Αφιέρωμα στο Α.Μ.Α.Ν(μέρος 1)

efrapedia
0

Το Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα ηταν μια κωμική και σατιρική τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, και επόκρειτο για συνέχεια της εκπομπής Α.Μ.Α.Ν. Την εκπομπή παρουσίαζαν οι Αντώνης ΚανάκηςΣωτήρης Καλυβάτσης και Γιάννης Σερβετάς.
Στην αρχή, η εκπομπή δε θα είχε πολύ σχέση με το Α.Μ.Α.Ν. (για την ακρίβεια, τα πρώτα επεισόδια δεν είχαν καν Α.Μ.Α.Ν. στον τίτλο), καθώς η ιδέα ήταν να παρουσιάζουν σκετς ζωντανά στον αέρα (κάτι που είχε ξαναγίνει στο Α.Μ.Α.Ν.) στο πρώτο μισό της εκπομπής και να κάνουν σχολιασμό της επικαιρότητας με παρεμβάσεις απο το κοινό στο άλλο μισό. Το concept δεν πέτυχε, και έτσι ως αποτέλεσμα η εκομπή μετεξελίχθηκε σε συνέχεια του Α.Μ.Α.Ν., με σπονδυλωτά σατιρικά σκετς πάνω στην καθημερινότητα (προφανώς όχι ζωντανά στον αέρα).
Μία από τις ενότητες που περιελάμβανε η εκπομπή, ήταν οι τρεις φίλες οι οποίες βρισκόντουσαν σε μία καφετέρια και η ξανθιά της παρέας (Αντώνης Κανάκης) είχε πάντα τις πιο αστείες απορίες. Την ενότητα αυτή αποφάσισαν αργότερα οι τρεις Θεσσαλονικιοί, να την κάνουν μόνη της εκπομπή .Άλλη μια εκπομπή που έκανε η παρέα των καθαρμάτων του Α.Μ.Α.Ν. ήταν τα "Χαϊβάνια 3-0" που περιέγραφε τις περιπέτειες 3 αστυνομικών σατιρίζοντας την ελληνική αστυνομία.
Α.Μ.Α.Ν. Σημαίνει Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς και αναφέρεται στον Αντώνη Παραρά.


ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top