ΖΩΔΙΑ, 30 Ιουλίου 2011

efrapedia
0

Θα είστε πολύ ενεργητικοί σήμερα και θα πλησιάσετε τον σύντροφο σας με ρομαντικό τρόπο. Θα νιώθετε πολύ οικειότητα μαζί με τα δικά σας άτομα αυτόν τον καιρό. Θα βγάλετε ανταγωνιστικότητα στην δουλειά σας και με την ισχυρή προσωπικότητα που θα προβάλετε είναι πιθανό να δημιουργήσετε εντάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρξουν αντιθέσεις αλλά μιλήστε σε πιο ήπιους τόνους και ρίξτε νερό στο κρασί σας.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Κάποια άτομα θα σας ξαφνιάσουν με τον τρόπο τους ευχάριστα. Θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και εσείς τους το ανταποδίδετε αφού αισθάνεστε ασφάλεια. Από αισθηματικής πλευράς, η ανυπομονησία σας ενδέχεται να προκαλέσει διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξεις. Φροντίστε να κάνετε καλά τη δουλειά σας και θα έχετε ανταπόδοση. Θα βγάλετε μια πιο επιβλητική προσωπικότητα στους άλλους γύρω σας και με αυτόν τον τρόπο θα σας σέβονται.


Σας ανοίγονται νέοι δρόμοι για συζητήσεις που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα φτιάξουν την διάθεση σας. Θα κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Ανταποκριθείτε σε κάποιες προτάσεις που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες για να κάνετε κάτι σημαντικό. Μην παραμελείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι στη συμπεριφορά σας.

Θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε κάποια πρόσωπα από τα παλιά. Οφείλετε να σεβαστείτε τις απόψεις των άλλων και να προσπαθήσετε να αποβάλλετε το πείσμα σας. Νιώθετε απογοητευμένοι σε κάποια θέματα και η γκρίνια σας μπορεί να φτάσει σε αρκετά ενοχλητικό επίπεδο. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη αποκλειστικά στα επαγγελματικά σας ζητήματα καθώς θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στην προώθηση των σχεδίων και των στόχων σας.

Μην πάρετε αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και αφήστε τον χρόνο να περάσει κινούμενοι με προσοχή. Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε με προσοχή κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να διαφοροποιήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περιμένατε και σας έχουν δημιουργήσει άγχος.

Η διάθεση σας θα είναι αρκετά καλή και θα κάνετε νέες κοινωνικές επαφές που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε για τις ιδέες σας. Θα κάνετε νέες εκκινήσεις με ευνοϊκές συνθήκες μόνο αν αυξήσετε την προσοχή σας και χειριστείτε τις καταστάσεις διπλωματικά, γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών εντάσεων. Τα άτομα που είναι δίπλα σας θα είναι πιο ζεστά και πιο τρυφερά μαζί σας.

Θα ορίσετε νέους επαγγελματικούς στόχους, πιο ανεξάρτητους και δημιουργικούς για την πορεία σας. Θα είστε πολύ πιο παρατηρητικοί και ενθουσιώδεις. Κάποιες παλιές σας οικονομικές οφειλές θα σας απασχολήσουν έντονα μέχρι να λυθούν. Προσέξτε τις εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο καθώς και τα επικοινωνιακά λάθη και την ασυνεννοησία. Θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε σοβαρές και σταθερές σχέσεις.

Μην είστε τόσο απαιτητικοί με τους άλλους τώρα γιατί δεν θα έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν. Προσπαθήστε να είστε προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και μην επιχειρείτε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή σε καθυστερήσεις και αναβολές που θα υποστούν οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας χρησιμοποιώντας την διαίσθηση σας και μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

Θα αγωνιστείτε για μεγαλύτερες φιλοδοξίες και θα έχετε ισχυρές απαιτήσεις. Επωφεληθείτε από τις νέες κοινωνικές γνωριμίες που θα κάνετε και προχωρήστε σε συμφωνίες, σκεφτόμενοι πολύ καλά πριν μιλήσετε. Τώρα θα σκεφτείτε με λεπτομέρεια ποιες συνεργασίες θα πρέπει να κρατήσετε και ποιες θα πρέπει να τελειώσετε. Εάν έχετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν θα τις τακτοποιήσετε ζητώντας την βοήθεια κάποιων ατόμων.


Αυτό το χρονικό διάστημα κάποια άτομα θα σας προκαλούν συνεχώς εντάσεις και τσακωμούς, καθώς και πολλά προβλήματα και θα πρέπει να προσέξετε για να μην έχετε αργότερα προβλήματα. Θα αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν. Κάποια ζητήματα που εκκρεμούσαν τραβούν τώρα την προσοχή σας με σκοπό να καθοριστούν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και θα επανεξετάσετε τις απόψεις σας σε σχέση με την καριέρα σας.

Οι αντιθέσεις που θα δημιουργηθούν με κάποια άτομα μπορεί να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα γι’ αυτό προσέξτε. Θα είστε αρκετά πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες, στην προσπάθεια σας να βρείτε το δίκιο σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας είναι να μην εκμυστηρευτείτε τις ιδέες και τους σκοπούς σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά γιατί θα σας εξαπατήσουν.


Το πιο καλό θα είναι για σας να διατηρήσετε την σχέση σας και να κάνετε μαζί με τον σύντροφο σας νέα πράγματα. Θα θελήσετε να ξεκινήσετε καινούργιους στόχους και θα αισθανθείτε πως έχετε την δύναμη να δουλεύετε ακούραστα. Θα συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Τώρα θα ισορροπήσετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας αποφεύγοντας τις υπερβολές.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top