ΖΩΔΙΑ, 1 Αυγούστου 2011

efrapedia
0

Θα αντιλαμβάνεστε σήμερα ότι έχει μεγάλη σημασία για σας να ανανεωθείτε ψυχικά, να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και να κατακτήσετε το κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα οργανώσετε σημαντικά σχέδια και θα βάλετε στόχους διαφορετικούς από αυτούς που συνηθίζατε μέχρι σήμερα. Θα είστε σε μία συναισθηματική αναστάτωση η οποία πρόκειται να σας διδάξει το προνόμιο της υπομονής, κάτι που σας λείπει αυτή την εποχή.

TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Κάποια άτομα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις απόψεις και στις αποφάσεις που θα πάρετε. Εγκαινιάζετε μία νέα εποχή στην αισθηματική σας ζωή, που σας εγγυάται επιτυχία Δεν θα πτοείστε από τις αποτυχίες ή τις αδυναμίες σας και θα μπορέσετε να αποτρέψετε κάτι δυσάρεστο. Τώρα όλα μπορούν να διορθωθούν και θα νοιώσετε γεμάτοι συναισθηματικά. Μην αφήσετε κάποιες ευκαιρίες να σας ξεφύγουν. Μην κάνετε κάποια πράγματα μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους δικούς σας.


Θα έχετε περισσότερη προθυμία για κατανόηση και συνεργασία. Θα είστε καλόκαρδοι και θα έχετε την υπομονή να εξηγήσετε κάποια πράγματα και να προχωρήσετε μπροστά. Αρχίζει μία καινούργια χρονική περίοδος εμπειριών και αποφάσεων που θα σας καθορίσει την ζωή σας. Φροντίστε να βρεθείτε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και μην παίρνετε τώρα καθοριστικές αποφάσεις.
Θα έχετε αισθηματική ανανέωση και συμφιλίωση με κάποιο άτομο.

Τα πράγματα θα προχωρήσουν πιο αισιόδοξα για σας, αρκεί να είστε συγκρατημένοι. Δεν θα έχετε έντονα παράπονα και θα νοιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς. Στον επαγγελματικό σας τομέα η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη παρόλο που θα υπάρξει μια μεταβατική εποχή. Τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα των κόπων σας και θα κριθεί η προνοητικότητα που είχατε υιοθετήσει για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Θα είστε αποδοτικότεροι αλλά και θα προσφέρετε στους άλλους τώρα.

Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα θα προωθούνται πιο εύκολα και θα υπάρξει βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας και αναγνώριση των ικανοτήτων σας. Θα έχετε την υποστήριξη των ανθρώπων που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας στην δουλειά σας. Προσοχή να μην γίνετε καταπιεστικοί με την δυναμικότητα σας. Κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι σας και θα θέσετε ένα πρόγραμμα. Προσέξτε μην κάνετε λάθη και απερισκεψίες. Μην είστε απότομοι και μην αφήνετε κάποιες εκκρεμότητες να σας ταλαιπωρούν. Θα σας γίνει κάποια πρόταση για συνεργασία αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τους όρους. Θα υιοθετήσετε μία αποφασιστική στάση στη συμπεριφορά σας με τους ανθρώπους που σας ενοχλούσαν και δεν θα εξαρτάστε πλέον από αυτούς.

Η οικογένεια σας θα σας απασχολήσει πολύ και ίσως θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τις αλήθειες θαρραλέα και να ανεχτείτε την καταπίεση που θα συνεπάγονται κάποιες εξελίξεις. Θα είστε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και να προωθήσετε τις ιδέες που υποστηρίζετε. Θα είστε τώρα συντηρητικοί και υπεύθυνοι και θα αλλάξετε στάση στη ζωή σας προβάλλοντας τον εαυτό σας.

Θα έχετε αντικειμενικότητα και θάρρος σε ό, τι αφορά την ανάληψη ευθυνών και την αντιμετώπιση της αλήθειας. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρξει εξομάλυνση των εντάσεων και η υπομονή θα κατέχει πρωταρχική θέση στην ζωή σας. Θα αλλάξει το κλίμα της καθημερινότητας σας και θα είστε περισσότερο πρόθυμοι να ανταποκριθείτε σε νέα δεδομένα. Θα τολμήσετε τις αλλαγές που φοβηθήκατε να κάνετε στο παρελθόν και θα διαπιστώσετε ότι οι φόβοι σας ήταν αβάσιμοι.

Θα έχετε έντονη ερωτική ζωή αλλά θα έρθετε και σε κάποια διλήμματα. Ο σύντροφος σας θα σας απασχολήσει περισσότερο από όσο πρέπει και θα σας αγχώσει. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σας κάνουν να λειτουργήσετε τελείως διαφορετικά από τις προσδοκίες του περιβάλλοντος σας. Αποφύγετε τις κακές συναναστροφές που δεν εγκρίνετε την στάση τους στη ζωή. Θα αξιοποιήσετε τις θετικές προσφορές που θα έχετε και θα είστε χαρούμενοι.


Θα πρέπει να μάθετε να χαίρεστε ό, τι έχετε και να μην καταπιέζετε τον σύντροφο σας με το άγχος σας. Θα υποδείξετε σε κάποιο άτομο να αναλάβει τις ευθύνες του. Μην εκβιάζετε τον χρόνο και τις καταστάσεις για να δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Θα αναλάβετε ακόμη μία φορά τις ευθύνες των δικών σας ανθρώπων και θα τους βοηθήσετε να φέρουν εις πέρας το δικό τους έργο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βελτιωθούν και θα έχετε συναισθηματική ανανέωση.


Κάποιο άτομο δεν θα συμφωνήσει με τις απόψεις σας και αυτό θα απαιτήσει από εσάς την κατάλληλη συμπεριφορά. Θα μπορέσετε να ελιχτείτε στα προβλήματα σας, αν υιοθετήσετε διπλωματική τακτική και θα περάσετε καλύτερα. Μην επιμένετε σε κάποιες σχέσεις που έχουν φθαρεί οριστικά. Τα πράγματα θα είναι αισιόδοξα στην εργασία σας για όσους προσέχετε τις συνεργασίες σας και οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας. Ένας ξαφνικός έρωτας θα ταράξει την καθημερινότητα σας.

Η εργασία σας θα μπει σε μία καλύτερη βάση και αρχίζετε μία καινούργια ζωή. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα χάσετε την ελευθερία σας. Να περιμένετε βελτίωση σε όλα τα οικογενειακά προβλήματα που σας απασχόλησαν. Θα ανακουφιστείτε και θα ξεκινήσετε μία καινούργια φάση στην ζωή σας προσπαθώντας να αξιοποιήσετε τα καλά που θα έρθουν. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας αλλά και τον τρόπο ζωής σας.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top