Γιατί πέφτουν τα μαλλιά μας το φθινόπωρο και τι μπορούμε να κάνουμε;

efrapedia
0

Το φθινόπωρο έφτασε, τα φύλλα πέφτουν, μα μαζί με τα φύλλα βλέπουμε να πέφτει και ένα μέρος από τα μαλλιά μας. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που φέρνει μαζί του και την εποχιακή τριχόπτωση. Το stress, η διατροφή και η κληρονομικότητα είναι επιπλέον παράγοντες που επιδινώνουν την τριχόπτωση.







Κανόνες για γερά μαλλιά






Όπως φροντίζουμε την υγεία μας και τη σιλουέτα μας, έτσι θα πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας. Χρειάζονται σωστές βιταμίνες για να τα βοηθήσουμε να παραμείνουν γερά. Τα Συμπληρώματα Διατροφής με Σίδηρο, Φολικό Οξύ, Κυστίνη, Βιταμίνη Β6, Β12, Βιταμίνη Α, Βιοτίνη, Ψευδάργυρο, Βιταμίνη C και Μαγγάνιο θα δυναμώσουν τα μαλλιά μας και η διαφορά θα είναι αισθητή. Ο θύλακας της τρίχας θα ξυπνήσει και θα δυναμώσει.






Προϊόντα για κάθε ανάγκη






Η εποχιακή τριχόπτωση αντιμετωπίζεται με προϊόντα που έχουν εδραιωθεί χρόνια στο χώρο του φαρμακείου. Μια πολύ καλή πρόταση είναι η Solgar - Hair, Skin 'n Nails, τα προϊόντα Priorin, η σειρά της Phyto με τα Phytophanere, Phytocyane, Phytostim και Phytolium, τα προϊόντα Biocaplil με Σαμπουάν και Συμπληρώματα Διατροφής, η La Roche Posay με την σειρά Kerium και η Vichy με το Dercos. Εξίσου επιτυχία για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι οι σειρές με τα προϊόντα Korres και Apivita.






Όλα τα προϊόντα με Συμπληρώματα Διατροφής, Spray και Αγωγές Τριχόπτωσης θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε άμεσα την εποχιακή τριχόπτωση και η ψυχολογία σας θα αλλάξει από την διαφορά που θα δείτε!






Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές φροντίδας επισκεφθείτε το online φαρμακείο wecare.gr από όπου και αν βρίσκεστε.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top