Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Η απάντηση της μαθήτριας με την μίνι φούστα στην παρέλαση ύστερα από το σάλο που δημιουργήθηκε!


By on 6:00 μ.μ.
Θα σας αφήσει άφωνους


Η μαθήτρια λυκείου που έγινε viral στην μαθητική παρέλαση Θεσσαλονίκης, ξεσπαθώνει κατά πάντων και δίνει τη δική της απάντηση στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την μίνι φούστα που φόρεσε.
Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook:

«Χαίρεται χαίρεται. Λοιπόν δεν είχα κανένα σκοπό να ασχοληθώ ούτε να σχολιάσω ούτε τίποτα. Από εχθές βλέπω και βλέπω σχολιασμούς κλπ. Στην αρχή δεν κρύβω ότι στεναχωρήθηκα και μου χάλασε και η μέρα… στην συνέχεια όμως το πράγμα άρχισε να γίνεται γελοίο. Όχι σοβαρά γελούσα και ακόμα γελάω.
Άντε να δέχεσαι σχόλια από άτομα 50 χρονών, που όσο να πεις είναι και λίγο περίεργοι, είναι και λίγο μεγάλοι δεν καταλαβαίνουν, αλλά να δέχεσαι και σχόλια από άτομα που εκθέτουν όλο το σώμα τους στο φβ;; Ειρωνεία δεν νομίζετε;;
Η φούστα που λέτε όταν την πρωτοδοκίμασα ήταν μια χαρά στο μάκρος και για αυτό άλλωστε την πήρα. Μέχρι την παρέλαση προφανώς και δεν την έβαλα πουθενά αλλού. Μόλις αρχίσαμε τον βηματισμό και το περπάτημα, τότε κατάλαβα ότι ίσως έχουμε κάποιο πρόβλημα. Κάθε δυο βήματα την κατέβαζα, γιατί από ότι βλέπετε και από τις σούρες που κάνει στην φωτογραφία ανέβαινε.
Το καλσόν δεν βοηθούσε γιατί γλιστρούσε περισσότερο. Έβαλαν την φωτογραφία λοιπόν, που η φούστα έχει ανεβεί και όχι αυτήν που προσπαθώ να την κατεβάσω. Το σχόλιο δεν το γράφω ούτε για να απολογηθώ ούτε για να προκαλέσω. Το τι άτομο είμαι το ξέρουν όσοι χρειάζεται να το ξέρουν και ίσως μπορεί να φαίνεται και από το προφίλ μου.
Δεν τα πετάω όλα έξω για να εντυπωσιάσω, γιατί δεν το έχω ανάγκη. Δεν ξέρω άμα κάθε χρόνο γίνονται ακριβώς τα ίδια και τα ηλίθια μπλοκ ψάχνουν απεγνωσμένα θέματα αλλά δεν θα κάτσω να το αναλύσω περαιτέρω. Για όσους ρωτάτε ναι και μάνα έχω και πάτερα και αν όντως η φούστα ήταν από μονή της στο μήκος που έχει ανεβεί, πραγματικά δεν θα με άφηναν να βγω από το σπίτι.
Καταλήγω στο γεγονός ότι είστε τόσο Ελληνάρες, που απλά μασάτε την τροφή που σας προσφέρουν, χωρίς να ρωτήσετε το πως και το γιατί. Βουτήξτε την γλώσσα στο μυαλό και μετά εκφράστε γνώμη και άποψη.
Υ.Σ: Όποιος είπε ότι φαίνεται το εσώρουχο τον διαβεβαιώ ότι δεν θα έβαζα άσπρο με μαύρη φούστα (άσχετοι)
Υ.Σ2 : 60 add σε μισή ώρα πάτε καλά?»

Πηγή: thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου