να αλλάξετε κάποια πράγματα στην δουλειά σας, με εξαιρετικές πιθανότητες για πολύ καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει να οργανώσετε τον χρόνο σας με ένα αποδοτικότερο τρόπο και να μην είστε εγωκεντρικοί. Προσέξτε τα χρήματα σας γιατί θα σας ξεφύγει δυστυχώς ο έλεγχος.

Αποφύγετε την επίδειξη δύναμης και ελιχθείτε διπλωματικά αποφεύγοντας σχόλια και κριτική, τα οποία μπορεί να στραφούν εις βάρος σας. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε να φέρετε στα νερά σας αυτούς που αγαπάτε. Θα μπορέσετε να σκεφθείτε νέες πηγές εσόδων και θα βοηθηθείτε οικονομικά από τα δικά σας άτομα. Η έλλειψη αυτοσυγκράτησης θα χρωματίσει την ζωή σας. Θα νιώθετε ότι ο σύντροφος σας είναι πολύ πιεστικός.

Δείξτε κατανόηση και δεκτικότητα στη δουλειά σας γιατί μπορεί να ενταθεί το κλίμα του ανταγωνισμού. Αποφύγετε κάποιες εργασίες που δεν είναι και τόσο επείγουσες και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες. Η διάθεση σας θα φτιάξει και θα κάνετε αρκετά σχέδια για το άμεσο μέλλον σας. Νέες επαφές και συνεργασίες που θα κάνετε, θα οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα. Αν καταφέρετε να βάλετε τον εγωισμό σας στην άκρη, θα ζήσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Κορυφώνετε ο ερωτισμός σας γι’ αυτό προσέξτε τις ερωτικές απερισκεψίες που σύντομα θα τις πληρώσετε ακριβά. Θα έχετε αρκετά προβλήματα, με αποτέλεσμα να νιώθετε εκνευρισμό, αφού θα θέλετε να τα λύσετε όλα μαζί. Αν και τα έξοδα σας εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, η κατάσταση θα ισορροπήσει σύντομα και οι προσπάθειες σας θα αρχίζουν να φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Με την αισιοδοξία σας και τις ιδέες σας θα εντυπωσιάσετε τα άτομα του περιβάλλοντος σας.

Μην γίνεστε κουραστικοί στο περιβάλλον σας με άσκοπες συζητήσεις. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε πολλά πράγματα που σας εγγυώνται μακρόχρονη θετική πορεία. Στα επαγγελματικά σας, θα είστε σε θέση να πετύχετε τους στόχους σας με μεγάλη επιτυχία. Ευνοούνται οι συναλλαγές που έχουν σχέση με ακίνητα. Ελέγξτε το άγχος και τα νεύρα σας και δείξτε υπευθυνότητα αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.

Μπορείτε να τακτοποιήσετε τώρα τις οικονομικές σας εκκρεμότητες ή να ζητήσετε ένα δάνειο. Μετριάστε το άγχος σας και προσπαθήστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ώστε να κάνετε όσα επιθυμείτε χωρίς να πιεστείτε. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν στα σχέδια σας τρίτα πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και γενικά στις συναλλαγές σας, ελέγχοντας κάθε λογαριασμό που πληρώνετε.

Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας ενθουσιάσουν και οι υπάρχουσες σχέσεις σας γίνονται καλύτερες. Θα έχετε την ενεργητικότητα και την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσετε τα εργασιακά σας προβλήματα με ευελιξία και έξυπνες ιδέες. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε αρκετά από τα ζητήματα που σας απασχολούσαν. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην κάνετε πράγματα που θα εξαντλήσουν τον οργανισμό σας

Θα ρισκάρετε ενώ θα είστε και επιθετικοί για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Θα έχετε κάποια έκτακτη οικονομική παροχή. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα δοκιμαστούν στο κατά πόσο αξίζουν να συνεχιστούν. Με τον ερωτισμό σας και την καλή σας διάθεση θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα ικανοποιήσουν εσάς και τον σύντροφο σας. Περάστε όσο πιο καλά μπορείτε και μοιραστείτε κάποια πράγματα μαζί του.

Θα ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής και θα νιώθετε αρκετά δυνατοί και σίγουροι με τον εαυτό σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας στα προβλήματα και τις απογοητεύσεις που θα κυριαρχήσουν τώρα. Θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες σας για να επαναφέρετε το ήρεμο κλίμα κάνοντας υπομονή και έχοντας επιμονή. Ήρθε η ώρα να κάνετε το βήμα για κάτι νέο στη ζωή σας που θα την βελτιώσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Μην προσπαθήσετε να πείσετε το περιβάλλον σας ότι έχετε δίκιο. Η αντιπαράθεση που θα δημιουργηθεί θα σας στενοχωρήσει γι’ αυτό προσπαθήστε να είσαστε συγκαταβατικοί και ήρεμοι. Στον επαγγελματικό τομέα μην δώσετε αφορμή για σχόλια. Θα δυσκολευτεί η επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας, με αποτέλεσμα να υπάρξει ρήξη. Μην επιμένετε στις απόψεις σας και προσπαθήστε να φανείτε περισσότερο διαλλακτικοί.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top