Πώς θα βασανίσεις τα 12 Ζώδια;

efrapedia
0


Θέλεις να βγάλεις το άχτι σου; Ιδού πώς θα το καταφέρεις!


Τσακώθηκες με τον καλό ή την καλή σου και θέλεις να «υποφέρει»; Θέλεις να τον/ην βασανίσεις και να βγάλεις το άχτι σου; Να πώς θα τα καταφέρεις ανάλογα με το ζώδιό του/της.

Κριός: Εορτασμός του «Όχι!»
Να είσαι συνεχώς στην άρνηση, ό, τι κι αν σου πει ή σου προτείνει. Δεν έχει χειρότερο από το να παριστάνεις... αυτόν! Μην υποχωρήσεις, ακόμα κι αν κρατιέσαι με το ζόρι να μη σκάσεις στα γέλια με το αναψοκοκκινισμένο του πρόσωπο!!!

Ταύρος: Οι ωραίοι έχουν χρέη
Αν έχεις πρόσβαση στην πιστωτική του κάρτα ή έχετε κοινό ταμείο μπορείς να τον κάνεις να το φυσάει και να μην κρυώνει. Αγόρασε ό, τι θέλεις αλλά πάρε του κι αυτού κάτι, πχ μια σοκολάτα για να τον βασανίσεις περισσότερο...

Δίδυμοι: Μην μιλάς, μη γελάς...
...και γενικώς μην απαντάς, σε ερωτήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα, mail κλπ. Κοίταξέ τον αδιάφορα και αποσύρσου στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σου, χωρίς να βγάλεις άχνα.

Καρκίνος: Αγάπη μου συρρίκνωσα το... πουλόβερ
Πλύνε το αγαπημένο του ρούχο στους 95ο Κελσίου! Ξέρεις, εκείνο που απλά υπομένεις κι είναι δώρο της «μανούλας» για τα γενέθλιά του ή αυτό που έχει από τη Β' Γυμνασίου. Αν αντέξει στη δοκιμασία, τότε σπάσε κατά λάθος την αγαπημένη του κούπα, που, τι σύμπτωση, ήταν κι αυτή δώρο της «μανούλας»...

Λέων: Σε αγνοώ επιδεικτικά
Μπήκε, βγήκε, μίλησε, έβηξε, απλά για σένα είναι αόρατος, δεν υπάρχει, σαν πνεύμα ένα πράγμα! Αν αρχίσει να φωνάζει ή να βρίζει, κοίτα τον με περιφρόνηση και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά από το χώρο.

Παρθένος: Χάος είν' το πάνω της αβύσσου
Άλλαξε θέση στα χαρτιά του, ανακάτεψε το συρτάρι με τα ρούχα του και χάλασε τα «ζευγαράκια» των καλτσών του. Αν δεν πάθει «ανακοπή», τότε κάθισε στο κρεβάτι να φας τσιπς και ποπ κορν και γέμισε με ψίχουλα το κάλυμμα!

Ζυγός: Τόλμα να τον συγκρίνεις
Δεν έχει χειρότερο από το να τον συγκρίνεις με τον Πάνο ή τη Μιμή και να τον βγάλεις υποδεέστερο σε στυλ ή εμφάνιση, σε τρόπους, στη σχέση, σε έργο, όπου βρεις πάτημα! Και ταυτόχρονα δήλωσε τον άπειρο θαυμασμό σου!

Σκορπιός: Κάνε ό, τι κάνει
Προσποιήσου ότι δεν τον πιστεύεις ό, τι κι αν σου πει! Αμφισβήτησε την πιστότητά του, την ειλικρίνειά του και κατηγόρησέ τον ότι ψάχνει τρόπους να σε ξεφορτωθεί, χρεώνοντάς σου διάφορα γιατί έχει βρει άλλον/η.

Τοξότης: Ύψωσε το ανάστημά σου
Βάλε του τις φωνές. Χτύπα πράγματα, κλώτσα ό, τι βρεις μπροστά σου, (όχι τον ίδιο κατά προτίμηση), βρίσε τον και φύγε από το σπίτι, χτυπώντας πίσω σου την πόρτα. Πήγαινε κάθισε σε ένα ωραιότατο café, βόλταρε και μη δώσεις σημεία ζωής μέχρι αργά το βράδυ.

Αιγόκερως: Φωτογράφε, φωτογράφε...
Ε, δεν μπορεί, όλο και μια άθλια φωτογραφία θα έχει από τα παιδικά ή εφηβικά του χρόνια που θα ντρέπεται για την εμφάνισή του και θα την έχει καταχωνιάσει. Βρες την και ανέβασέ την στα social media με tag κιόλας και σχολίασέ την τύπου: "Δεν είχα προσέξει το σπυράκι στη μύτη σου" ή "Θεέ μου δεν ήξερα ότι φορούσες σιδεράκια" ή το χειρότερο: "Αχ είσαι πολύ αστείος/α σε αυτή τη φωτογραφία"!

Υδροχόος: Γέλα κυρία μου (ή κύριέ μου)...
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... Προσποιήσου ότι δεν σε πείραξε καθόλου ό, τι είπε ή έκανε και περίμενε υπομονετικά. Κάποια στιγμή σύντομα θα σου παρουσιάσει μια ιδέα, πρόταση ή την καινούργια του θεωρία, άρχισε να κοπανιέσαι στα γέλια, κοροϊδεύοντάς τον και ρωτώντας τον αν έχει κι άλλα τέτοια αστεία να σου πει για να σου φτιάξει τη διάθεση.

Ιχθύες: Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο
Μπήξε τα κλάματα. Άρχισε να του λες ότι δεν το περίμενες ποτέ από αυτόν. Ότι σε πλήγωσε και σε έκανε να νιώσεις σκουπίδι, ότι δεν ξέρεις αν μπορείς να το ξεχάσεις και να τον συγχωρήσεις και τρέξε να κρυφτείς στο δωμάτιο, κλειδώνοντας πίσω σου την πόρτα...

atrology
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top