ZΩΔΙΑ και ΕPΩΤΑΣ | Τα σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σας θα κρατήσει για πάντα !!

efrapedia
0




Γιατί υπάρχουν οι σχέσεις που απλά περνάς καλά με τον άλλον, αλλά υπάρχουν και αυτές που βρίσκεις κάποιον και απλά «κουμπώνεις» μοναδικά.





1.Έχετε κοινές βασικές αρχές. Φυσικά, δε χρειάζεται να είσαι ίδιος με τον άλλο για να έχετε μια πολύ όμορφη και ουσιαστική σχέση, αλλά είναι πολύ


καλό σημάδι για το μέλλον σας το να έχετε ίδια πιστεύω, αρχές και αξίες για βασικά κοινωνικά - και όχι μόνο- θέματα.


2. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείς να βρεις σε μια σχέση και να θυμάσαι πως όταν αυτό υπάρχει, έχεις την καλύτερη βάση για μια μακροχρόνια σχέση.


3. Περνάτε καλά μαζί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να βλέπεις ένα ζευγάρι που ξέρει να περνάει καλά χωρίς να χρειάζεται τρίτους γι αυτό. Αν έχετε τα δικά σας inside jokes, πιάνει αμέσως ο ένας το χιούμορ του άλλου και γελάς συνεχώς με τα αστεία του, είστε σε πολύ καλό δρόμο.










4. Δεν νιώθεις εκτεθειμένη όταν σε πιάνουν οι αδυναμίες σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση στο χρόνο, να νιώθεις απόλυτα ασφαλής με το άτομο που έχεις απέναντι σου. Να μη φοβάσαι να δείξεις τις πιο «αδύναμες» πτυχές σου ή να τσαλακωθείς. Η άνεση του να είσαι ο εαυτός σου ακόμα και στα δύσκολα, είναι το κλειδί για μια σχέση που θα κρατήσει.









5. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Άλλη μια πολύ σημαντική προϋπόθεση. Όταν υπάρχει πραγματική εμπιστοσύνη ανάμεσα σας δημιουργείτε αυτόματα ένα πολύ υγιές κλίμα στη σχέση με αποτέλεσμα να αποφεύγονται τσακωμοί, εντάσεις και καχυποψίες. Μη ξεχνάς όμως, πως η εμπιστοσύνη είναι από εκείνα τα πράγματα που κατακτούνται με πολύ κόπο, αλλά μπορούν να χαθούν μέσα σε ένα μόνο δευτερόλεπτο.


6. Δεν κρίνει ο ένας τον άλλο. Σίγουρα σε μια σχέση, ειδικά όταν περάσει ο πρώτος καιρός της «αμηχανίας» θα κρίνεις και θα κριθείς. Φρόντισε όμως από την αρχή να μπουν κάποια όρια για αποφυγή παρεξηγήσεων. Μη ξεχνάς πως είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να νιώθουν και οι δύο ελεύθεροι να πουν αυτά που σκέφτονται χωρίς δεύτερες σκέψεις ή μισόλογα.








7. Τον θαυμάζεις και τον εκτιμάς. Ένα πολύ βασικός παράγοντας για να έχεις μια μακροχρόνια σχέση, είναι να νιώθεις θαυμασμό για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αυτό, σε συνδυασμό με την αγάπη και τον έρωτα δημιουργούν την τέλεια συνταγή για μια σχέση που θα κρατήσει.


8. Κάνετε και οι δύο μικρούς συμβιβασμούς. Και επαναλαμβάνουμε, μικρούς. Όταν είσαι καλά μέσα σε μια σχέση θέλεις ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να είναι χαρούμενος με τις επιλογές σας και να περνάει καλά. Μην το παρακάνεις όμως, όλα με μέτρο!


9. Είσαι εκεί για εκείνον. Και εκείνος εδώ για σένα φυσικά. Το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να ξέρεις πως πραγματικά σε νοιάζεται και είσαι η προτεραιότητα του, είναι σίγουρα λόγος για να ξυπνάς κάθε πρωί χαρούμενη. Άλλα και ένα ακόμη στοιχείο που θα σου αποδείξει πως η σχέση σου δεν έχει – άμεσα τουλάχιστον – ημερομηνία λήξης...




cosmopolitan.co.za
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top