Φρικτή παραμόρφωση ανθρώπου από δάγκωμα λύκου... [photos]

efrapedia


Την αναδόμηση του προσώπου ενός ανθρώπου που δέχθηκε τις πραγματικά φοβερές δαγκωματιές μιας λύκαινας...
θα επιχειρήσει ένας Κινέζος πλαστικός χειρουργός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα είναι η δυσκολότερη επέμβαση της καριέρας του.




Ο 65χρονος Wu Xiuyou από τη νοτιοδυτική Κίνα δέχθηκε τη συγκεκριμένη επίθεση, όταν ήταν 11 – ενώ το άγριο θηρίο άφησε κυριολεκτικά τα ίχνη του στόματός του στο επί δεκαετίες παραμορφωμένο πρόσωπο του ηλικιωμένου σήμερα αγρότη.



Λόγω της εμφάνισής του, ο άνθρωπος αυτός δεν κατάφερε ποτέ να πάει σχολείο, να παντρευτεί και να εργαστεί, ενώ μέχρι από τότε τρέφεται μόνο με υγρή τροφή.

Ο χειρουργός Chen Fei, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την επέμβαση δήλωσε: “Από το στόμα του ασθενούς λείπουν όλα… Οι σιαγόνες είναι παραμορφωμένες. Θα είναι η πιο δύσκολη χειρουργική επέμβαση που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου”.






Αξίζει να σημειωθεί πως για την επέμβαση έγινε ιατρικό συνέδριο από 20 συνολικά ιατρούς 10 διαφορετικών ειδικοτήτων και από όλη την Κίνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, κατά την επέμβαση θα αφαιρεθούν δυο μύες από τα πόδια του ασθενούς και θα μεταμοσχευθούν στο στόμα του, ώστε να μπορεί να τρώει.





Έξι μήνες μετά την πρώτη επέμβαση θα ακολουθήσει και μία δεύτερη, κατά την οποία θα επιχειρηθεί να ανακατασκευαστεί και η οδοντοστοιχία του άτυχου Κινέζου, που έζησε μια ολόκληρη ζωή με μια δυσμορφία σχεδόν χωρίς προηγούμενο.

Πηγή

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top