Αυτή είναι η Ιωάννα που έχει τρελάνει το ελληνικό Dubmash! (photos+videos)

efrapedia
0


Η νέα... μόδα στα social media λέγεται Dubmash, με την Ίνα να ξεχωρίζει με τις «υποκριτικές» τις ικανότητες αλλά και την ομορφιά της!

Ας ξεκινήσουμε με κάτι βασικό για όσους δεν γνωρίζουν. Τι είναι το Dubmash; Πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορείτε να τη κατεβάσετε στο κινητό σας και μπορείτε να επιλέξετε μια ηχογράφηση ενός γνωστού μουσικού -και συνήθως γελοίου αποσπάσματος- από μια λίστα και να μιμηθείτε τους μουσικούς ήχους. Βλέποντας τα παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε...

Αυτή η νέα... μόδα εξαπλώθηκε γρήγορα στα social media παγκοσμίως και επόμενο ήταν να τη χρησιμοποιήσουν και οι Έλληνες χρήστες, με τα βίντεο της Ιωάννας να παίζουν ασταμάτητα στο διαδίκτυο και να έχουν χιλιάδες προβολές, likes και κοινοποιήσεις.

Η 20χρονη ξεκίνησε να δημιουργεί βίντεο και να τα μοιράζεται με τους φίλους στης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και με τις υπέροχες εκφράσεις της γεμάτες με γκριμάτσες και νάζι, κέρδισε τη συμπάθεια και το θαυμασμό χιλιάδων χρηστών.

Βλέποντας τα βίντεο της θα δείτε πως η Ιωάννα εκτός από όμορφη παρουσία διαθέτει και μπόλικο ταλέντο, δείχνοντας πως μπαίνει για τα καλά στο... «πετσί» του ρόλου! Δεν είναι τυχαίο πως πρόσφατα δέχτηκε συγχαρητήρια από πασίγνωστο ηθοποιό, ενώ της έγινε και πρόταση και για φωτογράφιση.

Η νεαρή καλλονή σπουδάζει αισθητική και ποδολογία και προς το παρόν δεν το έχει... ψάξει με την υποκριτική, αν και όπως μας είπε της αρέσει πολύ ο χώρος και εκεί οφείλεται και το πλούσιο ταλέντο της. Εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα για τα μελλοντικά της σχέδια και να συνεχίσει να μας προσφέρει χαμόγελα μέσα από τα βίντεο της. Και ποιος ξέρει, ίσως από το πουθενά να «γεννήθηκε» μία νέα ηθοποιός...


Ίσως το πιο πετυχημένο ελληνικό #dubsmash
Posted by ANT1 FM CYPRUS - 102,7 & 103,7 on Friday, October 16, 2015


Ίσως το καλύτερο Ουράνιο Τόξο!!
Ίσως το καλύτερο Ουράνιο Τόξο!!
Posted by Carpe-Diem.Gr on Tuesday, October 20, 2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top