ΖΩΔΙΑ, 27 Ιουλίου 2011

efrapedia
0

Θα μπορέσει από σήμερα να βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση σας. Θα αυξηθεί η δημοτικότητα σας, αλλά και ταυτόχρονα θα βελτιωθεί η εικόνα σας προς τα έξω. Θα έχετε ευχάριστη εξέλιξη στη σχέση σας. Δώστε την απαραίτητη προσοχή σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ερωτική σας ζωή θα σας φέρει κάποια ελπιδοφόρα μηνύματα, καθώς οι σχέσεις σας ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα.

TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε στη σχέση σας και σε όλες σας τις ενέργειες. Μην βιάζεστε στις κινήσεις σας και στις προσπάθειες σας για να μπορέσετε να φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο επιτυχίας. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας γυρίζει πίσω γιατί δεν έχει να σας δώσει πολλά. Θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις για πρόσωπα και πράγματα, και να ξανασκεφτείτε καλύτερα κάποιες αποφάσεις σας.


Θα υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμοί και μπορεί να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα από εσάς τους ίδιους εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σας. Θα αναζητάτε περισσότερο την απομόνωση και θα ανακαλύψετε τώρα ένα κρυφό κομμάτι του εαυτού σας. Θα είστε λίγο απόμακροι στην ερωτική σας ζωή, και καλό θα ήταν να μην εμπιστευτείτε τώρα κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν στην ζωή σας. Το στοιχείο της υπερβολής μπορεί να είναι κάπως έντονο γι’ αυτό προσέξτε.


Θα πρέπει να ξεφύγετε από τις σκέψεις του παρελθόντος που σας κάνουν πιο πολύ δυστυχισμένους. Θα μπορέσετε τώρα να δείτε κάποιες δικές σας ψευδαισθήσεις και λάθη που είχατε κάνει. Με σύνεση και υπευθυνότητα θα μπορέσετε να χειριστείτε καλύτερα τα πράγματα. Η λίμπιντο σας θα είναι έντονα ανεβασμένη, αλλά οι σχέσεις σας θα παρουσιάζουν κάποια προβλήματα. Θα υπάρξουν κάποιες παγίδες στον δρόμο σας και μπορεί να βρεθείτε ενώπιον κάποιων διλημμάτων επιλογής.


Δώστε προσοχή αν κάνετε μία σχέση, γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε, ιδιαίτερα αν αυτή η σχέση έρχεται από το παρελθόν σας. Μην περιορίζεστε στο παρελθόν, που δεν σας έκανε και πολύ ευτυχισμένους. Είναι πιθανόν να προβληματιστείτε με κάποιο άτομο, και τελικά να οδηγηθείτε σε κάποια ρήξη. Μία καινούργια τροπή προοιωνίζεται στην ζωή σας και δεν θα είστε πια το θύμα. Προσέξτε από εξαπατήσεις, που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.


Θα φαίνεστε κάπως διστακτικοί να βγάλετε συμπεράσματα και να οριστικοποιήσετε τις επιλογές σας. Φροντίστε να δώσετε κάποια πίστωση χρόνου στον εαυτό σας προκειμένου να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Δημιουργείται ένα καινούργιο πεδίο δράσης μπροστά σας, όπου θα αισθανθείτε καλύτερα και πιο ασφαλείς, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια λεπτά σημεία που μπορεί να σας απασχολήσουν αργότερα.

Κάποια προβλήματα σας δεν θα είναι εύκολα στην διαχείριση τους, ούτε πρόκειται να σας δώσουν κάποιες λύσεις. Θα δεχτείτε ένα αυξημένο ενδιαφέρον που θα δημιουργήσει θαυμάσιες προϋποθέσεις για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Μην βιαστείτε να κάνετε επιλογές τώρα για κάποια πρόσωπα και αφήστε τον χρόνο να σας αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις των άλλων απέναντι σας. Θα αφεθείτε και θα ζήσετε την μαγεία του έρωτα αυτήν την εποχή.


Κάποιες σχέσεις σας θα πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα, ιδίως αν τις δημιουργήσατε πρόσφατα. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή στις δραστηριότητες σας, καθώς θα υπάρχει μια τάση για λάθη και παραλείψεις. Δώστε προσοχή στο φιλικό σας περιβάλλον, που δείχνει αρνητικότητα απέναντι σας. Η συμπεριφορά σας δεν φαίνεται να βοηθάει τις σχέσεις σας και μπορεί να σας οδηγήσει σε προβληματισμούς και σκέψεις.


Θα έχετε τώρα τις κατάλληλες ευκαιρίες και θα μπορέσετε να περάσετε καλά και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε ενέργεια. Αν έχετε μία σχέση, μην περιμένετε να αλλάξουν τα δεδομένα. Θα έχετε απεριόριστες δυνατότητες για να περάσετε καλά και να τονώσετε τον εαυτό σας. Θα έχετε πολύ καλές εμπειρίες μέσα από ταξίδια και κυρίως από ταξίδια που έχουν σχέση με το εξωτερικό.

Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μία σχέση χωρίς πολλά προβλήματα και δυσκολίες. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Θα περάσετε πολύ ρομαντικές και γοητευτικές στιγμές. Θα συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να διαπραγματευτείτε κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε κάποιες βαθύτερες ανάγκες σας.


Κάποιο άτομο θα σας φορτίσει με αποτέλεσμα να έχετε αρκετό εκνευρισμό, καθώς οι συζητήσεις σας θα γίνουν πιο απαιτητικές. Τώρα θα συναντήσετε την αναποφασιστικότητα κάποιων ατόμων. Όσοι είστε μόνοι, θα συναντήσετε έναν ξαφνικό και μεγάλο έρωτα που θα σας απογειώσει. Η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη και είναι μια πολύ καλή εποχή για έρωτες και πάθη. Θα έχετε αυξημένη διάθεση να πετύχετε πράγματα και μεγάλη αυτοπεποίθηση.


Από εσάς και μόνο θα εξαρτηθεί η πορεία κάποιων σοβαρών σας υποθέσεων μέσα στη σχέση σας. Θα δεχτείτε χτυπήματα από κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες αλλά θα τις νικήσετε. Οι σχέσεις σας αρχίζουν να βελτιώνονται και σας δίνουν την ευκαιρία να αναζητήσετε με περισσότερες αξιώσεις αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Τώρα θα μπορέσετε να αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί, και γενικά να ζήσετε την κάθε σας στιγμή με ένταση και πάθος.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top