ΖΩΔΙΑ, 27 Αυγούστου 2011

efrapedia
0

Μην αφήσετε σήμερα τον εαυτό σας να επηρεαστεί από κάποια άτομα που πιθανό να μην έχουν θετική πληροφόρηση. Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που δεν πρόκειται να σας φέρουν τα κέρδη που θέλετε. Θα υπάρξουν αρκετές προστριβές με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον καθώς θα βρίσκεστε σε υπερδιέγερση. Θα θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, και για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να επαναστατήσετε.

TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Οι συνθήκες θα είναι δύσκολες και δεν θα σας είναι εύκολο να κερδίσετε την στήριξη των συνεργατών σας. Ζυγίστε όλα τα υπέρ και τα κατά και προσπαθήστε να απαγκιστρωθείτε από άτομα που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Θα σας τύχουν σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε να συμφωνήσετε δίχως να εξετάσετε ποια είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά. Θα έχετε την τύχη που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Μη διστάσετε να τολμήσετε να κάνετε και τα πιο τρελά σας όνειρα πραγματικότητα. Θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι απ’ αυτά που έχετε πετύχει μέχρι τώρα, και θα ανοιχτείτε προς τα έξω γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Θα παρακάμψετε κάποια άτομα για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά στην δουλειά σας. Θα έχετε πολλές προτάσεις για να βελτιώσετε την θέση σας και να συνεργαστείτε με άτομα που μπορούν να σας ευεργετήσουν.

Δεν θα νιώθετε και τόσο καλά και θα θέλετε να αλλάξετε πολλά γιατί δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Προσέξτε να μην το παρακάνετε με τις συνεχείς εξόδους σας, γιατί θα εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Ένα νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σας και θα την αναστατώσει, αν είστε μόνοι. Προσέξτε κάποια πράγματα που αφορούν την σχέση σας με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν.

Αλλάξτε εγκαίρως συνήθειες. Η καριέρα σας θα ευνοηθεί, εφόσον οι προσπάθειες που κάνατε είχαν σαν στόχο την απόκτηση κατάλληλων συνεργατών. Προσπαθήστε να κρατήσετε σε μια ισορροπία τα οικονομικά σας. Μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Η καλή σας διάθεση θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Θα ανταμειφθείτε καθώς η καλή συνεργασία, θα σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας σκοπών.

Σκεφτείτε περισσότερο ζητήματα που αφορούν τον εαυτό σας και όχι μόνο τους άλλους. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Οργανώστε όσο καλύτερα μπορείτε τον χρόνο σας ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί προσοχή. Μην παρασυρθείτε και κάνετε πράγματα που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Θα ξοδέψετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας και θα ασχολείστε με τα προβλήματα τους.

Κάποια εμπόδια θα σας οδηγήσουν σε επανεξέταση κάποιων θεμάτων και διόρθωση τυχόν λαθών σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Θα έχετε καλή διάθεση και θα κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Θα κάνετε σωστές επιλογές στα εργασιακά σας. Θα υπάρξει ευχάριστη ατμόσφαιρα στην εργασία και στις σχέσεις σας. Αν δεν έχετε σχέση, κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας γοητεύσει.

Φροντίστε να μην επενδύσετε χωρίς να συζητήσετε κάποια θέματα με τους συνεργάτες σας. Κάντε μια προσπάθεια να μειώσετε το άγχος από την ζωή σας και βάλτε ένα πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Αξιοποιήστε τις ιδέες και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και αναλάβετε πρωτοβουλίες χρησιμοποιώντας την διαίσθηση σας. Αποφύγετε τις διαφωνίες στην δουλειά σας και μην έχετε πολλές απαιτήσεις.

Κρατήστε τις ισορροπίες στην σχέση σας και αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από την αισθηματική σας ζωή. Η κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη και θα είστε αρκετά δημοφιλείς διασκεδάζοντας και ασκώντας έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο. Προσέξτε γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς.


Οι αυξημένες σας υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν αρκετό άγχος. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα και αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάσουν αρνητικά. Διατηρείστε μυστικότητα στις προθέσεις σας και μην έρχεστε σε αντιπαραθέσεις. Να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και σε κάθε σας επαγγελματικό βήμα. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας σας στον σύντροφο σας.

Θα χρειαστεί να κινηθείτε δυναμικά για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ορισμένες αρνητικές καταστάσεις. Διώξετε κάποιες αρρωστημένες καταστάσεις από την ζωή σας και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι. Θα κάνετε πολλές προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που σας απομακρύνουν από κάποια άτομα. Θα θέσετε σε εφαρμογή κάποιο πρόγραμμα στην εργασία σας. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τον προγραμματισμό σας.

Ευχάριστες συζητήσεις θα βελτιώσουν σημαντικά πολλά πράγματα. Αδειάστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας βασανίζουν και κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Αντιμετωπίστε με μεγαλύτερη σοβαρότητα κάποια ζητήματα αλλά φροντίστε να μην κουράσετε τον εαυτό σας για υποθέσεις τρίτων. Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και να συζητήσετε μαζί του όλες σας τις ανησυχίες.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top