10 λόγοι που τα Android τηλέφωνα είναι καλύτερα από τα iPhone

efrapedia
0


Η Apple κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων iPhone στην τελευταία της έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα.





Ωστόσο, όπως αναφέρει το newmoney, υπάρχουν ένα σωρό λόγοι για τους οποίους τα Android κινητά είναι καλύτερα.


1. Όταν αγοράζετε ένα iPhone, έχετε τόσο αποθηκευτικό χώρο όσο εσείς θέλετε να αγοράσετε. Τα περισσότερα όμως Android τηλέφωνα, έχουν μια υποδοχή κάρτας microSD, ώστε να μπορεί κανείς εύκολα και φθηνά να αγοράσει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.


2. Αν χαλάσει η μπαταρία σας μπορείτε να την αντικαταστήσετε με καινούργια. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει στο iPhone.


3. Ορισμένα Android τηλέφωνα (συμπεριλαμβανομένου του HTC One, το LG G3, και του Galaxy S5) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τηλεχειριστήρια, επειδή διαθέτουν υπέρυθρες. Τα iPhones όμως δεν διαθέτουν κάτι τέτοιο.


4. Όταν συνδέετε το Android κινητό σας με τον υπολογιστή μπορείτε να βρείτε τα αρχεία σας, με τραγούδια, φωτογραφίες κλπ. πολύ εύκολα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και με όλα τα iPhones.


5. Στα Android κινητά μπορείτε να ακούσετε κάθε τύπου αρχεία τραγουδιών που έχετε κατεβάσει χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Η Apple και το iOS 8, ωστόσο, απαιτούν το iTunes αν θέλετε να φορτώσετε το iPhone σας με τραγούδια, και το iPhoto, αν ποτέ θέλετε να περάσετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας.


6. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καλώδιο micro-USB για να φορτίσετε το Android κινητό σας τηλέφωνο. Αν θέλετε να φορτίσετε όμως το iPhone σας, θα πρέπει να έχετε το ειδικό καλώδια της Apple.


7. Μπορείτε να μοιραστείτε το Android tablet σας με φίλους σας ή με οποιονδήποτε άλλον θέλετε αφού έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε παραπάνω από ένα λογαριασμούς και ο κάθε χρήστης βλέπει μόνο τα δεδομένα που υπάρχουν στο δικό του λογαριασμό. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το iPad.


8. Σε ένα iPhone, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας με το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή με έναν κωδικό πρόσβασης. Στις περισσότερες συσκευές Android, έχετε πολλές επιπλέον επιλογές.


9. Τα Android τηλέφωνα δεν σας αναγκάζουν να έχετε όλες τις εφαρμογές σας στην αρχική οθόνη, όπως συμβαίνει στα iPhones.


10. Στα Android, μπορείτε να ανοίξετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Τα LG τηλέφωνα, για παράδειγμα, σας επιτρέπουν να μετακινήσετε εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν σε ξεχωριστά παράθυρα, να αλλάξετε τη διαφάνεια αυτών των παραθύρων, και το μέγεθος τους. Όχι όμως και στα iPhones.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top